×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky čierna

Položky 129 až 160 z celkom 199

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mister B Tight Bumper Black

    Extra vysoký erekčný krúžok od Mister B vykúzli vo vašom rozkroku zázraky. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prvý ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Premyslený Magnum krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a odvážnemu dizajnu predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou a pevnosťou erekcie? Krúžok Hero z vás urobí sexuálneho hrdinu! Nasadzuje sa na penis alebo na semenníky a poskytuje mierny tlak, vďaka ktorému bude vaša erekcia silnejšia. Je príjemne mäkký na dotyk a pohodlný na nosenie. Navyše sa dá nastaviť, takže vám skvelo padne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Thick Bead Cock Ring Black

    Snívate o dlhom milovaní s pohodlným erekčným krúžkom? Tento praktický a cenovo dostupný krúžok predĺži a posilní vašu erekciu a tiež zintenzívni vyvrcholenie. Je úžasne pružný, ľahko sa nasadzuje a je vhodný na opakované použitie. Užite si ešte lepší sex!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Krúžok na penis a zároveň na semenníky, vyzdobte sa ním! Možno ho pohodlne nastaviť a užívať si môžete aj jeho ohybnosť. Priemer krúžkov na semenníky je 3 cm a vyrobený je zo silikónu a ABS plastu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Sucker Black

    Pôsobivý erekčný krúžok od Mister B posunie vaše nádobíčko sexy dopredu. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Skater Boyz Black

    Chcete niečo top pre váš penis? Nasaďte naň tento hrubý krúžok, ktorý vyzerá skoro ako obľúbený donut! Nosiť ho môžete pri koreni, kde podporí a posilní vašu erekciu, alebo ho môžete nasadiť na semenníky a použiť ho ako ball stretcher. Flexibilný TPR materiál vám ponúkne niekoľko možností, tak si vyberte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Cradle Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento dvojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Snívate o silnej erekcii? S týmto nastaviteľným vibračným erekčným krúžkom sa vaše sny stanú skutočnosťou! Ľahko a rýchlo ho upevníte na penis a prispôsobíte si mieru tlaku. Potom už bude len stačiť vybrať si zo 6 vibračných režimov a potešiť seba aj svoj náprotivok!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Čierna

    Najpohodlnejší naťahovač semenníkov od obľúbenej značky Sport Fucker. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý je pekný, silný, hodvábne hebký a predovšetkým pružný, takže sadne všetkým veľkostiam.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Jednoduchý avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Rings Get Hard Black

    Work hard, play hard spieva David Guetta vo svojom známom songu a my tušíme, že tím myslí hlavne hard erekciu! Poriadne tvrdé vzrušenie, ktoré drží a prijíma všetky výzvy, ktoré sú zakončené orgazmickou exploziou. Znie vám to ako sen? Teraz ho s touto trojicou erekčných krúžkov môžete premeniť na skutočnosť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cock Harness Čierna

    Tenký, elegantný a spájajúci tri krúžky v jeden účinný produkt.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču…

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Potrebujete posilniť erekciu? Žiadny problém, s touto vysoko kvalitnou erekčnou slučkou od Nexus to pôjde samo! Je nastaviteľná, takže sa nemusíte obávať, že by vám bola príliš veľká alebo malá. Prispôsobte si pomocou guličiek „slide to fit“ stiahnutie a doprajte si dlhé vzrušenie a neopakovateľné vyvrcholenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovač semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho zrovna budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, bám bude báječne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Silicone 3-Ring Stamina Set Black

    Radi by ste vyskúšali erekčný krúžok a neviete, ktorý vybrať? Odporúčame túto sadu! Obsahuje 3 silikónové krúžky, s ktorými bude vaša erekcia tvrdá ako skala a hlavne vydrží. Vyberte si z nich ten pravý alebo noste pokojne všetky naraz.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Willy Cock Ring 3-Pack Black

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a taktiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    LUxusný doplnok na penis a semenníky z kvalitnej kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a širšia časť natiahne semenníky smerom dole. Vyzerá štýlovo a zmyselne a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Hľadáte spoľahlivý krúžok pre pevnejšiu a dlhšiu erekciu? Tento erekčný krúžok od Dorcel vás nesklame! Vyrobený je zo super hladkého a príjemného silikónu a hodí sa pre všetky veľkosti. Ukrýva v sebe 3 kovové časti, vďaka ktorým je ešte účinnejší, pretože penis poriadne stiahne a vaše erekcia bude trvať dlhšie a zároveň budete príjemne stimulovaný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorý by dokonale rozumel vašej veľkosti? Najlepšou voľbou je bez debát nastaviteľný krúžok, ktorý si nastavíte podľa toho, aké tesné pocity chcete dosiahnuť. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá a dve silikónové vrstvy prinášajú nielen silnejšiu erekciu, ale aj pohodlie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Prolong Tread Ring Black

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Alpha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a robustnému dizajnu predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Prahne vaše prirodzenie po dobrodružstve? Zoznámte ho s týmto zaujímavým erekčným krúžkom z mäkkého a pružného silikónu. Pohodlne a tesne stiahne penis pri koreni a predĺži jeho erekciu a následne zintenzívni vyvrcholenie. Užite si jednoduchý, avšak účinný a kvalitný prsteň pre váš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 199

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.