×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky pre lepšiu erekciu semenníky

Položky 33 až 64 z celkom 242

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Ringer Cockring Čierna 3ks

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok je jednoduché, bezpečné a efektívne riešenie pre silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu. Dlhotrvajúce intenzívne potešenie pre oboch partnerov.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Prahnete celým svojím penisom po skutočne tvrdej erekcii? Navlečte si naň jeden z týchto 3 krúžkov, alebo pokojne aj všetky, a sledujte, ako podporia tvrdosť vášho mužstva a dodajú vám sebavedomie. Modrá farba je navyše vkusná a TPE materiál úžasne naťahovací. Objavte silu jednoduchosti na vlastný penis!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ball Spreader Čierna

    Predĺžte svoje vzrušenie s týmto silikónovým rozdeľovačom semenníkov od značky California Exotics. Jeho minimalistický dizajn sľubuje pohodlné nosenie počas predohry, aj v priebehu styku. Je mäkký, pružný a veľmi elastický, podporí váš erotický zážitok a dopraje vám maximálnu spokojnosť.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibračný krúžok

    Zdieľané potešenie a dlhotrvajúca intenzívna stimulácia oboch partnerov prichádza z tohto silikónového vibračného krúžku podľa vzoru erotickej trilógie 50 Shades of Grey.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rocket Ring

    Tento donut prestrojený za krúžok na penis vám chce osladiť vaše spoločné intímne chvíľky. Satisfyer Ring pripraví váš penis na vrcholový výkon a poskytne vám aj vašej partnerke úžasné okamihy vzrušenia. Veľký stimulátor klitorisu pokrýva veľkú plochu a dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch. Ale aj počas žhavých sólo hrách rozmaznáva vaše intímne partie svojimi hlbokými vibráciami, ktorými vás zaručene privedie k orgazmu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Túžite po tom, aby ste podávali maximálny výkon, a tušíte, že by vám k tomu mohol pomôcť erekčný krúžok, ale nie ste si istí, akú veľkosť zvoliť? V tom prípade je erekčná slučka pre vás ako stvorená, pretože jej veľkosť je nastaviteľná! Navyše je z príjemného silikónu, ktorý je hladký a mäkký.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation 8 Ring

    Dvojitý erekčný krúžok v modernom dizajne vás rozžeraví k najvyšším výkonom a zaistí dokonalú erekciu, ktorú iste ocení predovšetkým vaša partnerka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring M - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Snívate o pevnejšej a dlhšej erekcii? Podporte ju touto trojitou silikónovou erekčnou slučkou. Hodí sa pre všetky veľkosti a okrem penisu ju môžete nasadiť aj na semenníky. Silu stiahnutia si sami určíte pomocou krúžku. Je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po parádne pevnej erekcii!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Červená

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Je vyrobený z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až na 5x väčšiu veľkosť. A neprichádza s ním na trh nik iný než obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o ako mäkký a pohodlný výrobok sa jedná. Určite si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Sada 3 erekčných krúžkov z pevného, avšak pružného materiálu. Ľahko sa roztiahnu, takže pohodlne padnú a ich textúra sľubuje rozmanité pôžitky pri milovaní. Noste len jeden alebo všetky naraz!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Diamond Cock Ring Set - Sada erekčných krúžkov

    Sada troch erekčných krúžkov inovatívneho dizajnu s priemermi 2,6, 3 a 3,5 cm z vysoko kvalitného silikónového materiálu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxusný update zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Vďaka dvom praktickým prackám sa prispôsobí vašej veľkosti, stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás i váš náprotivok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    V tomto návleku na semenníky budú vaše mužné tvary ešte mužnejšie! Je vyrobený z vysoko príjemného a kvalitného liquid silikónu, ktorý je pružný a zároveň pevne drží. Noste ho počas erotických večerov, ktoré tak budú ešte intenzívnejšie alebo aj pod oblečením, aby vaša guľa medzi nohami bola ešte výraznejšia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dvojitý vibračný erekčný krúžok

    Dvojitý vibračný krúžok s hebkými ušami premení vášho partnera na vašu obľúbenú vibračnú hračku, ktoré nenecháte len tak ležať. Čierny, vodovzdorný XL Ohare pohodlne sadne a je hebký ako zamat.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Čierna

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hry, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit

    Úžasné potešenie pre oboch partnerov! Užívajte si lahodné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý svojou vibračnou časťou bude dokonale stimulovať ženský klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Chcete vyskúšať extrémne a dlhé potešenie? Vyskúšajte túto sadu krúžkov! Určite si hovoríte, že na čo 3, to je zbytočné ... Ale opak je pravdou! Vyhrajte sa s nimi, umiestňujte na penis alebo pokojne aj na semenníky. Oddialia vašu ejakuláciu, zosilnia erekciu a zintenzívnia vyvrcholenie. Sú z príjemne pružného silikónu, ktorý je hebký a nebude vás ťahať za chĺpky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 242

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.