×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 161 až 192 z celkom 3350

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Páni, ráčte zažiť skutočnú rozkoš! Tento stimulátor prostaty vám ju dopraje. Má flexibilnú hlavu a jeden z jeho motorov poháňa masážne guličky s pohybom hore a dole. Druhý motor má na starosť rotujúce guličky a tretí sa venuje hrádzi. Zabolený tvar sľubujete ľahkú a príjemnú penetráciu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Mr John je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si rotačnú funkciu a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners 6-Piece Cock Ring Set Grey

    Patríte medzi mužov, ktorí vedia, čo chcú? V tom prípade určite viete, že chcete túto sadu 6 erekčných krúžkov rôznych veľkostí z toho najkvalitnejšieho silikónu. Sú mäkké, hladké a neuveriteľne pružné! Príjemne padnú a pohodlne sa nosia. A vzhľadom k tomu, že ich budete mať 6, noste ich aj viac naraz!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva krúžky Satisfyer Spectacular Duo, vyrobené zo silikónu, vytvárajú efekt zadržania krvi pri penise a semenníkoch. O ďalšie vzrušenie sa postará stimulátor klitorisu. Tento erekčný krúžok je vďaka nápadnému, futuristickému designu naozaj výrazným kúskom.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvý análny kolík ovládateľný cez aplikáciu! Prekvapí vás úchvatnými a hebučkým chvostíkom z králičej kožušiny rex. Vychutnajte si jeho nosenie, keď jeho ovládanie bude mať pod kontrolou váš náprotivok skrz aplikáciu. Výkonný motor vás potom nečakane rozparádi divokými vibráciami a kolík si môžete v análi nechať aj pri sexe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Quake

    Toto nesmie uniknúť vašej pozornosti! Predstavujeme vám super silnú vibračnú hračku menom Quake, ktorá je určená na súčasnú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Má úžasne flexibilný krk, takže sa ľahko prispôsobí vašim telesným kontúram a dopraje vám skutočne intenzívne orgazmy. A čo je najlepšie? Rovnako ako ostatné Lovense hračky hračky sa aj Quake ovláda cez aplikáciu v mobile!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos The Double Strangler Red

    Snívate o pevnejšej a dlhšej erekcii? Podporte ju touto dvojitou silikónovou erekčnou slučkou. Hodí sa pre všetky veľkosti a okrem penisu ju môžete nasadiť aj na semenníky. Silu stiahnutia si sami určíte pomocou krúžku. Je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po parádne pevnej erekcii!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Royal One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Royal One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Obopne vás skutočne tesne a bude sať tak intenzívne, ako len budete chcieť. Špeciálny ventil vytvorí virtuálne vákuum vnútri masturbátora. XXL Veľkosť.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 8" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob M

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Vďaka svojmu tvaru sa zameria na citlivú prostatu a bude vás láskať naozaj intenzívne, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap Light

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 7,1 cm na dĺžke. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Surfer

    Surfer - hore a dolu, adrenalín na maximum. Surfujte a držte sa na vlnách rozkoše.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 8" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag - Silikónový kolík s koženým remienkom Čierna

    Kvalitný silikónový roubík s pevným koženým remienkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Vy, váš miláčik a Vick = dokonalá trojka. Vick bude váš vzrušujúci parťák, je špeciálne navrhnutý na použitie v páre a má dva výkonné a oddelené motory na intenzívnu stimuláciu zvonku aj zvnútra. Jej bude stimulovať G-bod a klitoris zároveň a jemu prostatu a hrádzu. Takže kto prvý vezme do ruky ovládač? Vy alebo váš partner? Rozhodnite sa!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Ružová

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Dutý dilatátor pre všetkých neposlušných, ktorí ho budú môcť nosiť kamkoľvek, ak si na to trúfnu. Umožňuje močenie aj ejakuláciu, je veľmi flexibilný, mäkký, ľahko sa zavádza a príjemne sa nosí. Pružný silikón sa prispôsobí vášmu penisu a vkĺzne do jeho hĺbky až 10,7 cm!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Plus

    Chceli by ste si trochu spestriť spoločné milovanie so svojou drahou polovičkou? Satisfyer Double Plus je tu preto, aby splnil vaše prianie. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a počas styku tak poteší oboch partnerov. Zaveďte ich do vagíny a vychutnávajte si vibrácie na všetkých citlivých miestach, nové pôžitky budú nezabudnuteľne vzrušujúce!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch! A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Portable Fucking Machine v preklade znamená prenosný šukací stroj a tento názov hovorí úplne za všetko! Vďaka silnej prísavke priľne na akomkoľvek vhodnom hladkom mieste a razom je pripravený predviesť vám ohromujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vzrušujúcich 7 vibračných režimov. Nechajte sa perfektne uspokojiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 3350

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.