×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 193 až 224 z celkom 3307

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Satisfyer Vibes Master

    Frustráciu z malých vibrátorov môžete hodiť za hlavu! Je tu totiž Satisfyer Vibes Master s lepšími proporciami ako penis porno herca, na ktorého ste sa včera pozerali. Okrem toho má omamne silné vibrácie, vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu a bude vždy pripravený vám vykúzliť orgazmus v ... duši?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Pomôcka pre dokonalé análne potešenie! Zjednoťte stimuláciu prostaty so stimuláciou hrádze a skrz krúžky pozvite k hre tiež penis a semenníky. P-Pleaser je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a ponúkne vám 9 rôznych vibračných režimov. Predĺžte si vďaka krúžkom erekciu a vďaka stimulátoru prostaty si užite to najlepšie potešenie, nie je čas strácať čas!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Bondage Fetish Deluxe Douche Black

    Potrebujete análnu sprchu, ktorá by vám zaistila dokonalú čistotu, ale tiež jednoduché použitie? Táto LoveToy Douche má pohodlne mäkký balónik a pevnú trysku. Je nevyhnutná pre milovníkov análnych hier a efektívne a hygienicky vás pripraví na análne potešenie.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Náhradné silikónové hlavice k unikátnej erotickej hračke pre ženy Satisfyer Pro 2 Next Generation.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Prémiové vaginálne guličky za bezkonkurenčnú cenu! Vychutnáte si s nimi jemnú stimuláciu vagíny a zároveň nimi posilníte svaly panvového dna. Výrazná stimulačná textúra, pružný praktický popruh a kvalitný silikónový materiál hebký na dotyk, to sú vlastnosti, ktoré zaručujú ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie. Navyše sa vo vnútri guličiek ukrýva závažie, ktoré sa bude pri prudších pohyboch hýbať a vzrušivo vás tak stimulovať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Wand

    Kto by chcel masturbovať rukami, keď môže použiť túto čarovnú paličku a urobiť si to raz-dva? Je príjemne flexibilný, objíme váš penis, zahltí ho vibráciami a očarí vás orgazmom. Je tak intenzívny, že sa ho len sotva nabažíte!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Dobíjacia automatická pumpa so 4 intenzitami sania posilní a zintezívni vašu erekciu! Vďaka priehľadnému valcu bduete môcť sledovať zväčšovaie a zároveň sa tak rovo radovať z toho, ako sa váš penis stáva silnejším, dlhším a tvrdším. Stlačte tlačidlo a nechajte sa pohltiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Je tisíckrát lepší ako váš najobľúbenejší kolík, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hyman Pink

    Sladko ružový vibrátor za bezkonkurenčnú cenu od značky Pretty Love. Doprajte si šťastie a slasť prameniace z duálnej stimulácie. Vibrátor Pete bude vibrovať nielen vo vagíne, ale intenzívne sa bude venovať aj klitorisu. Je vyrobený z jemného silikónu a dohromady má 30 vibračných nastavení. Hľadáte svojho prvého pomocníka? Pete je ten pravý nielen na túto príležitosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik ligotavým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke, i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Každá žena si zaslúži, aby sa jej niekto venoval skutočne naplno! Každá žena si zaslúži orgazmus a potešenie. Každá žena si zaslúži Paloqueth Dual Stimulation, pomocníka, ktorý je cenovo dostupný a šikovný. Nechajte ho, aby nasával váš klitoris a zároveň vibroval priamo na bod G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Vaša milovaná Europe Magic Wand s vami prežije celý váš život. Je kvalitná a odolná, a ak sa na nej niečo opotrebuje, tak to bude maximálne hebký silikónový návlek na koncovej hlave. Avšak nezúfajte, tento návlek si môžete dokúpiť a veselo si znovu vibrácie užívať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orctan Automatic Masturbator

    Vynálezca Womanizer predstavuje novinku, je tu Orctan, najpokročilejší stimulátor orálneho sexu na svete! Je to automatický masturbátor, s ktorým okúsite autentické zážitky pripomínajúce slastný orálny sex. Hračka budúcnosti s masážnymi valčekmi a 9 programami pre vzrušenie, ktoré končia orgazmom. Vyskúšajte aj funkciu power-boost pre maximálnu silu a 3 automatické režimy.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Daniel Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Douche Bulb Black

    Análna čistota je nevyhnutná na to, aby ste si naplno užili hrátky za zadnými dvierkami. Tata análna spŕška od Paloqueth sa veľmi ľahko používa, pretože je mäkká, odolná a vyrobená z kvalitného silikónu. Zároveň je taktiež bezpečná pre telo, neobsahuje ftaláty a ani latex. Prepláchnite sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Uspokojte svoju túžbu po maximálnom naplnení s Dick-Spand! Je to pôvabné silikónové dildo, ktoré prispôsobí svoju veľkosť vašim požiadavkám, túžbam a prianiam. Bude stačiť niekoľko málo stlačení balónika a realistické krivky dilda sa budú zväčšovať do ohromných tvarov! Vychutnajte si dotyk luxusného silikónu a pretiahnite svoju dierku až za vaše súčasné limity!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 3307

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.