×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky čierna

Položky 65 až 96 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! Tento kolík pre párové i sólo hry je dômyselne prepojený s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, keď sa kolík uvelebí vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože sa vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Vibrácie budú tešiť ako nositeľa, tak klitoris jeho partnerky. Navyše mini vibrátor môžete z krúžku aj vybrať a poláskať ním v rámci predohry napríklad bradavky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Chcete svoje milovanie obohatiť o vibrácie, ktoré by láskali hlavne vašu partnerku, ale bojíte sa, že vám krúžok bude príliš malý alebo naopak veľký? Vyskúšajte túto nastaviteľnú slučku, ktorá je vhodná pre všetky veľkosti! Stiahne váš penis, čím posilní erekciu a vibráciami bude pri sexe cieliť na klitoris. Užite si spoločné potešenie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v tvare slzičky vo vás ľahko vyvolá slzy slasti. Je totiž super účinný, pretože disponuje úžasnými vibráciami, ktoré potešia váš penis i semenníky. Je pevný a padne vám ako uliaty, nie je vôbec prehnane pružný, ale naopak pekne drží tvar. Jeho materiál je vysoko kvalitný a 10 vibračných režimov je omamných. Nechajte sa potešiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Dokonalé potešenie pre mužov! Tento jedinečný krúžok na penis posilní a spevní vašu erekciu a zároveň vám dopraje intenzívny zážitok zo stimulácie hrádze. Príjemný a pružný silikón obopne vaše mužstvo a vám nezostane nič iné, než uchopiť ovládač a začať si vyberať za 4 vibračných rýchlostí a 7 vibračných vzorov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Toto nie je len tak nejaký krúžok, je to skvost z hodvábne hladkého silikónu so stimulačnou časťou navyše. Pomôže vám k pevnejšej a dlhšej erekcii a vychutnáte si s tým silné vibrácie mierené priamo na hrádzu. Nechajte sa zlákať 3 vibračnými rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistický vibračný Tenga krúžok je tu pre potešenie vás oboch. Kombinuje silné vzrušujúce vibrácie s pružným silikónovým krúžkom na posilnenie erekcie. Vychutnajte si 5 vibračných intenzít, ktoré budú pri milovaní cieliť na klitoris a láskať ho tak, že spoločné orgazmy už nebudú snom, ale skutočnosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Chcete si pre sex ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Aké jednoduché, elegantné a mocné! Najpredávanejší Cockring je teraz obohatený o motor s 10 vibračnými režimami! Toto stimulačné mravčenie vás úplne rozpáli! Batériu pohodlne dobijete pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia, a pomôcka je dostatočne tenká a ľahká, aby ste ju mohli nosiť aj pod oblečením a vibrácie ovládať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Snívate o silnej erekcii? S týmto nastaviteľným vibračným erekčným krúžkom sa vaše sny stanú skutočnosťou! Ľahko a rýchlo ho upevníte na penis a prispôsobíte si mieru tlaku. Potom už bude len stačiť vybrať si zo 6 vibračných režimov a potešiť seba aj svoj náprotivok!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Rower Vibrating Ring with Rotating Tongue Black

    Chcete sebe a svojmu náprotivku darovať hračku, s ktorou obaja objavíte ešte viac vášne a vzrušenia? Rower Ring od Action je perfektnou voľbou! Je to vibračný krúžok z vysoko kvalitného prémiového silikónu, vďaka ktorému je pružný a veľmi pohodlný na nosenie. Má integrovaný otočný jazyk s 10 rotačnými funkciami a ukrýva v sebe výkonný motor so schopnosťou vibrácií. Prizvite si ho k milovaniu a zažite neopakovateľne slastné zážitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Triple Play Black

    Jeden vibračný krúžok av ňom hneď 3 výkonné motory, taký je Triple Play. Nasadzuje sa kam inam, než na penis az jeho vibračnej ponuky 9 rýchlostí a vzorov si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača. Je príjemne pružný a vyrobený z prvotriedneho hebkého silikónu. Nasaďte si ho na penis a užite sa, ako posilní vašu erekciu a vibráciami poteší vás aj váš náprotivok!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Chcete si spríjemniť milovanie? Skúste to s vibračným krúžkom! Tento Rabiit disponuje šikovným mini vibrátorom s jednou omamnou vibračnou rýchlosťou. Vyrobený je zo silikónu, ktorý je príjemne flexibilný, hebký na dotyk a pohodlný na nosenie. Nechajte ušká, aby sa dotýkali vášho klitorisu a vibráciami vás privádzali k šialenstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok s králičími uškami je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami vibrácií bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to je zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Marry Me Rechargeable Vibrating Ring Black

