×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre stimuláciu

Položky 129 až 160 z celkom 752

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Hľadáte perfektnú hračku, ktorú nebudete musieť držať? "Hands-free" masážnu hračku s 30 intenzitami vibrácií jednoducho pripevníte k pevnému povrchu a necháte sa vtiahnuť do sveta slasti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 6mm - Kovový uretrálny dilatátor

    Elegantný a moderný plug určený na sounding. Vyrobený je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je pevný a vyniká rebrovaným povrchom, ktorý bude vášnivo stimulovať vašu močovú trubicu. Dip Stick je navrhnutý tak, aby jeho životnosť bolo čo najdlhšia a aby bol zároveň úplne bezpečný pre telo. Preskúmajte svoje telo s dômyselnými oceľovými doplnkami od Steel Power Tools.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Fleshlight Clear Lady Crystal s realisticky vytvarovanou vagínou je masturbátor z veľmi jemného a transparentného materiálu. Umožní vám hlboké prenikanie, ohromujúcu stimuláciu a prežijete s ním reálne pocity podobné skutočnému styku. Hĺbka texturovaného tunelčeka je dostatočná pre menšie, aj väčšie penisy a vnútorný priemer je príjemných 19 mm.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Charming Chuck e-stim penis strap set

    Remienky na penis pre intenzívnu stimuláciu elektrickým chvením. Objavte zmyselné potešenie a ocitnete sa v neočakávaných výškach vzrušenia. Popruhy majú nastaviteľné veľkosti, takže perfektne padnú všetkým veľkostiam a záleží na vás, či ich pripnete okolo žaluďa, koreňa penisu alebo dokonca okolo semenníkov.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Wheel of Pleasure - Stimulačné koliesko

    Stimulačné koliesko od obľúbenej značky Ouch! prináša rôznorodú škálu bolestivého potešenia. Je vybavené malými kolíkmi, ktoré sú veľmi ostré a dodajú vám pocit dominantnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Little John e-stim butt plug

    Hladký, kovový, zužujúci sa análny kolík od obľúbenej značky Mystim. Určený je predovšetkým na elektrostimuláciu a v jeho špičke nájdete oddelený kladný i záporný pól. Bude vo vás tak vyvolávať mäkké mravčenie, ale pokojne aj rytmické pulzovanie, záleží len na vás, aké tempo si zvolíte. Jedno je však isté, pocity, aké zažijete, budú dokonalé! Objavte nové, neočakávane úžasné orgazmy!

    139 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Biela

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je ničím prekvapivým. Vyrobené sú z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    64,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silver Metal Balls - Venušine guľôčky

    Strieborné Venušine guľôčky Silver Balls s bodkami na povrchu. Guľôčky sú mäkčené, odolné, bez vône a zápachu, neporézne, vyrobené zo zdravotne nezávadného, príjemného materiálu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Masturbátor navrhnutý pre maximálne potešenie s partnerom ale aj bez :) Quickshot prináša nový a intenzívny uspokojujúci zážitok. Má otvorený koniec a veľmi jednoducho sa čistí.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Modrá

    Tak tučný, flexibilný a silný, že z tejto silikónovej hračky budete kričať radosťou. Ponúkne vám 8 vibračných funkcií, vrátane 10 sekundových intenzívnych turbo vibrácií. Aby vaše vzrušenie bolo skutočne neobmedzené, je Joy Ride With Power Boost dobíjací.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Unite Fialová

    Vibrátor pre páry od obľúbenej značky We-Vibe. Dodá vašim sexuálnym zážitkom novú a vzrušujúcejšiu úroveň, než na akú ste zvyknutí. Počas sexu bude totiž stimulovať partnerkin klitoris, zatiaľ to rameno bude zavedené v pošve, si pohrá s penisom. Vďaka flexibilnému dizajnu hračky bude jej používaniu skutočne jednoduché, rovnak ako prepínanie medzi režimami, ktorých je spolu 10 a regulujú sa diaľkovým ovládačom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Fialová

    Zajačikový vibrátor zvládajúci obľúbený pohyb "poď sem". Trigger môžeme s pokojom označiť za jeden z najinovatínejších vibrátorov a to nielen z hľadiska dizajnu, ale tiež vďaka jeho funkciám, univerzálnosti a sile.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 121PUR - Análny šperk Zlatá/Fialová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či studenej vode.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Nipple Suction Cups

    Malé, avšak pekné a účinné prísavky na bradavky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Orgasm Wonder Čierna

    Zažite úžasný pocit nekonečného sexu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Táto novinka Vám umožní zadoček svojho partnera či partnerky otvoriť dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa ním môžete pozrieť až tam, kam Vaše oko dovidí. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Candy Toy Set - Erotická sada 9ks

    Candy Toy Set je deväťdielna erotická sada.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.23 Stroker - Masturbátor Transparentná

    Sono No.23 - Stroker je masturbátor s kanálom s rebrovanou štruktúrou, ktoré je tak tesná, až vás úplne pohltí.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 752

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.