×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky silikón

Položky 97 až 128 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Toto nie je len tak nejaký krúžok, je to skvost z hodvábne hladkého silikónu so stimulačnou časťou navyše. Pomôže vám k pevnejšej a dlhšej erekcii a vychutnáte si s tým silné vibrácie mierené priamo na hrádzu. Nechajte sa zlákať 3 vibračnými rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Malá, ale šikovná hračka pre rozmanitú zábavu! Tento párový vibrátor má tvar prstenca a jeho ramienka sú báječne pružné, takže vás budú tešiť zvonku aj zvnútra, proste ako budete chcieť. Vychutnajte si silu 2 motorov a tiež 10 rôznych vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistický vibračný Tenga krúžok je tu pre potešenie vás oboch. Kombinuje silné vzrušujúce vibrácie s pružným silikónovým krúžkom na posilnenie erekcie. Vychutnajte si 5 vibračných intenzít, ktoré budú pri milovaní cieliť na klitoris a láskať ho tak, že spoločné orgazmy už nebudú snom, ale skutočnosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Stlačte tlačidlo Magic Cell a neprekonateľný Dante razom ožije. Rozsvieti sa a nedočkavo sa spáruje s vaším smartphonom. Dante disponuje odnímateľným mini vibrátorom, ktorý budete ovládať prostredníctvom aplikácie. Tento mini vibrátor je navrhnutý s najvyššou eleganciou a obsahuje vstavaný motor, dobíjaciu batériu a samozrejme Bluetooth čip na spárovanie s telefónom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Chcete si pre sex ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Aké jednoduché, elegantné a mocné! Najpredávanejší Cockring je teraz obohatený o motor s 10 vibračnými režimami! Toto stimulačné mravčenie vás úplne rozpáli! Batériu pohodlne dobijete pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia, a pomôcka je dostatočne tenká a ľahká, aby ste ju mohli nosiť aj pod oblečením a vibrácie ovládať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným kroužkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nabídne mu totiž 5 vibračných funkcií, z ktorých si vyberiete tú pravú!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Jeho poteší silnejšou a dlhšou erekciou a ona sa zblázni z intenzívnych vibrácií na jej klitorise! Znie to ako sen? Tento vibračný krúžok vám ho splní. Ponúkne vám totiž hneď 10 vzrušujúcich vibračných režimov a tiež stiahne penis pri koreni, čím zabráni prietoku krvi a spevní erekciu. Objavte ešte viac pôžitkov z milovania!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácia poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude smyslná a nekonečná! Viete, ako skončí? Společným výstupom na vrchol, ach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný krúžok pre spokojnosť oboch partnerov. Je pružný, takže bude pohodlne držať na penise a jeho diamantovaá textúra bude spoločne s vibráciami dráždiť klitoris počas milovania. Vychutnajte si milovanie ešte o niečo viac a maximalizujte svoje pôžitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mierne pružný vibračný krúžok podporí erekciu a zároveň bude počas sexu stimulovať klitoris alebo semenníky vďaka 10 vibračným funkciám pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Chcete si spríjemniť milovanie? Skúste to s vibračným krúžkom! Tento Rabiit disponuje šikovným mini vibrátorom s jednou omamnou vibračnou rýchlosťou. Vyrobený je zo silikónu, ktorý je príjemne flexibilný, hebký na dotyk a pohodlný na nosenie. Nechajte ušká, aby sa dotýkali vášho klitorisu a vibráciami vás privádzali k šialenstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok s králičími uškami je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami vibrácií bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to je zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris, na ktorý vrúbkovaná časť perfektne zacieli. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantný, pružný, výkonný, vibrujúci, milujúci a šťastný, presne taký je tento vibračný krúžok so stimulačným zajačikom na klitoris. A viete, čo je najlepšie? Budete ich milovať obaja, lebo bude tešiť vás oboch. Posilní totiž erekciu a zároveň flexibilnými uškami poláska pri milovaní klitoris. Navyše si budete silu vibrácií diktovať skrz ovládač. Milujte sa ešte intenzívnejšie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte spôsob, ako ešte viac zintenzívniť zážitky pri milovaní a napríklad aj dosiahnuť spoločné vrcholy? Veľa párov stavilo na vibračný krúžok, a aj my s čistým srdcom môžeme povedať, že je to zázrak, ktorý zmení váš milostný život. Krúžok Romeri je vyrobený z hodvábne mäkkého silikónu a ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorej nepôjde odolať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! TIeto análne koráliky sú dômyselne prepojené s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, kedy sa koráliky uvelebia vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o maximálnej blaženosti? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa za semenníky a na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Hľadáte hračku, ktorá by v páre slúžila vám obom? Tento jedinečný vibrátor z kolekcie Cala Azul sa o vaše potešenie rád postará. Okrúhla strana môže byť použitá ako masturbátor alebo ako krúžok okolo penisu. Dva konce môžu cielene stimulovať klitoris. Alebo vás napadá ešte iný spôsob, ako naložiť s 10 výkonnými vibračnými režimami? Fantázii sa medze nekladú!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným krúžkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Ponúkne mu totiž 5 vibračných funkcií, z ktorých si vyberiete tú pravú!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Chcete sa svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho počas milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi je nádherný a šikovný vibračný krúžok, ktorý sa stane vašim obľúbeným spoločníkom pri milovaní. Vyrobený je z úžasne mäkkého silikónu a je tak skvele pružný. Ponúkne vám 3 vibračné rýchlosti a 7 vibračných rytmov od jemných až po ohnivé. Navlečte ho na penis a užívajte si vibrácie spoločne!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojitý vibračný krúžok na celkovú stimuláciu penisu a potešenie vašej partnerky! Denver sa nasadzuje na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných funkcií a šťavu mu dobijete cez USB kábel. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, vďaka čomu je super pohodlný, pružný, mäkký a veľmi ľahko sa nasadzuje a dáva dole. Zažite s ním ešte intenzívnejšie zážitky pri sexe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to vibračný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si jeho vibrácie v páre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pokiaľ chcete zosilniť intenzitu stimulácie pri milovaní, a ešte podporiť a posilniť erekciu, nie je nič jednoduchšie ako si prizvať vibračný erekčný krúžok! Tento od Malesation sa pyšný super mäkkým a pružným silikónovým materiálom a tiež silným vibračným motorom s 10 výkonnými funkciami na stimuláciu klitoris alebo semenníkov. Nasaďte krúžok na penis a zaháknite ho aj za semenníky, bude držať na svojom mieste aj pri divokejších hrátkach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o niečom viac? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.