×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre náročných

Položky 129 až 160 z celkom 940

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Chcete niečo viac? Kiiroo predstavuje nový štandard v interaktívnom potešení! Buďte medzi prvými, kto ho objaví, a vstúpte do interaktívneho sveta s výkonným automatizovaným masturbátorom pre mužov pre tie najrealistickejšie zážitky!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Je čas, by kráľ alebo kráľovná zasadli na svoj trón! Tento nádherný kúsok BDSM nábytku je pohodlný, praktický a kvalitný. Pre svojho kráľa bude pohodlným sedadlom a pre poddaného bude ideálne na vykonávanie svojho poslania, pretože si oprie hlavu do nastaviteľnej podpierky. Objavte kráľovu úroveň orálneho vzrušenia a BDSM zároveň, posaďte sa a nezabúdajte ani na spútanie rúk svojho submisívneho náprotivku.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Chcete zažiť, aké vzrušenie prináša obmedzenie pohybu? Tento doplnok k tomu bude nielen ideálny, ale aj nevyhnutný! Jeho pomocou spútate ruky ku členkom. Tyč je potiahnutá mäkkou látkou a obsahuje kovové jadro, takže je pevná. Putá sú nastaviteľné pomocou suchých zipsov a vďaka šikovným upevňovacím prvkom je možné tiež rýchlo nasadiť a zložiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného konského penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo TPE Dildo 02 Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného TPE materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nemá väčšiu silu než tento sexuálny prístroj, ktorý disponuje až 2000 otáčkami za minútu! Užívajte si s ním buď pomalé prenikanie, alebo poriadne rýchle a tvrdé šukanie. Vďaka bezpečnostnému tlačidlu sa nemusíte báť, že by sa hrátky vymkli vašej kontrole. Prirážky realistického dilda si môžete užívať bez akýchkoľvek obáv. Pripojte dildo k prístroju, okúste pocit akoby ste v rukách držali motorovú pilu a ukážte sebe alebo svojmu náprotivku extra penetračnú silu, ktorú vám dokáže ponúknuť len a len Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Yoo-Hoo HT03

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Yoo-Hoo je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 05 Flesh

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Čo tak posunúť erotické zväzovanie na ďalšiu úroveň? Extreme Bondage Table je jedinečné lehátko/stôl navrhnuté presne pre nezbedné BDSM radovánky. Disponuje dvoma otvormi, prvý z nich je na tvár a druhý na rozkrok. Celkovo je stôl veľmi príjemný, polstrovaný a hladký. Využite všetky príležitosti, ktoré vám ponúkne!

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Bude stačiť jeden jediný pohľad na jej dokonale kypré prsia, pôvabné krivky a neodolateľnú pičinku a zadoček, aby ste pochopili, prečo sa jej hovorí Perfect! Vyzerá tak neuveriteľne živo, realisticky a sexi, že až ju doma rozbalíte, nebudete to môcť dlhšie vydržať a proste si ju vezmete! Poďte zasúvať, krútiť ju s prsiami, tlačiť a urobiť sa do nej, ako by bola živá!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

    Premeňte akékoľvek obyčajné dvere vo vašom dome na sexi hojdačku počas niekoľko málo minút! Deluxe Fantasy Door Swing vám dopraje užívať si polohy, o ktorých ste si mysleli, že sú nerealizovateľné. Posaďte sa do ľahkej, polstrovanej kolísky a rozhojdajte sa k orgazmu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Schlong HT13

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Schlong je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Dlhý a jemne zvlnený dilatátor pre špeciálnu stimuláciu penisu zvnútra, ktorej sa hovorí sounding. Ak patríte medzi fanúšikov soundingu určite by vám nemala uniknúť možnosť dráždiť svoju močovú trubicu prostredníctvom intenzívnych elektrických šokov a výbojov.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 22

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 940

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.