×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky transparentná

Položky 33 až 64 z celkom 578

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations The Perfect Pump - Vákuová pumpa

    Výkonná vákuová pumpa na penis s tromi tesniacimi manžetami s celkovou dĺžkou 19,5 cm okamžite ztoporí váš penis a pripraví ho na maximálny výkon.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Táto novinka Vám umožní zadoček svojho partnera či partnerky otvoriť dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa ním môžete pozrieť až tam, kam Vaše oko dovidí. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.23 Stroker - Masturbátor Transparentná

    Sono No.23 - Stroker je masturbátor s kanálom s rebrovanou štruktúrou, ktoré je tak tesná, až vás úplne pohltí.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.21 Dong Extension - Návlek na penis Transparentná

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov navyše a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebujete. Tento návlek má tak dômyselný tvar, že vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré prichytíte o semenníky, zostane vždy na svojom mieste.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Street

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Predstavujeme vám HydroXtreme 9, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Thunder

    Thunder - vertikálne línie bleskov poskytnú búrlivú rozkoš pri pohyboch nahor a nadol, alebo pri krútenie okolo špičky penisu.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavujeme vám revolučnú IST technológiu! Zaistí vám neuveriteľne realistické prerušované sanie, ktoré sa stane vaším najlepším zážitkom, čo sa orálneho sexu týka. Dokonale sa vám prispôsobí a váš penis vo vnútri krištáľovo jasnej trúbky bude na vrchole blaha.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Douche Clear - Análna sprcha (klystír)

    Praktická análna sprška vo forme klystíru, s ktorou si môžete byť istí, že ste pre svoju análnu hygienu urobili všetko.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS G-Lover - Vibračný krúžok pre G-spot

    Jediný Vibračný krúžok, ktorý Vás rozvibruje vo vnútri! Vibračný krúžok EXS G-Lover bol navrhnutý, aby stimuloval G bod. Stimuluje oboch partnerov a prináša tak uspokojenie obom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rotatable Adjustable Realistic Masturbator Transparent

    Jedinečný masturábor, ktorý vám umožní sledovať akciu! Je krištáľovo priehľadný a vás penis sa v ňom bude vynímať, to nám verte. Privíta ho mäkký a realistický materiál s rozmanitou vzrušujúcou textúrou. Zároveň si môžete nastaviť zakrútenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. To jednoducho chcete!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Mia Malkova Vagina and Butt

    Milujete Miu Malkovú a chceli by ste zažiť na vlastný penis jej vagínu aj análik? Tento moderný masturbátor má z jednej strany vaginálny az druhej strany análny otvor vymodelovaný podľa týchto vzrušujúcich miest sexy pornohviezdy menom Mia Malkova. Tešte sa s ním osamote, alebo pri párových hrátkach so svojou milou, Mia Malkova sa stane kamoškou vás oboch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Clear Extension 7.5 Inch

    Chcete extra dĺžku? Pridajte si 5 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým transparentným návlekom. Okrem toho, že zväčší váš penis, pridá vzrušujúci vizuálny prvok, podporí aj erekciu a predĺži výdrž. Potešenie pre oboch v páre je zaručené!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Tento návlek na penis bol navrhnutý tak, aby pridal 2,5 vášmu penisu na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Disponuje perfektnou objímkou, ktorá je tvarovaná tak, aby poskytovala úžasnú stimuláciu a vďaka popruhu na semenníky zostane návlek vždy na požadovanom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Cage Set

    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? No predsa v tejto klietke cudnosti, ktorú ti nasadí tvoja milá, aby mala tvoje vzrušenie vo svojej moci! Áno, táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na skrotenie erekcie a prevzatie kontroly nad potešením svojho náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Jeremy Penis Sleeve Clear

    Trápi váš predčasné vyvrcholenie a neveríte gelom ani tabletkám? Tento šikovný návok predstavuje účinný trik, ako predĺžiť milovanie a skvalitniť tak svoj sexuálny život. Jeho kúzlo spočíva v tom, že zakryje žaluď a tím zníži stimuláciu jeho citlivých častí a oddiali tak vyvrcholenie. Zároveň tiež mierne obmedzí prietok krvi a posilní erekciu. Jednoducho ho navlečte na penis a doprajte si maximálne dlhotrvajúce uspokojenie.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mega Dick - Návlek na penis

    Z väčšite partnerovi penis o 5 cm na dĺžku a 2 cm na šírku. Návlek je vyrobený z transparentného silikónového materiálu s jemným žilkovaním na povrchu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO - Ice Torque

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť. GO je cestovná verzia najbobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufra alebo tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Power Pump Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa na penis, ktorá udrží perfektnú erekciu. Pumpa je vybavená vibračným vajíčkom, ktoré je na diaľkové ovládanie s plynulou reguláciou vibrácie. Hĺbka je 19cm, priemer 5cm.

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Power Extension Transparentná

    Samozrejme, že čím väčší, tým lepší! Návlek na penis Power Extension urobí z vášho penisu nástroj exkluzívneho potešenia. Jeho rebrované telo zaručuje dokonalú stimuláciu a jeho veľkosť zase dych berúcu penetráciu. Pridá vám až 5 cm a pomôže vám vyriešiť aj problém s predčasnou ejakuláciou. Pre maximálne pohodlie je tento návlek vyrobený z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Podporte svoju erekciu a doprajte svojmu náprotivku vychutnanie si dômyselnejšieho prenikania. Nebudete k tomu potrebovať žiadne krémy ani tabletky, tento návlek na penis všetko vyrieši pohodlne a účinne. Jeho vonkajšia textúra bude vášho miláčika stimulovať každým prírazom a otvorený dizajn zaručuje ideálne padnutie pre všetky veľkosti. Zároveň návlek váš penis stiahne pri semenníkoch a okolo koreňa, takže sa môžete tešiť na intenzívnejšie vyvrcholenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Shiny

    Shiny - ako ranné slnko prebudí každého vtáčika. Jeho lúče objímu váš nástroj a rozžiaria úsmev na tvári.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupping Vacuum Cupset - Podtlaková sada

    Zábavná a účinná sada podtlakových pohárikov, ktoré môžete použiť na prsia, bradavky, klitoris, penis ... Medze sa nekladú!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok je jednoduché, bezpečné a efektívne riešenie pre silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu. Dlhotrvajúce intenzívne potešenie pre oboch partnerov.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Orgasma Sleeve

    Veľmi jemný a pružný návlek s výčnelkami, ktoré sú po celom povrchu. Dĺžka je 15 cm a priemer je 2,5 cm a ľahko roztiahnuteľný.

    13,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Universal Replacement Sleeve Clear

    Náhradný návlek na penisové pumpy s maximálnym vonkajším priemerom 6 cm. Vnútorný priemer je potom 2,5 cm a je dostatočne flexibilný. Vyrobený je zo silikónu, neobsahuje ftaláty a spĺňa aj tie najprísnejšie nariadenia EU REACH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 5.5 Inch Model 06 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvoru umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Krásna vákuová pumpa, ktorá vám ho urobí väčším! Čerpadlo vám pohodlne padne do ruky a pumpovanie môže začať. Kým budete vytvárať vákuum, budete môcť sledovať, ako je vaša mužskosti ešte mužnejšia a na stupnici sledovať svoj progres v číslach. Súčasťou balenia sú 3 TPE nadstavce pre dlhšiu životnosť produktu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 578

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.