×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky strieborná

Položky 33 až 64 z celkom 666

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Njoy Small Pure Plug

    Chcete pre seba vždy len to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných análnych kolíkov vyberiete práve tento od Njoy. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá vás dopraje príjemný pocit plnosti, a ešte pred použitím môžete ľahko zahriať alebo ochladiť. Otvorte luxusnú krabičku a potešte sa pohľadom na tento nezbedný kolík, ktorý vo vás prebudí žiaru presne tam, kde slnko nesvieti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallic Chain Choker Silver - Kovový ozdobný obojok Strieborná

    Dotyk kovového náhrdelníka prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný obojok na každú príležitosť, dokonalý doplnok, ktorý splní tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess - Venušine guľôčky

    Chcete zažiť nezabudnuteľnú vlnu vzrušivého orgazmu a pritom ešte niečo urobiť pre svoje zdravie?

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label HEX Hole Expander Xtreme 8 Bars Spreader

    Prahnete po tom, aby váš análny otvor bol skutočne široko otvorený a pripravený pojať rôzne predmety alebo tekutiny? Vaše prianie s radosťou splní tento extrémne veľký rozťahovač s rozsahom od 3 do 14 cm v priemere. Vsuňte všetkých 8 nožičiek do análu a začnite skrutkovať.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Worx Cock Cage - Pás cudnosti

    Exkluzívny pás cudnosti vo forme klietky na penis v oceli vyleštenej na maximálnu dokonalosť.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Black Gem Anal Plug Small Dark Metal

    Ozdobte svoj zadoček týmto pôvabným análnym kolíkom z tmavého kovu a koncovým čiernym elegantným kamienkom. Má klasický tvar, ktorý je príjemný a pohodlný na nosenie a taktiež sa ľahko zavádza. Vďaka kvalitnému kovovému materiálu môžete s kolíkom vyskúšať aj teplotné hrátky a pred použitím ho ľahko zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zábavná a výstredná hračka pre všetkých milovníkov BDSM! Funguje na princípe zámku a pracuje so zmrznutou vodou, takže vytvára úplne nový a jedinečný spôsob, ako sa nebezpečne pohrať. Naplňte zámok vodou, nechajte ho v mrazničke zmrznúť a podľa vôle ho potom zaveste napríklad na reťaz alebo kamkoľvek budete chcieť. Zámok sa uvoľní hneď, ako rozmrzne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 6mm

    Hľadáte novú pomôcku na stimuláciu vašej močovej trubice zvnútra? Bendable Beads sú poddajné guľôčky z nerezovej ocele, ktoré sú flexibilné, super hladké a nádherne leštené. Užite si s nimi zábavu, vzrušenie a extra pocity, ktorých by ste s inou pomôckou len ťažko dosahovali.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender pre väčšie sebavedomie pre lepší život a pre maximálnu spokojnosť! Využíva tú najúčinnejšiu techniku predlžovania penisu, ktorá je zároveň bezpečná a pomáha zlepšiť tiež erekciu. Poďte sa o ňom dozvedieť viac a nájsť konečne riešenie svojho trápenia.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs - Kovové putá

    Kovové putá z pevného kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí pre erotické spútanie a zväzovanie.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Handle Buttplug Penis with Clear Gem

    Aj análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z luxusnej nerezovej ocele a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Pôvabný kolík, ktorý vášmu análiku prinesie šťastie! Štvorlístky nosia šťastie od pradávna, tak prečo si ich odopierať? Tento kolík z hliníkovej zliatiny má klasický tvar a je zakončený ozdôbkou v tvare zeleného štvorlístku. Jeho materiál umožňuje zmyselné zahriatie či ochladenie a kombináciu s akýmkoľvek lubrikantom. Objavte moc štvorlístkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Metal Leg Cuffs

    Putá z kvalitnej ocele od značky Fetish Fantasy sa stanú vaším dokonalým doplnkom otrockých hrátok. Dvojitý zamykací mechanizmus zabraňuje priškrteniu či rozdrveniu členkov a zaručuje tak úplne bezpečnú hru. Jediné nebezpečenstvo, ktoré by mohlo hroziť, je strata kľúčov, a preto v balení nájdete hneď 2. Užite si potešenie so svojím väzňom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Butterfly Nipple Clamps

    Zažite neskutočný pôžitok s motýlími svorkami na bradavky. Sú vyrobené z trvanlivého kovu a vhodné aj pre začiatočníkov. Miera tlaku na bradavky je nastaviteľná a vďaka motýľom, ktorí sú neustále v pohybe, dochádza k stimulácii bradaviek.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage M

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    Gynekologické kliešte pre vyznávačov klinických hrátok. Nastaviteľné kliešte Vám umožnia dokonalý pohľad do vagíny Vašej partnerky.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Shimmer Vinyl Body 2840774 Silver

    Chcete žiariť tým najzmyselnejším spôsobom? Toto strieborné body sa o splnenie tohto vášho priania postará! Prichádza s ním značka Black Level a je ušité zo strieborného materiálu vinylového lesku. Jeho priliehavý strih, výstrihy v oblasti bokov, extravagantný golier a šnurovanie, to je štýl, ktorý budete milovať!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Prsteň z nerezovej ocele pre extrémne análne hry. Zoširoka otvorí análny otvor, takže získate skutočný prehľad. Jedná sa o inovatívny, kvalitný a ľahko postihnuteľný produkt, s ktorým si splníte svoje divoké análne fantázie a do otvoreného análu svojho náprotivku následne buď nahliadnete, alebo tam vložíte čokoľvek, čo práve uznáte za vhodné.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Impulse Prostate Plug Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa! Viete, že nerezovú oceľ môžete pred použitím zahriať alebo ochladiť? Stačiť na to bude studená alebo naopak horúca voda. kompatibilný s lubrikantmi na vodnej aj silikónovej báze dlhá životnosť (pokojne celý život) ľahké čistenie nestratí svoju kvalitu ani po rokoch super odolné a bezpečné pre telo pre sólo aj párové hrátky Približné rozmery: Celková dĺžka: 10 – 15 cm Priemer: 2,5 – 3 cm

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Silver

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte aj aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Vice Grip Urethral Stretcher

    Uretrálny naťahovač s 2 tyčinkami, ktoré roztiahnu vašu močovú trubicu. Užite si kúsok slastnej bolesti! Navlečte pomôcku na žaluď a pomocou matiek začnite pomaly odďalovať tyčinky od seba a tým rozširovať močový otvor. Hračka z nerezovej ocele určená pre CBT, drsnejšie hrátky, ale aj odvážnych mužov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy O-Ring Gag Nipple Clamps - Krúžkový roubík so svorkami na bradavky

    Krúžkový náhubok so štipcami na bradavky pre milovníkov BDSM je tvorený omotaným krúžkom (náhubkom) s pripojenými koženými nastaviteľnými páskami so zapínaním za hlavou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Detachable Spreader Metal Bar 4 Hooks

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto kovovú tyč, ku ktorej môžete pripútať svoj submisívny náprotivok? Disponuje 4 háčikmi, ktoré otvárajú dvere do sveta sexuálnej fantázie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 666

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.