×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre stimuláciu

Položky 193 až 224 z celkom 752

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Seven Creations Power Pump Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa na penis, ktorá udrží perfektnú erekciu. Pumpa je vybavená vibračným vajíčkom, ktoré je na diaľkové ovládanie s plynulou reguláciou vibrácie. Hĺbka je 19cm, priemer 5cm.

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine - Luxusný super silný šukací stroj

    Predstavujeme vám nový vibračný stroj The Saddle Deluxe Sex Machine od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky LoveBotz. Jedná sa o úplne revolučnú novinku na poli ženských masturbačných pomôcok.

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Easytoys Metal Butt Plug 126CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníka vyzerá na prvý pohľad ako luxusný šperk a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhli krk dodá priestor na vyniknutie koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio 8 Inch - Dildo 18,5cm Ružová

    Svietivo ružové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Je zakončené účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude vždy držať na svojom mieste. Užite si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istotne zažijete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 6 je realistický vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh pôsobí tento vibrátor na pohľad i dotyk ako ľudská koža.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator - Vibračný uretrálny dilatátor Ružová

    Ružový dilatátor so 7 vibračnými režimami. Jeho malé rozmery prinášajú bezodné možnosti ako ho využiť, vašej fantázii sa medze nekladú! Vyrobený je zo silikónu a ABS, je bezpečný pre telo, bez ftalátov a spĺňa prísne nariadenia EU REACH. Batérie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Jenna Haze Obsession

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je ničím prekvapivým. Jedná sa totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorého tento patrí obľúbenej porno herečke menom Jenna Haze. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess - Venušine guľôčky

    Chcete zažiť nezabudnuteľnú vlnu vzrušivého orgazmu a pritom ešte niečo urobiť pre svoje zdravie?

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 126PNK - Análny šperk Strieborná/Ružová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či studenej vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock - Pripínací penis 15cm Telová

    Pokukujete po dokonalom postroji, ktorý bude vyzerať a pôsobiť skutočne realisticky? Práve ste našli to, čo ste hľadáte! Cock Strap-On Harness od značky Pipedream je premyslený do posledného detailu, perfektne vám sadne a dopraje vám skutočne autentický zážitok.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Čierna

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Pevné, ale zároveň pružné, také sú tieto análne kolíky, ktoré si zamiluje každý vášnivý nadšenec análnych hier. Sú vyrobené z hladkého a mäkkého silikónu a ich nosenie je jedna veľká radosť. Majú elegantný dizajn so štíhlym telom a špicatým hrotom pre ľahké zavádzanie. Experimentujte s 3 rôznymi veľkosťami a verte, že sa čoskoro stanete análnym expertom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupping Vacuum Cupset - Podtlaková sada

    Zábavná a účinná sada podtlakových pohárikov, ktoré môžete použiť na prsia, bradavky, klitoris, penis ... Medze sa nekladú!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Power Extension Transparentná

    Samozrejme, že čím väčší, tým lepší! Návlek na penis Power Extension urobí z vášho penisu nástroj exkluzívneho potešenia. Jeho rebrované telo zaručuje dokonalú stimuláciu a jeho veľkosť zase dych berúcu penetráciu. Pridá vám až 5 cm a pomôže vám vyriešiť aj problém s predčasnou ejakuláciou. Pre maximálne pohodlie je tento návlek vyrobený z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Lover

    Zvlnený vibrátor s mierne zahnutou a zaoblenou špičkou vás dostane svojimi neodolateľnými vibráciami.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set - Sada análnych kolíkov 3ks

    Sada 3 hladkých a rôzne veľkých análnych kolíkov. Ich ergonomický dizajn napodobňuje prirodzené krivky tela, a keď k tomu pridáte ešte fakt, že sú kolíky vyrobené z pevného a jemného silikónu, razom tu máme úplne ideálnu a pohodlnú sadu análnych kolíkov, ktorú si obľúbia aj začiatočníci. Mierne zaoblené špičky uľahčia zavádzanie a koncová prísavka umožní na hladkom povrchu obľúbenú hands-free zábavu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Cock Black - Dildo 20cm

    Snívate o dilde, ktoré by vyzeralo ako pravý penis a zvládlo i hard hry? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami - King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky, aj žaluď a pôsobí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo bolo vyrobené za najmodernejších podmienok v USA, neobsahuje ftaláty, ani latex, a je bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Simply Anal Baloon - Nafukovací análny kolík

    Vďaka možnosti zväčšovať a zmenšovať veľkosť kolíka si každý môže zvoliť najviac vyhovujúcu veľkosť. Kolík je určený rovnako pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Túžite po niečom trochu väčšom, čo by uspokojilo vaše požiadavky? Práve ste to našli! tento masívny vibrátor vám ponúkne 32 cm potešenia, zaujme realistickým tvarom a pružným PVC materiálom. Jediné, čo budete potrebovať na to, aby sa tento obor rozvibroval, sú dve AA batérie.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Roztiahnite svoj análny otvor do nových šírok s nafukovacím dildom. Detailne tvarovaná pomôcka z vinylu pre náročných zákazníkov sa po stlačení pumpičky nafúkne a naplní análny otvor širokou stimuláciou.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Orgasma Sleeve

    Veľmi jemný a pružný návlek s výčnelkami, ktoré sú po celom povrchu. Dĺžka je 15 cm a priemer je 2,5 cm a ľahko roztiahnuteľný.

    13,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Fialová

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Vibračné vajíčko ovládateľné cez mobilnú aplikáciu

    Pocíťte adrenalín vo vašom tele vďaka tomuto najnovšiemu Flamingo vibrátoru. Jedná sa o vibračný náboj, ktorý nekompromisne stimuluje váš bod G pomocou intenzívnych vibrácií. Flamingo bol špeciálne vyvinutý tak, aby ste si ho mohli užívať v páre, a to pokojne aj na verejnosti, kde nikto nič nevidí, ani nespozná.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 752

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.