×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 129 až 160 z celkom 1033

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    Gynekologické kliešte pre vyznávačov klinických hrátok. Nastaviteľné kliešte Vám umožnia dokonalý pohľad do vagíny Vašej partnerky.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender pre väčšie sebavedomie pre lepší život a pre maximálnu spokojnosť! Využíva tú najúčinnejšiu techniku predlžovania penisu, ktorá je zároveň bezpečná a pomáha zlepšiť tiež erekciu. Poďte sa o ňom dozvedieť viac a nájsť konečne riešenie svojho trápenia.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Radi experimentujete? Vyskúšajte hry s týmto náhubkom a pevným krúžkom, ktorý udrží ústa vášho submisívneho náprotivku zmyselne otvorené. Popruh je pre pohodlné padnutie nastaviteľný a krúžok je zo zdravotne nezávadného silikónu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Chystáte sa začať zväčšovať svoj penis s pomocou, ale zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti s pumpami? Tento model Bathmate Hydro 7 pre vás bude ideálny. Docielite s ním viditeľné výsledky v dĺžke i šírke, dodáte si tvrdostť energiu! Hydro 7 je jemný, avšak účinný produkt pre naozajstný progres.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Together [S]Experience Starter Set

    Zmietate sa vo víru vášne a chcete ho rozvíriť ešte viac? Alebo snáď vari vášmu milostnému životu v páre začína chýbať šťava? V oboch prípadoch sa hodí vyskúšať The First.Together súpravu! Je to štartovací box pre páry, ktoré chcú objaviť vzrušenie spojené s používaním erotických pomôcok. Nemáte s ním žiadne skúsenosti? Nevadí! Otvorte dvere do sexi sveta s touto súpravou obsahujúcou ideálne sexi hračky pre párové milostné vyvádzanie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dragon Dildo Beast 31

    Nudí vás obyčajné dildá a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Zombie vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína draka. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Masturbátor vynikajúci úžasnou "airbag" technológiou, ktorá sa nafukuje a dôkladne tak stimuluje váš penis. Táto technológia v kombinácii s výkonným vzduchotesným saním ohromí každý kúsoček vášho penisu a dovolí vám okúsiť ten najlepší masturbačný zážitok vášho života.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo TPE Dildo 03 Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného TPE materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet - Prestieradlo Čierna

    Plachta je určená predovšetkým na hry s erotickými olejmi a na ďalšie mokré hry. Plachta je veľmi ľahko umývateľná. Rozmery: 230 x 200 cm.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Spoznajte toho pravého, spoznajte King Donga. Je realistický, vibrujúci, mäkký a pevný zároveň, je jednoducho fajn! Vďaka silnej prísavke sa s ním budete môcť pohrávať aj bez použitia rúk a vďaka použitému TPE materiálu budete mať istotu, že vaša hračka je pre vás úplne bezpečná. Nečakajte, zamilujte sa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Sweet Jasmine Sex Doll Natural

    Sladká a krásna Jasmína tu bude vždy pre vás, keď budete potrebovať ukojiť svoje túžby. Jej životná veľkosť túži po vašom penise a na vás bude sa len rozhodnúť, do akého otvoru ho strčíte. Jasmine je ochotná a pripravená, je uvoľnená a pôvabná. Nenechajte ju čakať!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Mäkučká Ashley sa stane vašou najlepšou kamarátkou, ktorú budete môcť mať neustále pri ruke, aby vás potešila svojimi vibráciami. Pojme akokoľvek veľký penis, pretože má oba konce otvorené. Vnútorná stimulačná textúra pripomína skutočnú vagínu a až pridáte vibrácie, nezostane vám nič iné ako sa proste s Ashley urobiť.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO Stamina Training Unit Lady

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť a trénovať svoju výdrž! GO je cestovná verzia najobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufru či tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Realistické dilda vás nudia a chcete niečo zaujímavejšie? Skúste tohto krásavca z kvalitného dvojvrstvového silikónu. Poskytne vám neuveriteľné pocity a uspokojenie! Vnútri je totiž pevný a tvrdý a z vonkajšej časti je báječne mäkký a príjemný. Vychutnajte si vzrušujúce prenikanie vďaka jeho texturovanému povrchu a nezabudnite ani na koncovú prísavku.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Inflatable Play Sheet Black

    Hľadáte vhodné miesto pre svoje obľúbené fistingové hry? Vytvorte si ho! Táto podložka s nafukovacími okrajmi je ideálna na posteľ i podlahu. Súčasťou balenia je tiež fľaša koncentrovaného lubrikantu, zmiešaním ktorého s vodou získate úžasných 5 litrov pre naplnenie vašich vášní. Tak päsť na to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov Hot Octopuss Pulse Solo prichádza teraz v novom interaktívnom kabáte! Jeho všestranný dizajn z neho robí perfektnú hračku pre každého, kto má penis, avšak teraz to môže byť ešte vzrušujúcejšie! Pripojte Pulse Solo k jednému z viac než 4000 interaktívnych videí (2D alebo VR) a vnímajte každý pohyb vašich obľúbených hviezd prostredníctvom oscilácií.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Vdýchnite nový život vášmu milovaniu a užívajte si spolu zmyselné vibrácie. Zoznámte sa s vaším novým a dokonalým pomocníkom, ktorý sa volá We-Vibe Match Couples Vibrator. Je to vibrátor určený párom na zintenzívnenie ich milostných hier, používa sa počas sexu a svojimi vzrušujúcimi vibráciami stimuluje ako bod G, penis, tak aj klitoris. Zároveň prináša pocit tesnejšej vagíny, a čo sa vám mohlo už po rokoch zdať všedné, s touto hračkou bude zrazu nové, lepšie a vášnivejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve 01 Clear

    Lacný a jednoduchý spôsob, ako objaviť nové zážitky. Tento návlek na penis či na dildo vám ukáže inú úroveň potešenia. Je flexibilný, takže padne akokoľvek veľkej hračke a jeho použitie je veľmi jednoduché. Stojí pár korún, tak zbytočne nepremýšľajte a rovno ho pridávajte do košíka!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase cez aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Plug with Cat Tail

    Ste maznavá mačička a už neviete ako viac to dať najavo? Čo tak zaobstarať si mačací chvostík? Análny kolík od značky Bad Kitty s chvostom je vyrobený z prvotriedneho silikónu a má zúžený hrot, vďaka ktorému sa bude ľahko a jemne zavádzať. Kolík je navrhnutý tak, aby jeho nosenie bolo pohodlné, a vy ste mohla byť maznavou mačičkou tak dlho, ako uznáte za vhodné. Chvostík je vyrobený z umelej kožušiny, je ohybný a flexibilný, nachádza sa v ňom malá rolnička, ktorá bude pri každom vašom pohybe decentne cinkať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavujeme vám HydroXtreme 11, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Mask 2491923

    Nezáleží na tom, ako veľmi si pripadáte škaredí alebo krásni, táto maska pristane každému! Je príjemne tesná a vyrobená z lesklého materiálu mokrého vzhľadu. Ústa sú otvorené a okolo krku sa nachádza elastický lem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD03 Monster Silicone Dildo 9.45"

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD34 Sea Monster Dildo 20.7cm

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1033

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.