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj tento vibračný krúžok so špeciálnym tvarom. Odvážte sa a objavujte jeho 10 vibračných režimov.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Táto hračka vám dá od všetkého trochu! Vyrobená je zo super kvalitného liquid silikónu a svojim silikónovým krúžkom stiahne váš penis a vzrušivo potiaha semenníky. Môžete ju nosiť na sex, masturbáciu alebo pokojne aj je tak na prechádzku do posilňovne alebo do sprchy. Je totiž vodotesná do jedného metra. A to najlepšie nakoniec – „vibračný jazyk“ ovládateľný cez diaľkový ovládač vás neprestaviteľne rozparádi, až sa vám z toho zatočí hlava!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Hojdacia zábava, zmyselné búchanie a vibrácie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať a vibrovať v takom rytme, aký si vyberiete. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Prizvite si tento vibračný krúžok na milovanie a radujte sa zo vzrušujúcich vibrácií aj silnejšej a dlhšej erekcie! Disponuje vibračným králikom, ktorý bude dráždiť, ako penis a klitoris a na vás dosť možno čakajú aj spoločné orgazmy. Nechajte si to páčiť, bude to narastú.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Houpla Rechargeable Vibrating Ring Black

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj tento šikovný vibračný krúžok, ktorý podporí erekciu a vibráciami poláska klitoris. Dosiahnite spolu výbušných vrcholov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte spôsob, ako ešte viac zintenzívniť zážitky pri milovaní a napríklad aj dosiahnuť spoločné vrcholy? Veľa párov stavilo na vibračný krúžok, a aj my s čistým srdcom môžeme povedať, že je to zázrak, ktorý zmení váš milostný život. Krúžok Romeri je vyrobený z hodvábne mäkkého silikónu a ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorej nepôjde odolať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! TIeto análne koráliky sú dômyselne prepojené s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, kedy sa koráliky uvelebia vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dvojitý vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Vďaka svojej dvojitej konštrukcii krúžkov bude skvele držať, a navyše pri tom ešte podporí a posilní erekciu. Jeho vibračná časť je vybavená šikovným ramienkom, ktoré bude vibráciami kmitať na klitoris. Chopte sa ovládače a vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojitý vibračný krúžok na celkovú stimuláciu penisu a potešenie vašej partnerky! Denver sa nasadzuje na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných funkcií a šťavu mu dobijete cez USB kábel. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, vďaka čomu je super pohodlný, pružný, mäkký a veľmi ľahko sa nasadzuje a dáva dole. Zažite s ním ešte intenzívnejšie zážitky pri sexe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to vibračný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si jeho vibrácie v páre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 562211 Black

    Pre efektnú erekciu a strhujúce pocity! Tento šikovný erekčný krúžok má odnímateľný mini vibrátor, ktorý sa bude pri sexe dotýkať ho klitorisu a láskať ho vibráciami, dokáže si tú slasť predstaviť? Premeňte ju na skutočnosť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pokiaľ chcete zosilniť intenzitu stimulácie pri milovaní, a ešte podporiť a posilniť erekciu, nie je nič jednoduchšie ako si prizvať vibračný erekčný krúžok! Tento od Malesation sa pyšný super mäkkým a pružným silikónovým materiálom a tiež silným vibračným motorom s 10 výkonnými funkciami na stimuláciu klitoris alebo semenníkov. Nasaďte krúžok na penis a zaháknite ho aj za semenníky, bude držať na svojom mieste aj pri divokejších hrátkach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Spire Vibrating Liquid Silicone Ring Black

    Senzačné potešenie pre vás oboch? Áno, s týmto vibračným erekčným krúžkom vám nebude nič chýbať. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu a príjemne stiahne penis, čím podporí a posilní erekciu. Potom už bude stačiť len pustiť vibrácie a nechať ich, aby pri sexe zmyselne dráždili klitoris.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.