×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky transparentná

Položky 97 až 128 z celkom 578

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonale hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows tak predstavuje mäkký, tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odnímateľný a ľahko sa čistí.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Joystick Clear Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka špirálovitej textúre. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger - Vákuová pumpa

    Zväčšite svoju veľkosť a sebavedomie s jednoduchým a bezpečným Pump Worx Max-Width. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Empire Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Predĺži vašu erekciu a zintenzívni orgazmus. Nie ste si istí veľkosťou erekčného krúžku pre váš penis? V tejto sade nájdete hneď 3 veľkosti, z ktorých si kedykoľvek vyberiete ten pravý.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximalizujte svoj penis! Táto dokonalá a múdra vákuová pumpa novej generácie vám predvedie úchvatný výkon a maximálne sanie. Cvičte a nechajte sa potom očariť pevnejšou erekciou a silnejším penisom, z ktorého bude hotová aj vaša partnerka. Praktický LED displej uľahčuje manipuláciu a vnútorný textúrovaný povrch sľubuje slastné pocity.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker - Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa pre vašu vagínu. Pomocou odsávania vzduchu pumpičkou do vonkajších pyskov a klitorisu nahrnie viac krvi, čo spôsobí dočasné ,niekoľkonásobné zväčšenie ich objemu. Celá oblasť je potom oveľa citlivejšia!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Naplňte svoje erotické fantázie s týmto análnym plugom! Má dokonale zakrivený tvar pre presné zacielenie na prostatu a príjemnú stimuláciu. Jeho sexy transparentné prevedenie si zamilujete, vyzerá totiž úplne skvostne a vkusné hračky predsa milujeme všetci.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparentná

    Obávate sa nevery alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hrátky spojené s túžbou, ktorú nebude schopný bez Vás ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Large

    Pridajte si dĺžku, hrúbku a potešenie s týmto jedinečným návlekom od ToJoy. Je skvele mäkký a tu aj príjemný na nosenie. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPE materiálu a prispôsobí sa vašim proporciám. Vyskúšajte tento skvelý spôsob, ako si okoreniť svoje milostné hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Oscar Penis Sleeve Clear

    Trápi váš predčasné vyvrcholenie a neveríte gelom ani tabletkám? Tento šikovný návok predstavuje účinný trik, ako predĺžiť milovanie a skvalitniť tak svoj sexuálny život. Jeho kúzlo spočíva v tom, že z časti zakryje žaluď a tím zníži stimuláciu jeho citlivých častí a oddiali tak vyvrcholenie. Zároveň tiež mierne obmedzí prietok krvi a posilní erekciu. Jednoducho ho navlečte na penis a doprajte si maximálne dlhotrvajúce uspokojenie.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Objavte silu tohto špeciálneho erekčného krúžku! Používa sa v mieste medzi penisom a semenníkmi alebo pri koreni penisu. Je vyrobený z kvalitného TPE materiálu a pochádza z dielne značky Powering. Nechajte ho, aby vám pomohol zvýšiť váš výkon a tiež zintenzívniť vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 5

    S HydroXtreme 5 získate to najmocnejšie, čo v súčasnej chvíli značka Bathmate ponúka! Jej unikátny patentovaný dizajn disponuje mnohými účinnými doplnkami, napríklad ručnou pumpou, ktorá pre skutočne extrémne výsledky pracuje s vodou a prináša aj absolútne pohodlie nielen vo funkcii ovládania, ale aj pre váš penis. Ak pochybujete o svojej veľkosti a túžite po niečom väčšom, HydroExtreme je tým najlepším riešením!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 62

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť získava očarujúcim výzorom v fúkaného skla.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Rozpumpujte vášeň a sledujte, ako jej číča pučí a v rovnakom čase ako váš penis tvrdne, pretože toto je naozaj veľmi vzrušujúci zážitok! S každým stlačením pumpičky doprajete svojej partnerke neuveriteľný pocit sania, ktorý bude stimulovať celú vonkajšiu časť vagíny. Na zmiernenie tlaku hračka disponuje ventilčekom, ktorého uvoľnením zároveň uvoľníte tlak.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť zadoček vášho partnera či partnerky dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa iba pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparentná

    Obávate sa nevery, alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hry spojené s túžbou, ktorú nebude bez vás schopný ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Butch Cocksheath Clear

    Premeňte svoj penis a väčší, silnejší a krajší! Tento návlek vám veľmi pohodlne padne, keďže je mäkký, flexibilný, neťahá a uchytáva sa za koreň penisu a za semenníky. Je pôvabne anatomicky tvarovaný a vďaka malej silikónovej zátke pekne sadne aj menším veľkostiam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 5

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubujú tieto priehľadé prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crystal Penis Sleeve with Extension + Ball Ring Transparent

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdoby! Tento transparentný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiaduci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku či partnera dlhšou dĺžkou a výraznou textúrou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong Clear

    Xiong je celkom extrémna hračka použiteľná análne aj vaginálne. Jeho rozširujúci sa tvar je ideálny na rozťahovanie vášho otvoru vášne a jeho rebrovaná textúra pre vás bude príjemne stimulujúca. Dĺžka i hmotnosti dildá sú impozantné!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy - Sklenené dildo

    Sklenené dildo má po svojom obvode zvrásnenie, ktoré zintenzívňuje vaše erotické zážitky a jeho mierne zahnutie napomáha ľahšiemu dráždeniu bodu G.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lid'L Extra - Návlek na penis

    Túžite po väčšej veľkosti a dokonalom uspokojení svojej milenky? Riešením pre vás je tento návlek na penis s výrazným žaluďom a dráždivými výstupkami. Vyrobený je zo želatínovej gumy, ktorá je pre telo bezpečná, a je vhodné ju kombinovať s lubrikantmi na báze vody.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Stallion Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Stallion je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Majte penis svojho partnera (alebo otroka?) pod kontrolou, aj keď ste mimo domova!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug L Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť dokorán zadoček vášho partnera alebo partnerky a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete tam, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa s ním môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Anal Training Set

    Trojica díld pre váš análny tréning a potešenie! Každé z nich má inú veľkosť a tiež inú hmotnosť, jedno však majú spoločné - kvalitný, priehľadný TPE materiál, dômyselne zakrivený tvar a extrémnu flexibilitu. Pozornosť venujte tiež výraznému žaluďu a silnej prísavke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 578

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.