×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky hladký

Položky 129 až 160 z celkom 351

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparentná

    Ako vyzerá budúcnosť krúžkov na penis? Čo je aktuálnym a najžiadanejším trendom? Bezpochyby to je TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Radi by ste si zaobstarali niečo vzrušujúce pre vaše guľôčky? Vložte ich mäkkého silikónového vačku, očkom pretiahnite penis a stlačením jedného tlačidla spustite vibrácie, ktoré vašimi semenníkmi otrasú natoľko, že sa vzrušujúce pocity rozlejú po celom vaše tele. To musíte vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Chcete pre seba vždy len to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných erekčných krúžkov vyberiete práve tento od Laid. Vyrobený je za 100% lekárskeho silikónu a je navrhnutý tak, aby sa nosil okolo penisu a semenníkov. Čo s ním získate? Silnejšiu erekciu a vyvrcholenie v tej pravej chvíli. Bude to intenzívne, vkusné a omamné, choďte do toho s krúžkom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cockring Transparentná

    Obľúbená značka Sport Fucker prichádza so svojím najuniverzálnejším výrobkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupujte žetóny, čaká vás predĺžená jazda!!!" Kupujte erekčnú slučku na predĺženú jazdu! Stiahnite s ňou penis pri koreni a zaistite si pevnejšiu a dlhšiu erekciu a aj intenzívnejší orgazmus.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cockring Čierna

    Obľúbená značka Sport Fucker prichádza so svojím najuniverzálnejším výrobkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparentná 2ks

    Sada 2 pružných krúžkov určených pre jeho potešenie od značky ToyJoy. Každý z krúžkov má iný tvar i textúru, čo znamená, že vám každý z nich poskytne odlišné pocity. Sú vyrobené z kvalitného TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a je vodotesný. Preskúmajte svoje vzrušenie a znásobte ho s krúžkami Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heloise Black

    Čo sa stane, keď si svoje milovanie spestríte vibráciami? Bude to ešte väčšie vzrúšo pre vás oboch! Ideálny na to bude napríklad tento vibračný krúžok so 7 funkciami a zabudovanou dobíjacou batériou. Vďaka pružnému silikónu pohodlne padne na penis a posilní aj jeho erekciu. Zároveň bude pri milovaní zmyselne vibrovať na klitorise alebo semenníkoch, podľa toho, ako ho otočíte. Vychutnávajte si intímne chvíľky so svojím náprotivkom ešte viac!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Black

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemný a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Black

    Flexibilný a pohodlný TPR krúžok z dielne Mister B. Zapadne do vášho každodenného života ako posledný článok skladačky, chytí vás a nepustí. Môžete ho používať rôznymi spôsobmi, nosiť ho na penise alebo na semenníkoch. Bol vyrobený v Európe a vďaka svojej pružnosti sa rád prispôsobí vaším potrebám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Čierna

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zaistiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Pružné prstienky pre váš penis a semenníky. Poskytnú vám tlak, vďaka ktorému zvýšite a predĺžite svoj výkon a zároveň si užijete silnejší orgazmus. Noste krúžky spoločne alebo oddelene, zamedzíte prietoku krvi a predĺžite tak svoju erekciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Veľmi tesný erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 351

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.