×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky pre lepšiu erekciu semenníky

Položky 193 až 224 z celkom 237

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Shots Toys Double Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, i dáva dolu, jeho veľkosť je nastaviteľná a cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Sucker Black

    Pôsobivý erekčný krúžok od Mister B posunie vaše nádobíčko sexy dopredu. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolučný krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž aj potešenie. Noste len jeden alebo oba súčasne a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku, pohľad na vašu výbavu s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Nexus Enduro stimulačný krúžok na penis predstavuje perfektný spôsob ako dosiahnuť extrémnu výdrž. Stimulačný krúžok pre mužov je vyrobený z extra elastického silikónu vhodný na všetky veľkosti penisu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Screaming O The Big O

    Chystáte sa objaviť čaro vibračných krúžkov? Vyberte si na to The Big O, ktorý má motor s 2 vibračnými funkciami, je pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale i slastnú stimuláciu klitorisu. Dlhšie milovanie je bližšie než si myslíte, vyskúšajte tento krúžok od preverenej značky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčkov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekčné krúžky pre všetky penisy! Táto výhodná sada obsahuje 4 druhy erekčných krúžkov, ktoré chce na svojom úde každý. Tie svetlejšie z nich sú mierne flexibilné a pohodlné budú predovšetkým pre začiatočníkov, zatiaľ čo skúsenejší milovníci si obľúbia tmavšie krúžky, ktoré sú o niečo pevnejšie. Majte balenie na nočnom stolíku, aby sa stačilo len natiahnuť a jeden vytiahnuť!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Snívate o pevnejšej erekcii a intenzívnejšej extáze? Váš sen na skutočnosť premení táto dvojica krúžkov! Sú vyrobené z robustného silikónu, ktorý je doplnený korálikmi z nerezovej ocele, ktoré ešte viac prispievajú k stimulácii. Zvýšte svoju výdrž, citlivosť i pevnosť a užite si dychberúcu cestu do orgazmickej ríše divov.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a je dobré sa o neho náležite starať. Nástrojom na starostlivosť môže byť aj táto erekčná slučka. Zaistí vám zovretie penisu, čím podporí a posilní erekciu, oddiali a znásobí vyvrcholenie! Jednoducho veľa zábavy za málo peňazí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to taká silikónová klietka s oceľovými korálkami, ktorá zosilní vašu extázu. Je pevná, ale zároveň skvele pružná a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cock Harness Čierna

    Tenký, elegantný a spájajúci tri krúžky v jeden účinný produkt.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču…

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovač semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho zrovna budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, bám bude báječne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Cool vzhľad a dokonalá podpora pri sexe! Tento veľmi pružný silikónový dvojkrúžok nasadíte na penis a na semenníky a budete sa kochať jeho kovovým vzhľadom. Vďaka pružnosti je maximálne pohodlný na nosenie a perfektne posilní a predĺži erekciu. Vyskúšajte všetky spôsoby, ako ho nosiť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovať semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho práve budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, vám bude úžasne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčikov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mierne pružný vibračný krúžok podporí erekciu a zároveň bude počas sexu stimulovať klitoris alebo semenníky vďaka 10 vibračným funkciám pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Chceli by ste dlhšiu a tvrdšiu erekciu, intenzívnejšie orgazmy a k tomu všetkému ešte extra stimuláciu? To všetko môžete mať s krúžkom od Boners. Je vyrobený z mäkkého silikónu a ukrýva v sebe dve ocelové časti pre zmyselné dráždenie. Je z mäkkého silikónu, tkaže je úžasne pružný a stačí si ho nasadiť, aby boli vaše priania splnené!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčikov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Prahne vaše prirodzenie po dobrodružstve? Zoznámte ho s týmto zaujímavým erekčným krúžkom z mäkkého a pružného silikónu. Pohodlne a tesne stiahne penis pri koreni a predĺži jeho erekciu a následne zintenzívni vyvrcholenie. Užite si jednoduchý, avšak účinný a kvalitný prsteň pre váš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to silikónový duálny krúžok s oceľovými korálkami, ktoré zosilnia vašu extázu. Je pevný, ale zároveň skvele pružný a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Hravý All Star krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! TIeto análne koráliky sú dômyselne prepojené s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, kedy sa koráliky uvelebia vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    LUxusný doplnok na penis a semenníky z kvalitnej kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a širšia časť natiahne semenníky smerom dole. Vyzerá štýlovo a zmyselne a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Hľadáte spoľahlivý krúžok pre pevnejšiu a dlhšiu erekciu? Tento erekčný krúžok od Dorcel vás nesklame! Vyrobený je zo super hladkého a príjemného silikónu a hodí sa pre všetky veľkosti. Ukrýva v sebe 3 kovové časti, vďaka ktorým je ešte účinnejší, pretože penis poriadne stiahne a vaše erekcia bude trvať dlhšie a zároveň budete príjemne stimulovaný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 237

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.