×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky čierna

Položky 33 až 64 z celkom 204

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Potrebujete o niečo pevnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu? Vyskúšajte tieto erekčné krúžky. Nasadzujú sa na základňu penisu, aby posilnili erekciu a nosiť môžete len jeden alebo pokojne všetky naraz. Vyberte si zo štyroch rôznych tvarov a textúr a vyskúšajte klasické krúžky aj o niečo zábavnejšie tvary, napríklad s uškami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Čierna

    Predĺžte svoje vzrušenie a pocit spokojnosti s týmto silikónovým doplnkom. Je určený na podporenie výdrže, udržanie tvrdej erekcie a predĺženie intímneho potešenia. Je ultra pružný, má nastaviteľný erekčný krúžok, ľahko sa s ním manipuluje a pohodlne sa nosí. Vhodný je ako pre začiatočníkov, tak pre skúsených užívateľov.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxusný update zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Vďaka dvom praktickým prackám sa prispôsobí vašej veľkosti, stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás i váš náprotivok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dvojitý vibračný erekčný krúžok

    Dvojitý vibračný krúžok s hebkými ušami premení vášho partnera na vašu obľúbenú vibračnú hračku, ktoré nenecháte len tak ležať. Čierny, vodovzdorný XL Ohare pohodlne sadne a je hebký ako zamat.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Čierna

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hry, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Pre všetkých milovníkov kože! Tento harness je vyrobený z pravej byvolej kože a tvorí ho sexy remienky s cvočkami a prepojovacie oceľové krúžky. Je nastaviteľný na pracky a disponuje aj špeciálnym krúžkom na penis alebo semenníky. Doprajte si skutočnú kvalitu!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Zahaľte semenníky do mäkučkého silikónu a doprajte si jedinečne príjemnú stimuláciu. Tento dômyselný doplnokvás príjemne chytí za penis a objíme vaše semenníky, čím vytvorí skutočne sexy „hrču“ a navyše posilní a predĺži erekciu. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne mäkký a rozhodne vás nebude štiepať ani škrabať. Navyše je tiež úžasne pružný a prispôsobí sa vašej veľkosti.

    41,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio žiadostivosti pre váš penis aj lopty! Táto sada troch čiernych erekčných krúžkov vám stiahnutím penisu zaistí naozaj silnú erekciu a kontrolu nad vašim potešením. A čo viac, krúžky môžete použiť aj na semenníky! Vyrobené sú z kvalitného silikónu a sú tak príjemne pohodlné na nosenie.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjust Ring

    Krúžok s nastaviteľnou veľkosťou od obľúbenej značky Dorcel pre ešte silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Performance Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Poskytne vám pohodlie, pretože sa vám pekne prispôsobí a jeho asymetrický dizajn so západkou a slučkou uľahčí nasadzovanie a spríjemní nosenie okolo citlivých miest. Nechajte jemný tlak, aby pôsobil na penis aj semenníky a efektívne tak posilní erekciu a oddialil vyvrcholenie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Čierna

    Ako vyzerá budúcnosť krúžkov na penis? Čo je aktuálny a najžiadanejší trend? Nepochybne je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Endless Cockring Regular

    Silný a zároveň mäkký silikónový krúžok od značky Shots Toys zlepší vaše sexuálne výkony už pri prvom použití. Nosí sa pri koreni penisu a možno ho používať aj v kombinácii s kondómom. S týmto erekčným krúžkom sa potešenia dočkajú obaja partneri, ona bude nadšená z jeho dlhej a pevnej erekcie a on si užije slastne intenzívne vyvrcholenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    S touto sadou 7 silikónových doplnkov na penis si užijete ešte intenzívnejšie orgazmy! 3 z nich sú nastaviteľné erekčné slučky, sú super elastické a perfektne padnú všetkým veľkostiam penisu. Ďalšie 4 krúžky potom rovnako ako slučky oddialia vyvrcholenie a zintenzívnia orgazmy. Predĺžte svoje milovanie a vyberte si zo sady slučku alebo krúžok, ktorý vám aktuálne padne najlepšie alebo ich nosenie kombinujte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Čierna

    HUMPBALLS je tak mäkký ako žiadny iný krúžok a je jasné, že keď ho raz vyskúšate, budete ho chcieť používať stále. Nie je nesmrteľný, ale rozhodne vydrží viac než všetky obyčajné lacné krúžky.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Zoznámte sa s novou účinnou hračkou od obľúbenej značky Oxballs. Jedná sa o erekčný krúžok, ktorý zároveň funguje ako poriadny naťahovač semenníkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    S týmto dvojitým erekčným krúžkom zvýšite nielen svoje potešenie, ale predovšetkým svoj výkon. Prinesie vám pohodlie a zároveň radosť. Ponúkne vám dva pružné otvory, ktoré sa už teraz nemôžu dočkať, až obopnú váš penis a semenníky. Dôverujte mäkkému silikónovému materiálu, ktorý je flexibilný, pohodlný a tiež úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty ani iné škodliviny.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Čím odzbrojiť a zároveň ozdobiť žaluď? Skúste tieto silikónové krúžky! Bude skrášľovať špičku vášho penisu a vykúzli vám úsmev na tvári. Ich nosenie si zamilujete a verte, že takéto prstienky sa skvele hodia aj ako darček!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Chcete posunúť vaše mužstvo provokatívne dopredu? Tento dômyselný doplnok vás príjemne chytí za penis a semenníky, čím posilní a predĺži erekciu. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne mäkký a rozhodne vás nebude štiepať ani škrabať. Navyše je tiež úžasne pružný a prispôsobí sa vašej veľkosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Objavte ešte intenzívnejší raj s týmto dvojitým krúžkom od NS Novelties. Je perfektne flexibilný, preto pohodlne padne aj vašej veľkosti. Vyrobený je z vysoko príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo. Predĺžte svoju erekciu a maximalizujte potešenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Milujete hračky od Oxballs? Zamilujte si tiež Cocksling Air, ktorý je ľahký a má síce menší aj objem, ale aj tak vám vykúzli sexy vydutinu. Kombinuje erekčný krúžok, naťahovač semenníkov a krúžok na penis. Navyše vôbec natlačí a nie je nepríjemný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 204

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.