×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 65 až 96 z celkom 1016

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug Extra Long Urethral Sounding Black

    Milujete objavovanie nových zážitkov a stále nemáte dosť? Poďte vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra vibráciami. Tento plug je extra dlhý a dostane sa tak naozaj hlboko, au! Ľahko sa zasúva a poskytne vám až neuveriteľných 12000 otáčok za minútu. Nechajte sa stimulovať ako nikdy predtým.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Milujete poriadne kozičky a neviete sa nabažiť ich hňahňania? Kozičky Banging Bitch budú len vaše a rovnako ako kúzelná vagínka budú pripravené vám kedykoľvek plniť priania! Poďte sa vyriadiť, dať si trochu hardcoru a przniť prsíčka, vagínu i análik, bude to takmer skutočné alebo možno ešte lepšie než skutočný sex!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 04 Flesh

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Brooke Le Hook Love Doll

    Neuveriteľne krásna nafukovacia panna životnej veľkosti. Bola navrhnutá tak, aby zvládala reálne funkcie a poskytovala vám tiež prirodzený zážitok zo sexu, análneho styku, ale aj orálnych hier. Zadívajte sa do jej krásnej tváre, objavte hĺbku jej krku, pohladkajte obrovské prsia, a prejdite sa jej análom i vagínom.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP03 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 6 vzrušujúcich režimov sania a 7 režimov vibrácií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok podporí. Objavte jeho vnútorne mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.80 4-Piece Butt Plug Set Black

    Pre všetkých milovníkov stimulácie zadných vrátok, ale tiež pre tých, ktorí sa ešte chystajú ochutnať análnu zábavu, je tu sada 4 kolíkov od značky Sono. Sú vyrobené z veľmi príjemného, pružného a trvanlivého TPE materiálu. Každý z kolíkov má iný tvar, avšak všetky budú pre vaše telo príjemné. Objavte slasť skrytú vo vašom zadočku.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Akonáhle spojíte špičky análneho kolíka k sebe a strčíte si tohto neposlušného chlapca do análneho otvoru, kolík sa vnútri roztvorí tak široko, ako ste si ani nedokázali predstaviť, že je to možné.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Backdoor [S)Experience Starter Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka a rozhliadate sa po nevyhnutnej výbave? Táto súprava je dokonalý štartovací box pre všetkých, ktorí sú zvedaví, aké potešenie ich análik ukrýva a doteraz nemajú žiadne skúsenosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 05 Black

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Milujete pekné elegantné doplnky a tiež BDSM radovánky? V tom prípade budete milovať aj tento doplnok! Vyzerá nežne, ale zároveň je robustný. Upevníte ho za krk a následne k nemu pripojíte putá presne do takej výšky, kam budete potrebovať. Ostatné D-krúžky ponúkajú ďalšie možnosti, tak ich vyskúšajte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Sheet Glossy Games 200x140cm

    Ste pripravení na poriadne vlhké a klzké vyvádzanie? A to správne prestieradlo už máte? Ak nie, nemali by ste prehliadnuť toto unikátne prestieradlo z čierneho vinylu s nafukovacími okrajmi, ktoré je ideálne pre všetky erotického hrátky. Vašu matrac ochráni pred škvrnami a jeho hladký povrch vám ponúkne množstvo klzkej zábavy a vzrušenia.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Sofia

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy Summer Sofia, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné zelené očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonale hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows tak predstavuje mäkký, tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odnímateľný a ľahko sa čistí.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zvieracím tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumie všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži - slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 15" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 6 je realistický vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh pôsobí tento vibrátor na pohľad i dotyk ako ľudská koža.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Pool Boy

    Toto dildo vás naučí plávať! Plávať vo svojom vzrušení, uspokojovaní, masturbácii a tak. Je úplne realistické a má perfektnú veľkosť. Naučíte sa s ním veľa nových vecí! Je vyrobené z príjemného PVC materiálu a je zakončené prísavkou. Poďte si s ním užiť!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik ligotavým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Túžite po nekonečnej jazde na stoporenom penise? Máme tu pre vás tú najpodstatnejšiu časť z muža v životnej veľkosti, s ktorou si užijú dámy aj páni. Pôvabný penis je veľmi realistický a uspokojivý tak v análiku, ako i vo vagíne. Urobte radosť buď sebe, alebo tento skvost darujte ako vtipný či veľmi účinný darček!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1016

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.