×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky semenníky

Položky 65 až 93 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Váš sex je fajn, ale chcete, aby bol ešte viac fajn alebo snáď dokonca úplne dokonalý? Tento vibračný krúžok podporí vaše vzrušenie a poskytne vám neuveriteľnú stimuláciu. Je z veľmi pružného materiálu, takže sa pohodlne prispôsobí, a jeho koncový zajačik dosadne na klitoris a bude ho dráždiť vibráciami. Prejdite od obyčajného sexu k nadpozemsky dychberúcemu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v tvare slzičky vo vás ľahko vyvolá slzy slasti. Je totiž super účinný, pretože disponuje úžasnými vibráciami, ktoré potešia váš penis i semenníky. Je pevný a padne vám ako uliaty, nie je vôbec prehnane pružný, ale naopak pekne drží tvar. Jeho materiál je vysoko kvalitný a 10 vibračných režimov je omamných. Nechajte sa potešiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Rozvibrujte váš penis s tým úžasným krúžkom s jedinečným tvarom! Nasadzuje sa na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Podporí a posilní vašu erekciu a zároveň vám vďaka mini vibrátoru dopraje vibrácie, ktoré si bude užívať aj váš náprotivok. Zamilujte sa do príjemného pružného materiálu a objavujte nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Big O

    Chystáte sa objaviť čaro vibračných krúžkov? Vyberte si na to The Big O, ktorý má motor s 2 vibračnými funkciami, je pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale i slastnú stimuláciu klitorisu. Dlhšie milovanie je bližšie než si myslíte, vyskúšajte tento krúžok od preverenej značky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistický vibračný Tenga krúžok je tu pre potešenie vás oboch. Kombinuje silné vzrušujúce vibrácie s pružným silikónovým krúžkom na posilnenie erekcie. Vychutnajte si 5 vibračných intenzít, ktoré budú pri milovaní cieliť na klitoris a láskať ho tak, že spoločné orgazmy už nebudú snom, ale skutočnosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Aké jednoduché, elegantné a mocné! Najpredávanejší Cockring je teraz obohatený o motor s 10 vibračnými režimami! Toto stimulačné mravčenie vás úplne rozpáli! Batériu pohodlne dobijete pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia, a pomôcka je dostatočne tenká a ľahká, aby ste ju mohli nosiť aj pod oblečením a vibrácie ovládať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácia poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude smyslná a nekonečná! Viete, ako skončí? Společným výstupom na vrchol, ach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Jeho poteší silnejšou a dlhšou erekciou a ona sa zblázni z intenzívnych vibrácií na jej klitorise! Znie to ako sen? Tento vibračný krúžok vám ho splní. Ponúkne vám totiž hneď 10 vzrušujúcich vibračných režimov a tiež stiahne penis pri koreni, čím zabráni prietoku krvi a spevní erekciu. Objavte ešte viac pôžitkov z milovania!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mierne pružný vibračný krúžok podporí erekciu a zároveň bude počas sexu stimulovať klitoris alebo semenníky vďaka 10 vibračným funkciám pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantný, pružný, výkonný, vibrujúci, milujúci a šťastný, presne taký je tento vibračný krúžok so stimulačným zajačikom na klitoris. A viete, čo je najlepšie? Budete ich milovať obaja, lebo bude tešiť vás oboch. Posilní totiž erekciu a zároveň flexibilnými uškami poláska pri milovaní klitoris. Navyše si budete silu vibrácií diktovať skrz ovládač. Milujte sa ešte intenzívnejšie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! TIeto análne koráliky sú dômyselne prepojené s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, kedy sa koráliky uvelebia vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojitý vibračný krúžok na celkovú stimuláciu penisu a potešenie vašej partnerky! Denver sa nasadzuje na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných funkcií a šťavu mu dobijete cez USB kábel. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, vďaka čomu je super pohodlný, pružný, mäkký a veľmi ľahko sa nasadzuje a dáva dole. Zažite s ním ešte intenzívnejšie zážitky pri sexe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Taký pekný a taký šikovný! Vibračný krúžok Color Pop Big má 2 výkonné motory na dvojité podpichovanie a očarujúce vzrušenie. Krúžok je sám o sebe pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale tiež slastnú stimuláciu nielen klitorisu. Hovoríte si, aké by to s ním asi bolo? Dosť bolo premýšľania! Poďte ho rovno vyskúšať!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk REVSLING Vibrating Cocksling Clear Ice

    Rozvibrujte váš penis s tým úžasným krúžkom! Nasadzuje sa na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Podporí a posilní vašu erekciu a zároveň vám vďaka mini vibrátoru dopraje vibrácie, ktoré si bude užívať aj váš náprotivok. Zamilujte sa do príjemného pružného materiálu a objavujte nové zážitky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo je vyrobená z poddajného silikónu a vytvára vzrušujúci efekt zadržania krvi v penise a semenníkoch. Ďalšiu stimuláciu poskytujú štruktúrované detaily a objemný, široký stimulátor klitorisu.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pepino Vibrating Ring Original

    Vibračný krúžok z jemného gélu pre spríjemnenie vášho intímneho života.

    5,90 €

    4,99 €

    Nie je skladom

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Ešte viac potešenia z milovania? Áno, áno, áno! Tento návlek na penis nielen podporí a posilní vašu erekciu, ale klitorisu tiež dopraje zmyselnú stimuláciu. Ovláda sa cez diaľkový ovládač, takže medzi vibračnými režimami budete pri akcii prepínať veľmi ľahko a pohodlne. Dodajte vášmu sexu lepší rozmer a vyskúšajte niečo nové!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Pre dlhšiu výdrž a spoločné orgazmy! Tento krúžok na penis a semenníky si zamilujú ona aj on. Podporí a posilní totiž erekciu a zároveň bude vibráciami láskať klitoris. Jeho veľkou výhodou je to, že je pohodlne padnúci a vibračný stimulátor klitorisu nikdy neminie svoj cieľ. Vyberte si z 10 výkonných vibračných režimov a nechajte sa rozmaznávať vysoko kvalitným a hebkým silikónom!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Power O Vibrating Ring

    Ako to s ním raz skúsite, tak už nikdy to nebudete chcieť inak! Tento jednorázový vibračný krúžok sa hodí na cesty alebo aj na všedné noci vo vašej spálni. Jeho design je síce roztomilý, ale verte tomu, že vás svojimi vibráciami perfektne rozvyvádza a tiež podporí a posilní erekciu. Podľahnite vzrušujúcej stimulácii a napríklad aj spoločným orgazmom.

    11,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Potrebuje trochu skrotiť svoje gule, aby pekne držali na mieste? Táto krásna vecička vás bude baviť od rána do večera! Vyrobená je z príjemného mäkkého tzv. liquid silikónu a udrží vaše gule na mieste vďaka krúžku s priemerom 3,2 cm. Vyberte si z toho ešte z 10 vibračných režimov, posaďte sa, relaxujte a explodujte.

    129 €

    80,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Tušíte, že vaše milovanie môže byť ešte zmyselnejšie, ale ešte ste k tomu nenašli tú správnu hračku? Zelie je pôvabný vibračný krúžok so 7 režimami a 3 rýchlosťami ovládateľný jedným tlačidlom. Je z kvalitného a hebkého silikónu, je vodotesný a príjemný telu. Doprajte klitorisu počas milovania vibračné láskanie a objavte silu spoločný orgazmov!

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 93 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.