×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky telo

Položky 129 až 160 z celkom 782

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Snívate o silných vibráciách? Táto vibračná hlavica od prestížnej značky Bodywand vám ich s radosťou dopraje! Je výkonná, presná a jej hlava je super hladká, takže na dotyk pôsobí skvele luxusne. Extra dlhá šnúra do zásuvky vás nesklame rovnako ako flexibilná silikónová hlava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Predstavte si také vzrušenie, ktoré vám vezme dych. Predstavte si hračku 2 v 1, ktorá vám splní 3 želania ako zlatá rybka. Predstavujeme Dorcel Dual Orgasms spájajúca vibračnú hlavicu z jednej strany a výkonný vibrátor s rotujúcimi guľôčkami po stranách a tiež otáčajúcim sa koncom na priamu stimuláciu bodu G. Takže, budete si priať najskôr stimuláciu klitorisu, alebo podľahnete rovno rotáciám a guľôčkám?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Hľadáte dokonalý darček, ktorý bude sexi, vzrušujúci a zároveň plný lásky a romantický? Táto luxusná krabička bude ideálnou voľbou! Ukrývajú sa v nej hračky pre ženy aj pre mužov, ktorých celková cena by bola mnohonásobne vyššia ako cena tejto sady! Vyskúšate skôr vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, alebo si radšej pohráte so šteklítkom?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Single

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s jedným kolieskom. Tak krásne a tak nebezpečné! Bude však záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Štýlové pripútanie k posteli! Táto sada od prestížnej značky Zado premení vašu posteľ na profesionálne otrocké ihrisko. H-systém disponuje nastaviteľnými textilnými popruhmi, ktoré sú odolné proti roztrhnutiu a hodia sa na každý matrac. Kožené putá na ruky a nohy sa zaháknu pomocou 4 karabín a je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Hemp je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z konope a je skvele flexibilné. Konopné laná sa prispôsobujú telu, hladko sa po ňom pohybujú a poskytujú optimálne pohodlie. Zároveň sú však pevné a všestranné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Sensual Hot Wax Candles 3 pcs

    Predstavte si, ako na vaše telo dopadajú kvapky horúceho vosku a vás zaplavuje vzrušenie a bolesť zároveň. Chceli by ste to vyskúšať na vlastnej koži? Chceli by ste v ruke držať horiacu sviečku nad telom vášho partnera? Poďte to vyskúšať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir - Bič

    Bič Please, Sir z kolekcie Päťdesiat odtieňov sivej je obľúbenou pomôckou pre všetkých, ktorí sa chcú nechať potrestať alebo si užiť jemne praktiky.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze H Harness

    Postroj inšpirovaný BDSM od vašej obľúbenej značky Bijoux Indisrets. Bude skvelo vyzerať v kombinácii s akoukoľvek vašou obľúbenou bielizňou, oblečením, alebo pokojne aj na holej koži. Zintenzívni vaše otrocké hry, dodá im šmrnc a autenticitu. A čo viac, je 100% veganský.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope - Luxusné Bondážne lano Čierna

    Nemusíte byť odborníkom na japonské uzly, aby ste si mohli užiť mierne či drsnejšie hrátky spojené so zväzovaním. Poslúži vám na to toto super mäkké a hebké lano od obľúbenej značky Fetish Fantasy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Ankle Cuffs

    S týmito krásnymi putami na členky, budete mať 100% istotu, že vám váš podradený neutečie. Sú vyrobené z robustnej umelej kože a z vnútornej časti sú vypodložené mäkkou a príjemnou penou, ktorá zaručuje pohodlné nosenie. Každé z pút disponuje pevnou karabínou, umožňujúcou ich pripojenie k ďalším doplnkom, napríklad k reťazi, putám na ruky, hogtie, apod.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Všetko, čo potrebujete na splnenie svojich erotických snov, v jednej sexi sade! Putá na zápästie a členky, obojok, vodítka, kolík, bič, maska na oči a lano sa postarajú o vašu sexy zábavu. Tak na čo sa tešíte najviac?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Collar Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iného než nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, a teda vinylový obojok a vôdzka. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké jeho ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Zlatá

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je vysoko kvalitná a cenovo dostupná sada od preverenej značky Mister B. Obsahuje kožený obojok s putami na ruky, ktoré sú pevne pripevnené k širokému, koženému remeňu.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Bondage Wrist Cuffs Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patria sem aj tieto nádherné putá na zápästie. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerajú.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Snívate o strhujúce otrockých hrách? Bez tejto sady sa vaše sny nikdy nestanú skutočnosťou! Tvoria ju putá na ruky a na nohy a 115 cm dlhé popruhy s pútkami. Všetky putá sú mäkko polstrované a je možné ich upraviť pomocou suchých zipsov. Vyrobené zo syntetického vlákna odolného preto roztrhnutiu. Dajte priestor svojej nemravnej fantázii!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Hľadáte dômyselný bič, ktorý by vám pomohol skrotiť váš submisívny náprotivok raz a navždy? Biče Devil Sticks vás zaujmú svojím štýlovým čiernočerveným prevedením, dlhou dĺžkou a neprehliadnuteľnou kvalitou. Sú vyrobené z pravej kože a do dlane vám padnú ako uliate. Pripravte sa na výprask!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednoduché, vkusné, elegantné, avšak celkom účinné, presne také sú tieto dve ultra magnetické guľôčky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Veľmi originálna a nápaditá trstenica Brazilian Manila sa stane vaším nevyhnutným doplnkom pri akýchkoľvek BDSM hrách.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silky Ribbon - Hodvábne putá Čierna

    Zaistite si nadvládu nad vaším milencom hodvábnou stuhou Ouch a objavte vzrušenie z dominantných hier. Použite svoju predstavivosť a rozhodnite, ako svojho otroka spútate.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Bol tu niekto neposlušný? To bude asi vaša najčastejšia otázka po tom, čo svoju zbierku BDSM pomôcok obohatíte o túto bambusovú rákosku. Má rukoväť z umelej kože v peknom čierno-červenom prevedení a disponuje tiež praktickým putkom. Je ľahká, odolná a pripravená ešte podčiarknúť vašu dominanciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 782

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.