×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vákuové pumpy

Položky 65 až 96 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5,1cm

    Krásne a veľmi šikovné, tvrdé, plastové puzdro. Čo sa v ňom skrýva? Výkonná vákuová pumpa od preverenej značky Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    Pohlavným stykom začínajú a končia skoro všetky vzťahy. V niektorých vzťahoch je ale so sexom spokojná len jedna strana. Bohužiaľ, je to práve žena, ktorá často nedosiahne orgazmus. Preto je tu sada Do Extreme Professional, ktorá vám pomôže upevniť váš sexuálny život!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Vychutnajte si vzrušujúce sanie, ktorým zvýšite prietok krvi a posilníte citlivosť bradaviek. Umiestnite prísavku na bradavku a stláčajte koncový balónik, až kým nevytvoríte efektívny podtlak. Následne budú prísavky na bradavkách držať aj bez stláčania a vy ich môžete sledovať cez priehľadný materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Pussy Pump Rose Gold

    Zaujíma vás, aké by to bolo, keby vaše intímne partie boli ešte citlivejšie? Zistite to s tou pôvabnou vákuovou pumpou. Behom pár chvíľ zvýši prietok krvi a vy sa tak stanete oveľa citlivejší na akúkoľvek stimuláciu. Pritlačte nadstavec na svoje intímne miesta, zaistite utesnenie a stlačte koncový balónik. Ďalší scenár je na vás!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Už ste stihli objaviť vzrušujúce čaro vákua? Tieto prísavky na bradavky Rimba z veľmi kvalitného lekárskeho silikónu fungujú na princípe vákua, ktoré vie prebudiť nervové zakončenia v bradavkách a trochu ich tak potrápiť. Okrem toho disponujú ešte kovovými krúžkami, ktoré využite podľa ľubovôle!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Takmer klasická vákuová pumpa pre ženy. Okúste tlakové hrátky a vzrušujúce vákuum. Pomocou pumpičky si sama naložíte presne toľko vzrušenia, na koľko sa budete v danú chvíľu cítiť. Podporte svoju sexualitu s kvalitným výrobkom od overenej značky, ktorá sa špecializuje na medicínsko-technické erotické pomôcky.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Vyššia citlivosť, zvodnosť a stimulácia? Áno! Toto všetko vašej kvetinke ukáže vákuová pumpa. Vákuum zvýši prietok krvi a tiež citlivosť a jednorýchlostný vibrátor potom bude láskať nielen klitoris, ale aj jeho okolie. Vychutnajte si tajomstvo, ktoré vákuum ukrýva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SAIZ Breast Pump Premium Medium

    Aké by to asi bolo mať o niečo väčšie a o dosť citlivejšie prsia? Táto vákuová pomôcka vám tajomstvo citlivejších pŕs rada odhalí! Tvoria ju dva priehľadné poháriky a rukoväť, s ktorou vytvoríte podtlak. Tak ju uchopte, pumpujte a radujte sa z toho, aké kúzla vzrušujúci podtlak dokáže vytvoriť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Vytrénujte si ho do absolútnej formy! Táto profi pumpa na penis z krištáľovo číreho a pevného materiálu vám na to bude ideálnou pomôckou. Efektívne vytvorí vákuum až 600 Mbar a vy si budete vychutnávať intenzívny pocit sania. A čo z toho ešte vyplýva? Ohromne pevná erekcia počas chvíľočky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Nechajte svoju kvetinu rozkvitnúť. Dopomôže vám k tomu táto červená vákuová pumpa so 4 vymeniteľnými hlavicami, mäkučkými silikónovými okrajmi a kvalitným spracovaním, ktoré predstavuje značka Doc Johnson. Je navrhnutá tak, aby rozumela vášmu telu a jeho krivkám. Vyberte si zo 7 vibračných vzorov a 7 sacích funkcií a objavte úžasnú slasť.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    Hrátky s cumlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maximálna erekcia, maximálne potešenie, maximálna vákuová pumpa! XXL Maximizer Pump prináša výsledky, po ktorých túžite. Každým stlačením rukoväte vám dopraje príjemný pocit a zároveň o niečo väčší penis. Vstúpte svojím nádobíčkom do flexibilného PVC otvoru a objavte extra erekciu, ktorú si teraz s touto pumpou môžu dopriať aj tie najväčšie penisy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Zvýšte citlivosť svojich bradaviek a pripravte ich na ďalšie hrátky! Tieto prísavky sú ideálne pre začiatočníkov a ich použitie je veľmi intuitívne. Pohodlne sa prisajú a svojim silikónovým materiálom vám uľahčí manipulácia. Použiť môžete aj malé množstvo lubrikačného gélu na vodnej báze.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nová úroveň výkonu pre vašu obľúbenú pumpu Bathmate! Ak pravidelne používate pumpu Bathmate, určite veľmi dobre viete, aké fantastické výsledky vášmu penisu prináša a teraz si s HydroVibe jej použitie môžete ešte o niečo zintenzívniť a spríjemniť. HydroVibe sú totiž dva vibrátory, ktorých pridaním okúsite úplne nový rozmer procesu zväčšovania penisu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Nipple Enhancer Set

    Bradavky sú tak citlivé a ona miluje, keď sú ešte citlivejšie. Stvrdli neuveriteľným spôsobom vďaka drobnej pumpičke. Jemne ju tlačila a potom sanie pomaly uvoľnila. Celá sa začervenala nielen vášňou, ale tiež prietokom krvi, vďaka ktorému sa bradavka zväčšila. Vzrušujúce pocity prechádzajú celým jej telom a prinášajú vzrušenie, ktoré skončí absolútnou spokojnosťou. Táto chvíle je jej.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Chcete posilniť vašu erekciu a zlepšiť vašu výdrž? Jedine s touto pumpou od Otouch docielite tie najlepšie výsledky. Na rozdiel od bežných púmp využíva technológiu plynulého sania, ktorá je nielen vzrušujúca, ale aj super účinná. Počas malej chvíle ucítite a uvidíte, ako sa váš penis zväčšuje! Nechajte pumpu, nech zvýši váš prietok krvi a radujte sa z pevnej a silnej erekcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Vychutnajte si 5 vibračných nastavení a tiež funkciu sania.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Pohrajte sa s citlivosťou vlastnej kvetinky! Pomocou tejto pumpičky si napumpujete poriadny objem a urobíte svoju vagínu vysoko citlivú voči novým výšinám potešenia. Pussy Pump má ergonomický tvar, perfektne sadne a obopne pysky a klitoris. Pumpičku do rúčky a ide sa na to!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Medium 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro Valve Pack

    Náhradný ventil pre vodné pumpy Bathmate Hydro.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Penis Pump Transparent

    Že ste ešte nikdy nevyskúšali pumpu na penis? Tak už nie je na čo čakať, táto predstavuje klasiku, ktorá neomrzí! A ako to funguje? Zasuňte ho tam, pumpujte, vysuňte a pokojne opakujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.