×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky čierna

Položky 161 až 192 z celkom 204

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Alpha Prolong Tread Ring Black

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Alpha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a robustnému dizajnu predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Maximalizujte svoje vzrušujúce zážitky s touto sadou silikónových erekčných krúžkov! Sú extrémne pružné a sadnú tak všetkým veľkostiam, navyše sa dajú nosiť okolo penisu alebo okolo semenníkov. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a super dych vyrážajúce vyvrcholenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRUCKT 2-pack Cockring Black

    2 silné a kvalitné erekčné krúžky s rôznou veľkosťou na penis alebo semenníky. Krúžok TRUCKT disponuje špeciálnou vnútornou zarážkou, vďaka ktorej bude rovnomerne držať na svojom mieste, a kvalitný materiál FLEXtrp vás prekvapí nielen svojou pružnosťou, ale tiež dlhotrvajúcou kvalitou. Vychutnajte si poriadnu erekciu, vzrušenie a vyvrcholenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Driade Triple Ring for Men Silicone

    Značka Toro, ktorá sa zameriava na sexuálne pomôcky pre mužov, práve prichádza s týmto efektívnym trojitým krúžkom na penis. Tvoria ho 3 mäkké a flexibilné silikónové krúžky, ktoré sú mimoriadne pohodlné. Padne všetkým typom penisu bez ohľadu na veľkosť alebo tvar, vyskúšajte ho tiež a radujte sa z pevnejšej erekcie a intenzívnejších orgazmov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit The XPlay 6/9/12" Ultra Wrap Ring 3 Pack

    Hľadáte taký krúžok, ktorý vám padne za všetkých okolností? Je na čase prestať hľadať jeden, ale svoje potešenie zveriť sade, s ktorou budete mať vždy možnosť voľby. Táto trojica krúžkov od Perfect Fit vás poteší ultra pružným materiálom SilaSkin a ponúkne vám nekonečne veľa zábavných a kreatívnych spôsobov, ako krúžky nosiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    Myslíte si, že erekčný krúžok nemôže byť pohodlný? Omyl! Je tu FirmTech, ktorý sa prispôsobí vašim proporciám a dopraje vám maximálny komfort. Jeho kúzlo spočíva v asymetrickom dizajne so západkou a slučkou uľahčujúcou nasadzovanie okolo citlivých miest. Vytvára jemný tlak na penis a semenníky, čím prispieva k dlhšej a pevnejšej erekcii. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť a vychutnajte si tie najlepšie orgazmy všetkých čias!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Twofold Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento dvojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dech vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Stacker Rings 2-Pack Black

    Hľadáte kvalitný krúžok na penis alebo semenníky? Táto dvojica 2 erekčných krúžkov sa hodí tam aj tam a môžete nosiť obaja naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú vyrobené z vysoko kvalitného liquid silikónu, ktorý je príjemne pružný a vysoko komfortný na nosenie, tak ich doprajte svojmu penisu!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Baller Ring Black

    Milujete hrátky so semenníkmi? Jedine s týmto naťahovačom Baller objavíte ešte lákavejšie pocity. Vyrobený je zo zamatovo hladkého silikónového materiálu, ktorý je príjemný pokožke a zaistí pohodlné nosenie. Jeho ergonomický dizajn bude načúvať vášmu telu a dobre vám s ním bude počas sólo hier aj v páre!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Hojdacia zábava a zmyselné búchanie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Black

    Extra veľký a extra mäkký trojkrúžok na penis a varlaty! Získate s ním sexy tvar a mäsitejšiu hrúbku, pretože je oveľa väčšia ako jeho predchodca. Vyrobený je z úžasne mäkkého a pružného materiálu, ktorý bude penisu aj semenníkom super príjemný a bude držať na svojom mieste! Užite si ešte väčšie vydutie a viac slasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Muscle Ring Black

    Rozhodne najpohodlnejší erekčný krúžok na trhu! Muscle Ring od Sport Fucker je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je dostatočne hrubý, ale nie príliš, takže sa nezarezáva do kože. Je široký, silný a teda objemný. Slová nestačia, tento krúžok musíte vyskúšať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Threefold Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento trojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Power Rings Maximus 55 Black

    Potrebujete nabrať trochu sily? S týmto erekčným krúžkom od Bathmate to pôjde samo! Zlepší vašu erekciu aj výdrž a nachystá vám omamne intenzívne orgazmy. Umiestnite ho pod semenníky a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gélu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Chcete optimalizovať svoj výkon a príjemné zážitky? S tým všetkým vám pomôže tento šikovný silikónový krúžok z dielne Doc Johnsona. Je extrémne pružný, takže padne všetkým veľkostiam a nosiť ho môžete okolo penisu alebo okolo semenníkov. Doprajte si dlhotrvajúcu erekciu a vychutnajte si maximálne príjemné vrcholy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Cage Black

