×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky

Položky 193 až 224 z celkom 277

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dvojitý vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Vďaka svojej dvojitej konštrukcii krúžkov bude skvele držať, a navyše pri tom ešte podporí a posilní erekciu. Jeho vibračná časť je vybavená šikovným ramienkom, ktoré bude vibráciami kmitať na klitoris. Chopte sa ovládače a vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií a hodí sa ako pre začiatočníkov, tak aj pre erotických expertov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Chcete sa svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho počas milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi je nádherný a šikovný vibračný krúžok, ktorý sa stane vašim obľúbeným spoločníkom pri milovaní. Vyrobený je z úžasne mäkkého silikónu a je tak skvele pružný. Ponúkne vám 3 vibračné rýchlosti a 7 vibračných rytmov od jemných až po ohnivé. Navlečte ho na penis a užívajte si vibrácie spoločne!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bunny Buzzer Deep Teal

    Viete si predstaviť, čo všetko vám prinesie tento vibračný krúžok s králičím uškom? Ak nie, radi vám to povieme! Nasadzuje sa na penis, na ktorý vďaka svojej pružnosti príjemne padne. Prináša stiahnutie, ktoré posilňuje a predlžuje erekciu a tiež vibrácie, ktoré pri sexe cielia na klitoris a zmyselne ho podpichujú. Potešte ním seba aj svoj náprotivok, bude to stáť za to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojitý vibračný krúžok na celkovú stimuláciu penisu a potešenie vašej partnerky! Denver sa nasadzuje na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných funkcií a šťavu mu dobijete cez USB kábel. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, vďaka čomu je super pohodlný, pružný, mäkký a veľmi ľahko sa nasadzuje a dáva dole. Zažite s ním ešte intenzívnejšie zážitky pri sexe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií, duálne krúžky posilnia a podporia erekciu a roztomilý motýľ neminie svoj cieľ.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Taký pekný a taký šikovný! Vibračný krúžok Color Pop Big má 2 výkonné motory na dvojité podpichovanie a očarujúce vzrušenie. Krúžok je sám o sebe pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale tiež slastnú stimuláciu nielen klitorisu. Hovoríte si, aké by to s ním asi bolo? Dosť bolo premýšľania! Poďte ho rovno vyskúšať!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to vibračný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si jeho vibrácie v páre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 562211 Black

    Pre efektnú erekciu a strhujúce pocity! Tento šikovný erekčný krúžok má odnímateľný mini vibrátor, ktorý sa bude pri sexe dotýkať ho klitorisu a láskať ho vibráciami, dokáže si tú slasť predstaviť? Premeňte ju na skutočnosť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pokiaľ chcete zosilniť intenzitu stimulácie pri milovaní, a ešte podporiť a posilniť erekciu, nie je nič jednoduchšie ako si prizvať vibračný erekčný krúžok! Tento od Malesation sa pyšný super mäkkým a pružným silikónovým materiálom a tiež silným vibračným motorom s 10 výkonnými funkciami na stimuláciu klitoris alebo semenníkov. Nasaďte krúžok na penis a zaháknite ho aj za semenníky, bude držať na svojom mieste aj pri divokejších hrátkach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Firey Vibrating Penis Ring with Rabbit Blue

    Hľadáte spôsob, ako ešte viac zintenzívniť zážitky pri milovaní a napríklad aj dosiahnuť spoločné vrcholy? Veľa párov stavilo na vibračný krúžok, a aj my s čistým srdcom môžeme povedať, že je to zázrak, ktorý zmení váš milostný život. Krúžok Horizont je výnimočný svojou elasticitou a stimulačnými uškami, ktoré sa postarajú o klitoris. Podľahnite jeho vibráciám a nechajte ho, aby posilniť vašu erekciu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Spire Vibrating Liquid Silicone Ring Black

    Senzačné potešenie pre vás oboch? Áno, s týmto vibračným erekčným krúžkom vám nebude nič chýbať. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu a príjemne stiahne penis, čím podporí a posilní erekciu. Potom už bude stačiť len pustiť vibrácie a nechať ich, aby pri sexe zmyselne dráždili klitoris.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO x Diesel TOR 2

    Váš nočný stolík volá po tejto luxusnej hračke Lelo x Tor 2, tiež ho počujete? Charakteristická žiarivá červená farba na ňom bude jednoducho a jednoducho vynímať, navyše je dodávaný v krásnej darčekovej krabičke so saténovým úložným puzdrom. Ale dosť o vzhľade, je síce dôležitý, najmä v tejto červenej limitovanej edícii, ale funkcia je vždy najdôležitejšia!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 45 Vibe Black

    Otestujte hranice svojej slasti s týmto vibračným krúžkom od Bathmate! Ponúkne vám 10 vibračných vzorov pre tie najlepšie vzrušujúce pocity. Umiestnite ho pod varlata a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gelu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fry Rechargeable & Vibrating Ring Clear

    Čo keby vaše sexuálne akty boli obohatené o vzrušujúce vibrácie? Asi by potom boli ešte intenzívnejšie a možno by ste dosahovali spoločné vrcholy. Vyskúšajte to s týmto vibračným krúžkom! Je príjemne pružný, prispôsobí sa vašej veľkosti a obopne penis, čím podporí silu erekcie. Vibrácie potom cielia na klitoris a dráždia ho na zbláznenie. Doprajte si najlepší sex vášho života!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Double Ring Vibrator with Black Stimulator Black

    Čo keby tento motýlik pri milovaní sadol na klitoris a láskal ho tak intenzívnymi vibráciami, až by sa vám z toho otvárali dvere do orgazmického neba? Tento vibračný krúžok vás omámi 10 vibračnými režimami a zároveň príjemne stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu. Naskočte s ním do postele a nebudete sa stačiť čudovať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Adjustable Vibrating Cockring with Remote Black

