×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 976

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Bunny Kisser je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Čierna

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Dych berúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú so strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiaden postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký, silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Duo Love Balls - Venušine guľôčky zo skla

    Luxusné, sklenené venušine guľôčky od výrobcu ToyJoy veľmi účinne stimulujú a posilňujú pošvové svalstvo. Ich pravidelným nosením umocníte vaše sexuálne zážitky.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Fialová

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Silný 10-rýchlostný mini vibrátor Zlatá

    Elegantný a diskrétny vibrátor pre nekonečne príjemné chvíle. Jeho štýlový tvar, pripomínajúci rúž, v kombinácii s ružovo-zlatou farbou tvoria dohromady krásny estetický kúsok, ktorý sa nebudete hanbiť ukázať najlepšej kamarátke, nieto svojmu partnerovi. Už sa tešíte na 10 výkonných funkcií a stimuláciu klitorisu zúženou špičkou?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - Vibrátor

    Nový vibrátor Charlie Tango z kolekcie Fifty Shades of Grey je nádherne hladký, výkonný vibrátor na vnútornú i vonkajšiu stimuláciu, vyrobený z ABS plastu. 100% vodovzdorný.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Lilac

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Objavte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a zmyselné vibrácie budete zdieľať so svojim náprotivkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkám a prvotriedny silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ella Fialová

    Ella je prvé dildo z dielne LELO, špeciálne navrhnutá na stimuláciu bodu G. Na dosiahnutie maximálneho vzrušenia odporúčame používať Ellu v kombinácii s Lily, Nea alebo Yva, ktorými budete stimulovať váš klitoris.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorú sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedná fantázia sa s ním stane skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Myslíte si, že vaše orgazmy už nemôžu byť intenzívnejšie? Ste na omyle! Posilnite svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom a spoznajte tajomstvo dokonalého vyvrcholenia. Tieto elegantné guľôčky s hodvábne hebkým povrchom vo vašej vagíne budú vibrovať v takom rytme, aký si zvolíte cez ovládač, ktorý je, mimochodom, tiež vibračný, a potešiť nim môžete napríklad aj klitoris. Je čas začať cvičiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Coral

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozvášnia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Naviac sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hry na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    209 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 976

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.