    Potrebujete pomôcť s erekciou? Vyskúšajte The Cage, ktorá vám zaistí penis tvrdý ako kameň a ako bonus pridá extrao bvod navyše! Rebrovaná textúra bude baviť hlavne váš náprotivok, pretože je príjemne stimulačný a kvalitný pružný TPE materiál zaistí ľahké nasadzovanie a umiestnenie. Užite si poriadnu erekciu, tvrdosť a aj objem!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Power Rings Maximus 45 Black

    Potrebujete nabrať trochu sily? S týmto erekčným krúžkom od Bathmate to pôjde samo! Zlepší vašu erekciu aj výdrž a nachystá vám omamne intenzívne orgazmy. Umiestnite ho pod semenníky a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gélu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Black

    BIG-D je super pružný krúžok z mäkkého gumového flexTPR materiálu. Je dostatočne veľký na to, aby pohodlne obopol váš penis a semenníky a vytvoril tak D vzhľad a pocit! Big-D má špeciálne „chápadlá“, ktoré zaistia ešte väčšiu tvrdosť vášho prirodzenia, tak to vyskúšajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs AXIS Ribbed Cockring Black Ice

    Pohodlný erekčný krúžok Axis s vnútornou rebrovanou textúrou pre väčšiu priľnavosť! Vyrobený je z vysoko kvalitného materiálu plus+silikón, ktorý je ešte mäkší a zároveň pevnejší ako bežný silikón. Prispôsobí sa vašej veľkosti a pohodlný bude aj na dlhšie nosenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Black

    Aký by bol váš život, keby vaša erekcia bola dlhotrvajúca a pevná? Teraz tieto predstavy o harmonickom a spokojnom žití i milovaní môžete premeniť na skutočnosť, a to vďaka tomuto silikónovému pohodlnému erekčnému krúžku. Je príjemne pružný a pohodlný na penise a jeho nosením si zaistíte pevnú erekciu a kontrolu nad predčasným vyvrcholením, tak si to nechajte páčiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Cock Gear Adjustable Leather Cock and Ball Ring With Studs Black

    Užite si nádherný vzhľad a príjemný dotyk pravej kože! Tento doplnok na penis má nastaviteľné remienky, takže je super pohodlný na nosenie. Kovové patentky si zapnete, ako budete potrebovať a potom sa už len budete kochať tým, ako zmyselne vyzerá a zároveň stimuluje penis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Ring 40mm Black

    Erekčný krúžok a pôvabný šperk pre váš penis zároveň! Tento krúžok od Prowler má vnútorný priemer 4 cm a pokiaľ si ho nasadíte na penis, môžete sa tešiť na to, ako posilní a podporí vašu erekciu. Nasadzujte ho na ochabnutý penis a nezabudnite použiť trochu lubrikantu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Ring 45mm Black

    Erekčný krúžok a pôvabný šperk pre váš penis zároveň! Tento krúžok od Prowler má vnútorný priemer 4,5 cm a pokiaľ si ho nasadíte na penis, môžete sa tešiť na to, ako posilní a podporí vašu erekciu. Nasadzujte ho na ochabnutý penis a nezabudnite použiť trochu lubrikantu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Twist Non Vibrating Liquid Silicone Ring Black

    Revolúcia v intimite! Tento jedinečný krúžok vám pomôže objaviť bezkonkurenčné pocity a taktiež zažiť silnú a dlhotrvajúcu erekciu. Vyrobený je z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne pružný, hebký na dotyk a komfortný na nosenie. Doprajte si silu a sebavedomie a užite si perfektné pocity.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk Hünkyjunk Cockring Single Black Tar

    Potrebujete jednoduchý, ale účinný erekčný krúžok? Predstavujeme Hünkyjunk Cockring, ktorý môžete použiť rôznymi spôsobmi či už na penis alebo na semenníky. Vyrobený je z kvalitného silikónu a vďaka svojej odolnosti vám bude s radosťou slúžiť zas a znova.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker CockPit Ring Black

    Jedinečný a vysoko kvalitný krúžok na penis! Je skvele pohodlný na nosenie a je tiež poriadne pevný, ale zároveň mäkký a poddajný. Zúžený tvar poskytuje ergonomické padnutie a prvotriedny liquid silikón vám dlho vydrží. Užite si dlhšiu a pevnejšiu erekciu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • DNGEON Cock Ring Rope Black

    Nie je krúžok ako krúžok! Tieto dva krúžky sú upevnené ku kvalitnému lanu a nechýba ani karabínka. Celý produkt je príjemne pevný a odolný, takže si s ním užijete aj drsnejšie hrátky. Nasaďte si krúžok na penis a karabínu pripnite k ďalšiemu príslušenstvu, vo fantázii sa medze nekladú.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 204

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.