    Chcete vyskúšať vibračný krúžok, ale bojíte sa, že netrafíte veľkosť? Predstavujte nastaviteľný krúžok, ktorý padne všetkým veľkostiam. Môžete ho prizvať na milovanie alebo sa s ním pohrať sólo. Zmyselné vibrácie vás budú príjemne dráždiť a vychutnáte si nové výšiny potešenia. Vyberte si cez diaľkové ovládanie zo 7 silných vibračných vzorov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií, duálne krúžky posilnia a podporia erekciu a predĺžená časť s dráždivou textúrou neminie svoj cieľ.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 7X Vibrating Silicone Ball Sack

    Zo všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Toto silikónové „sáčok“ na semenníky vás bude láskať presne tak, ako to máte rád! Je úžasne pružný, hodvábne hladký a vaše guličky doň pohodlne vkĺznuť, stačí pridať trochu gélu. Užite si 3 rýchlosti a 4 vibračné vzory!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Dully Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Šikovný vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Po nasadení na penis podporí a posilní erekciu a jeho vibračnú časť predstavuje strategicky tvarované a textúrované ramienko, ktoré bude vibráciami kmitať na klitoris a jeho okolie. Vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o niečom viac? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    Nie je vibračný krúžok ako vibračný krúžok. Práve si prezeráte kráľa medzi vibračnými krúžkami, o ktorom sa vám ani nezdalo. Zdieľanie lásky s ním bude ešte vášnivejšie, pretože je super pružný a pohodlný. Nasadzuje sa nielen okolo penisu, ale aj okolo semenníkov, takže perfektne drží na svojom mieste, a ešte k tomu podporí a posilní erekciu, zatiaľ čo bude vibračná časť neskutočne príjemne láskať klitoris. A to nie je všetko! Môžete ho spárovať s aplikáciou, ktorá bude sledovať a vyhodnocovať váš sexuálny výkon. Použite appku aj na nastavenie vibrácií a vychutnajte si dokonalé chvíľky vo dvojici!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Dylan Cock Ring Rechageable 10 Speed Waterproof Purple

    Tento vibračný krúžok sa okamžite stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou! Ukrýva v sebe vibračný motor so schopnosťou 10 vibračných režimov, ktorými bude láskať klitoris a pridávať tak milovaniu žiadanú vonkajšiu stimuláciu. Okrem toho objíme penis a podporí jeho erekciu. Vychutnajte si dotyk kvalitného hebkého silikónu a užite si to najlepšie milovanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O 4B Ohare Grape

    Ste pripravení na to, že váš sex zmení na nepoznanie? Ak áno, nie je na čo čakať a vybavte sa týmto efektívnym vibračným krúžkom na penis. Má mäkké ohybné ušká, ktoré sa budú venovať klitorisu a dráždiť ho až k orgazmickému zblázneniu. Zároveň sa krúžok vďaka svojej pružnosti príjemne nosí a vďaka svojmu dvojitému prevedeniu pekne drží na mieste. Držte si klobúky, najlepší sex vášho života je na dosah!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií a strategicky umiestnený textúrovaný povrch pre perfektné potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Cockring & Ball Stimulator Blue

    Je dlhšia a tvrdšia erekcia presne to, čo aktuálne potrebujete? Vyskúšajte tento jedinečný krúžok, ktorý sa nasadzuje na základňu penisu v ochabnutom stave tak, že vyčnievajúce časti smerujú smerom k semenníkom. Akonáhle penis začne dosahovať erekciu, krúžok ho stiahne a zníži prietok krvi, čo vedie k intenzívnejším pocitom a orgazmom. Pridajte aj 10 vibračných režimov a vychutnajte si dvojitú stimuláciu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Chcete si spestriť milovanie? S týmto krúžkom to bude ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Nasadzuje sa na penis a pomocou tlačidla v ňom aktivujete jeden z 10 vibračných režimov. Krúžok podporí a posilní erekciu svojho nositeľa a vibráciami bude dráždiť penis aj klitoris. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Big Bang Black

    Predstavujeme vám jedinečný krúžok na penis! Je super pohodlný, ale aj veľmi dráždivý! Nastaviteľné silikónové popruhy si utiahnete podľa vašej aktuálnej potreby a dve guličky z nerezovej ocele sa budú pri vašich pohyboch hojdať a jemne vás tým masírovať. Robustný stredový diel v sebe ukrýva výkonný motor s 10 vibračnými rýchlosťami, tak to poďte odpáliť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Enhance Vibrating Cock and Ball Toy

    Pevný, avšak pružný krúžok na penis a semenníky predĺži a posilní vaše vzrušenie! Zároveň vám ponúkne 6 silných vibračných režimov, ktoré budú tešiť vás aj váš náprotivok v závislosti na tom, ako si krúžok nasadíte. Je kvalitný, všestranný a vhodný pre začiatočníkov aj znalcov erotických pomôcok.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 564346 Transparent

    Pre efektnú erekciu a strhujúce pocity! Tento šikovný erekčný krúžok má odnímateľný mini vibrátor, ktorý sa bude pri sexe dotýkať jej klitorisu a láskať ho vibráciami, dokáže si tú slasť predstaviť? Premeňte ju na skutočnosť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Minimalistický vibračný krúžok na perfektné zacielenie na klitoris! Vyrobený je z hebkého a pružného, avšak pevného silikónu, takže sa pohodlne uvelebí na penise a predĺži a posilní jeho erekciu. Potom pridáte vibrácie a začnete sa vzrušivo milovať. Ako to dopadne? Tipujeme, že spoločným vyvrcholením!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 277

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.