×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 33 až 64 z celkom 1016

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Zažite tú najlepšiu masáž prostaty všetkých čias! Zaistí vám ju Lovens Edge 2 Prostate Massager, ktorý perfektne zacieli na to pravé miesto, a navyše si budete môcť úrovne vibrácií voliť skrz mobilnú aplikáciu. Okúste nové možnosti intenzívneho potešenia vylepšenej verzie stimulátora prostaty, užívajte si pokojne aj na verejnosti a zverte sa do rúk kvalitnej hračke od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky Lovens.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 04 Black

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Flesh

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orctan Automatic Masturbator

    Vynálezca Womanizer predstavuje novinku, je tu Orctan, najpokročilejší stimulátor orálneho sexu na svete! Je to automatický masturbátor, s ktorým okúsite autentické zážitky pripomínajúce slastný orálny sex. Hračka budúcnosti s masážnymi valčekmi a 9 programami pre vzrušenie, ktoré končia orgazmom. Vyskúšajte aj funkciu power-boost pre maximálnu silu a 3 automatické režimy.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Studded Sleeve Ring Clear

    Chcete svojmu penisu dopriať nový a vzrušujúci vzhľad a maximalizovať aj jeho schopnosti? Vyskúšajte tento návlek, ktorý vašej partnerke pri sexe dopraje ešte väčšie potešenie. Bude perfektne držať na svojom mieste, pretože koncové očko sa zasekne za semenníky a pružný TPE materiál sa natiahne a následne priľne. Vyskúšajte niečo nové a spestrite si svoje milovanie!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Páni, hľadáte moderného a šikovného pomocníka pre vaše chvíle sebalásky? Značka Svakom prináša tento inovatívny masturbátor Sam Neo s ovládaním cez aplikáciu, ktorý vám ponúkne vzrušujúci sací efekt v kombinácii s prudkými vibráciami! Ráčte zistiť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zatočeným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu,  má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro 7 Blue

    Chystáte sa začať zväčšovať svoj penis s pomocou, ale zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti s pumpami? Tento model Bathmate Hydro 7 pre vás bude ideálny. Docielite s ním viditeľné výsledky v dĺžke i šírke, dodáte si tvrdosť i energiu! Hydro 7 je jemný, avšak účinný produkt pre naozajstný progres.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Boy In Blue

    Pokiaľ sa cítite vzrušenie, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a svojím jedinečným tvarom priamo pohladiť bod G alebo prostatu. Má úžasne realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hands-free hry. Majte svojho pomocníka stále pri sebe!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 15" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Mega Double Dildo 12" Skin

    Snívate o maximálnom uspokojení a dvojitom naplnení? Toto kráľovské realistické dvojité dildo premení vaše sny na skutočnosť. Každá žilka, každé zakrivenie aj vypuknutie sú dokonale premyslené tak, aby hračka pôsobila maximálne autenticky a dopriala vám ohromujúce vzrušenie a stimuláciu.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Snívate o neuveriteľnej slasti spojenej s dokonalou masturbáciou? Predstavujeme masturbátor, ktorý má potenciál zmeniť vám život! Disponuje jedinečnou technológiou, ktorá vás pohltí! Navyše, celú akciu budete sledovať skrz priehľadné okienko a na vlastné oči tak uvidíte, ako funguje 10 vibračných režimov a 7 otočných krúživých funkcií poháňaných praktickým a silným dobíjacím motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Šukací stroj na splnenie všetkých vašich fantázií! Skrýva v sebe výkonný motor so silou 370 otáčok za minútu a rozparádi vás dĺžkou prírazu 3 cm. Okrem toho si budete môcť vyberať z 3 rýchlostí prirážania a čerešničkou na torte je ovládanie skrz aplikáciu na diaľku. S Mini Capsule Sex Machine sa vaše sny stanú skutočnosťou za všetkých okolností!

    369 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Potešenie, nová orgazmická sila a spríjemnenie aj tých najvšednejších dní. Presne to vám prinesú tieto strieborné venušine guľôčky. Ukrývajú v sebe ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri vašich pohyboch narážať do stien vonkajšej guľôčky a neobvyklým spôsobom vás tak stimulovať. Zároveň sú guľôčky praktickým nástrojom na posilnenie svalov panvového dna pre intenzívnejšie orgazmy. Pridajte sa k ženám, ktoré si ich účinky nemôžu vynachváliť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Táto neuveriteľne nadržaná nymfomanka s dokonalou postavou čaká len a len na vás! Je úplne realistická a to nielen na pohľad, ale aj na dotyk a zasunutie. Bude vás baviť nielen jej nenásytná vagínka, ale tiež pichu chtivý análik a prekrásne pevné prsia. Hľadáte tú pravú? Práve ste ju našli! Len sa poponáhľajte, aby vám ju niekto nevyfúkol, takáto cica sama dlho nebude!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Soft Sheet - Plachta z mäkkého vinylu Čierna

    Jemná plachta z mäkkého vinylu je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná. Rozmery: 230 x 200 cm.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Páni, ráčte zažiť skutočnú rozkoš! Tento stimulátor prostaty vám ju dopraje. Má flexibilnú hlavu a jeden z jeho motorov poháňa masážne guličky s pohybom hore a dole. Druhý motor má na starosť rotujúce guličky a tretí sa venuje hrádzi. Zabolený tvar sľubujete ľahkú a príjemnú penetráciu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 7 Clear

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnologii a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odopínateľná a ľahko sa čistí.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson a Motorbunny dali hlavy dohromady a spoločne vytvorili tento vibrátor v štýle sedla, ktorý ako jediný na svete vie prirážať a je kompatibilný s patentovanou technológiou Vac-U-Lock. Užite si nezameniteľnú silu Motorbunny, okrem vibrácií sa nechajte rozparádiť aj prírazmi a nezabudnite si k tomu prizvať svoje obľúbené Vac-U-Lock dildo.

    2 689 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Štvorica krúžkov pre silnú erekciu a dokonalé sexuálne dobrodružstvo. Tri z nich zovrú penis a podporia jeho pevnosť. Posledný z krúžkov vás tak obopne až za semenníkmi. Cock Ring 4er je vyrobený z pružného TPE materiálu a krúžky spája vrchná stimulačná časť. Ozdobte svoj penis a vykúzlite si silnú erekciu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Nahliadnite dovnútra, ako vyzerá vaša obľúbená dierka s týmto tunelovým plugom, ktorý vášho partnera otvorí dokorán.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Pink Mini Anal Plug

    Základná výbava všetkých análnych objaviteľov! Tento malý a flexibilný kolík s kvalitného TPE je ideálnou hračkou na objavovanie análnych hrátok. Jeho malá veľkosť vás totiž nijako nevystraší a nízka cena nebude bolieť vašu peňaženku. Vstúpte do sveta análneho potešenia!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch! A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Predstavujeme vám HydroXtreme 9, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Portable Fucking Machine v preklade znamená prenosný šukací stroj a tento názov hovorí úplne za všetko! Vďaka silnej prísavke priľne na akomkoľvek vhodnom hladkom mieste a razom je pripravený predviesť vám ohromujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vzrušujúcich 7 vibračných režimov. Nechajte sa perfektne uspokojiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 1016

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.