×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 976

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Fialová

    Zajačikový vibrátor zvládajúci obľúbený pohyb "poď sem". Trigger môžeme s pokojom označiť za jeden z najinovatínejších vibrátorov a to nielen z hľadiska dizajnu, ale tiež vďaka jeho funkciám, univerzálnosti a sile.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silver Metal Balls - Venušine guľôčky

    Strieborné Venušine guľôčky Silver Balls s bodkami na povrchu. Guľôčky sú mäkčené, odolné, bez vône a zápachu, neporézne, vyrobené zo zdravotne nezávadného, príjemného materiálu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne tiež je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Unite Fialová

    Vibrátor pre páry od obľúbenej značky We-Vibe. Dodá vašim sexuálnym zážitkom novú a vzrušujúcejšiu úroveň, než na akú ste zvyknutí. Počas sexu bude totiž stimulovať partnerkin klitoris, zatiaľ to rameno bude zavedené v pošve, si pohrá s penisom. Vďaka flexibilnému dizajnu hračky bude jej používaniu skutočne jednoduché, rovnak ako prepínanie medzi režimami, ktorých je spolu 10 a regulujú sa diaľkovým ovládačom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Sada venušiných guličiek Svetlo-ružová

    Intimate predstavujú štýlové, diskrétne vaginálne guľôčkyod luxusnej značky Nomi Tang. Sú efektívne na precvičovanie Kegelových cvikov - na posilnenie vaginálnej a panvovej oblasti.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Premýšľate, čo so životom? Pozvite si doň túto pôvabnú hračku! Môžete sa s ňou pohrávať osamote aj v páre, záleží, či si necháte ovládač vy sama alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke. INYA vás dostane svojim výkonom, pohodlným nosením, vzrušujúcou stimuláciou aj hebkým a kvalitným silikónom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Hľadáte toho pravého, nemôžete sa rozhodnúť a možno si aj trochu neviete rady? Vyriešime si vás - toto je ON! Na prvý pohľad je dokonale pôvabný a pekne fialový. Na prvé použitie vás ohromí zmyselnými a autentickými prírazmi, vzrušujúcimi vibráciami a nasávaním klitoris. To je trojica ešte lákavejšie ako 3 oriešky pre Popolušku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Čierna

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bcute Classic Ružová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Objevte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a smyslné vibrácie budete zdieľať so svojim protějkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkam a prvotriedne silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je navrhnutý tak, aby vám pomohol skúmať možnosti vášho tela so smelosťou vám vlastnou. Je vybavený dvoma vymeniteľnými hlavicami: Klasickým guľatým nadstavcom a nadstavcom na stimuláciu bodu G. Kompatibilný s bezplatnou aplikáciou Satisfyer - k dispozícii pre iOS a Android. Obsahuje 2 vymeniteľné hlavice. Vďaka vodotesnej úprave (IPX7) sa táto hračka dá bezpečne používať vo vode a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vibe Therapy Fascinate Fialová

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Quake

    Toto nesmie uniknúť vašej pozornosti! Predstavujeme vám super silnú vibračnú hračku menom Quake, ktorá je určená na súčasnú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Má úžasne flexibilný krk, takže sa ľahko prispôsobí vašim telesným kontúram a dopraje vám skutočne intenzívne orgazmy. A čo je najlepšie? Rovnako ako ostatné Lovense hračky hračky sa aj Quake ovláda cez aplikáciu v mobile!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    Venušine guľôčky, s ktorými si vzrušujúce chvenie užijú nielen začiatočníčky. Vyrobené sú z príjemného plastu bezpečného pre telo a spojené sú šnúrkou. Vnútri každej guľôčky sa ukrýva ďalšia guľôčka, ktorá pri prudších pohyboch naráža do stien vonkajšej guľôčky a spôsobuje jemnú, avšak vzrušujúcu stimuláciu vnútra vagíny.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Twin Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Venušine guľôčky You2Toys Twin Balls sú vyrobené z kvalitného plastu ABS a TPR bez ftalátov. Na dotyk sú veľmi príjemné a na pohľad veľmi lákavé. Guľôčky sú zakončené putkom pre ľahkú manipuláciu hlavne pri vyberaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 976

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.