×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky telo

Položky 97 až 128 z celkom 782

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Čierna

    Nechajte svojho otroka mňaukať a kňučať pod taktovkou tohto pôvabného biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Pôvabná sada všetkých nevyhnutností pre nezbedné BDSM hrátky. Čo v nej nájdete? Tešiť sa môžete na 10 kúskov, z ktorých ani jeden nie je k ničomu. Putá na zápästie a na členky, obojok, vodítko, kolík, plácačka, bič, lano, maska, svorky na bradavky a hracia kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Potrebujete trochu vytrénovať svoje šteniatko? Skúste obojok poskytujúci elektrošoky!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Black

    Doprajte zmyselné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rattan Wooden Thick Single Cane

    Ratanová rákoska s čiernou rukoväťou v jednoduchom, avšak veľmi pôsobivom prevedení. Vyrobená je z jednej tyče bambusového materiálu a je extrémne flexibilná (až to bolí). Je oveľa intenzívnejší ako ostatné obyčajné biče a dokáže naozaj potrestať! Kto sa odváža?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Silky Sensual Handcuffs

    Stuhy určené na zviazanie zápästia budú vhodným doplnkom pre každého, kto si potrpí na elegantné doplnky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masážna hlavica Čierna

    Užívajte si upokojujúce vibrácie kdekoľvek, kam idete s týmto bezdrôtovým mini masérom. Poháňaný tichým motorom, Mini Wanachi masér je popredná voľba pre vzpruženie unavených svalov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovová, rozperná tyč s dvoma odnímateľnými neoprénovými putami na členky. Putá sa pomocou karabínky pripevnia k reťazi pretiahnutím vnútrom tyče.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Rákoska

    Pružná rákoska potiahnutá latexom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tieto mini pokarhania? Vie hnevať nežným aj drsným spôsobom, záleží len na vás, ako sa ich chopíte!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Bondage Collar & Leash Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patrí sem aj tento nádherný obojok s vodítkom. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Premýšľate o vhodnom darčeku pre svoju drahú polovičku alebo jej jednoducho len chcete urobiť radosť niečím vzrušujúcim? V tejto luxusnej čiernej sade nájdete hneď 6 erotických hračiek, s ktorými si užijete aj spoločne. Už si predstavujete, čo budete robiť s putami, maskou a štekliatkom zároveň? Premeňte svoje sny na skutočnosť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Harness Set 4-piece Fetish Set 2493071 Red

    Sexi čierna sada na každú vzrušujúcu príležitosť! Tvoria ju postroj, putá, prepojovaca páska a náhubok z kvalitnej umelej kože. Prekvapí vás vojím precíznym spracovaním a tým, ako bude príjemná a pohodlná na nosenie. Náhubok môžete použiť aj ako módny doplnok a dotvoriť tým akýkoľvke zvodný oufit. Pripravte sa na vášnivú noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Pleasure Tape - Bondážna páska Čierna

    Bondážna páska z kolekcie Fetish Fantasy od značky Pipedream je jedinečným doplnkom pre vaše BDSM hry.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Violet Wand Fialová

    Unikátne a veľmi obľúbené zariadenie s fialovým lúčom, ktoré vytvára elektrické výboje na celom povrchu kože. Vyvoláva nezvyčajné a vzrušujúce pocity, ktoré môžete pomocou elektriny sami ovládať a užívať si ich podľa toho, čo máte najradšej.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Oval Riding Crop Black

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad čierny bičík z umelej kože, ktorý vám otvorí dvere do bolestného potešenia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Spikes Metal Pinwheel

    Jedna z mála hračiek, ktoré môžete použiť kdekoľvek na tele. Prejdite touto krásnou vrtuľkou kdekoľvek na tele a uvidíte, čo urobí s nervovými zakončeniami vášho milenca.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Pre intenzívne nielen intímne masáže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Stále vám chýba niečo, s čím by sa vaše bdsm hrátky dostali na profesionálnu úroveň? Vypočuli sme vaše priania a do ponuky zaradili tento jedinečný kríž špeciálne vykonštruovaný tak, aby podčiarkol všetky vaše drsné hry a dodal im takú úroveň, akú si zaslúži!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Behave! Bing Love Rope Red

    Poďte, pán, budeme sa hrať! S červeným dlhým lanom, s ktorým sa zviažeme, priviažeme, obmotáme a zamotáme, chcete? Kto by nechcel! Toto lano je vyrobené z pevného terylénu a bavlny, je príjemné a mäkké a jeho dĺžka 10 m postačí na všetky vaše fantázie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Pleasure Paddle Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Plácačka vám na to rozhodne nesmie chýbať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, aké kedy svet videl. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať nielen svoje erotogénne zóny a zažívať úplne dychberúce orgazmy, ale môžete s ňou masírovať aj stuhnuté alebo boľavé svaly a uľavíte si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Paddle Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, v ktorom na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylová plácačka. Jej dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá, rovnako ako jednoduché je jej čistenie a údržba.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie byť bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Chcete mať neobmedzený prístup aj k intímnym oblastiam vášho náprotivku počas milostného vyvádzania? Táto tyč s putami na členky vám to zariadi. Je robustná, kovová a disponuje putami pre dokonale zlú zábavu. Putá budú pre nositeľov pohodlné a ich sexy diamantový vzor pôsobí luxusným dojmom. Pohrajte sa s otvormi svojej polovičky podľa vlastných vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Milujete pôvabné a štýlové kúsky? Na tomto biči budete môcť oči nechať! Má nádhernú sklenenú rukoväť, ktorá môže slúžiť aj ako dildo a je ručne vyrobená. Môžete ju zahriať či ochladiť a objaviť tak kúzlo teplotných hier. Pramienky sú vyrobené z kvalitnej suede kože a ich dotyk môže byť jemný aj bolestivý!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Leash - Kožené vodítko Čierna S

    Elegantná, robustná vôdzka, ktorá sa dá ľahko pripojiť praktickou karabínkou.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 782

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.