×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 33 až 64 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Hľadáte krúžok, ktorý vám pomôže s erekciou? Tento od Malesation sa nasadzuje na penis a semenníky a pokiaľ si ho na sebe necháte pri milovaní, bude myslieť aj na klitoris. Vie vibrovať o 10 výkonných funkcií a poskytuje tak úplne výnimočnú stimuláciu, tak si ju užite.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mäkký a hodvábne elastický silikónový krúžok na penis a semenníky urobí z vášho mužstva skutočný skvost. Nosiť ho môžete mnohými spôsobmi a vždy vám bude pohodlný a to nielen vďaka svojmu tvaru a materiálu, ale tiež dlhoročnými skúsenosťami značky Sport Fucker. Skúste si ho tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Doprajte si maximálny vzrušujúci zážitok s týmto unikátnym vibračným krúžkom na penis. Vyrobený je z prémiového čierneho silikónu a pre väčšiu stimuláciu ho tvoria hneď 2 krúžky. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 intenzívnych vibračných režimov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Hračka na vylepšenie párovej intimity! Tento vibračný krúžok na diaľkové ovládanie nie je len tak obyčajný, oproti iným podobným hračkám má totiž tvar písmena C, flexibilné telo a 2 výkonné motory. Doprajte si intenzívne vibrácie pre neuveriteľné pocity.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Doprajte zmyselné vibrácie penisu, semenníkom aj klitorisu vašej partnerky. Táto luxusná hračka disponuje 2 krúžkami, ktoré sú báječne elastické a vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, posilnia vašu erekciu a následný orgazmus bude intenzívnejší ako kedykoľvek predtým. Klitoris zároveň zaplavia slastné vibrácie a partnerkino vyvrcholenie počas penetrácie bude bližšie ako na dosah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Ball Sling Čierna

    Revolučný návlek na gule od svetovo obľúbenej značky Oxballs. Pohltí vás svojím dizajnom, najpríjemnejším materiálom a pocitmi, ktoré s jeho nosením okúsite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Potrpíte si na dizajnové doplnky, aj čo sa erotických pomôcok týka? JBoa je nastaviteľná erekčná slučka, ktorá stiahne penis pri koreni a účinne tak podporí erekciu. Zároveň je táto slučka prosto a jednoducho štýlová! Hľadáte erotický, ale zároveň vkusný darček pre muža? JBoa v darčekovej krabičke poteší vás oboch!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Saturn vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Nasadiť ho môžete na penis alebo semenníky a nechať sa hýčkať vibráciami, ktoré vám budú ponúknuté o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch. Krúžok je vo vnútri pevný a na povrchu príjemne mäkký a tiež vodotesný. Neváhajte a potešte sa!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Pozor, toto nie je len tak obyčajný vibračný krúžok! Je to pomôcka pre dlhotrvajúcu erekciu a intenzívnu stimuláciu. Nasadzuje sa na penis a na semenníky a prináša naozaj slastné zážitky všetkým vašim citlivým miestam. Vyberte si z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby váš penis mal nadprirodzené schopnosti? Vibračný krúžok Zeus dá vaším predstavám život! Predĺži a posilní erekciu a jeho dva motory v hornej i dolnej časti budú zmyselnými vibráciami láskať vás i vašu partnerku. Vychutnajte si s ním erotické dráždenie v páre alebo to s ním vyskúšajte aj osamote.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    Zmyselný krúžok na penis a semenníky, ktorého nosenie budete milovať! Vyrobený z vysoko kvalitného tzv. liquid silikónu a je veľmi príjemný a zamatovo mäkký na dotyk. Pružný, ale zároveň pevný a odolný. Pohodný a flexibilný tak, aby vám poskytol tú správnu oporu presne tam, kde je to potrebné.

    84,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Must-have vo vašej zbierke erotických pomôcok! Tento krúžok nielenže posilní a predĺži erekciu, pretože obmedzí prietok krvi, ale dopraje vám aj omamné orgazmy. Okrem toho má šikovnú vibračnú časť, ktorú môžete natočiť tak, aby mierila na hrádzu alebo dopriala extra stimuláciu vášmu náprotivku počas sexu. Vyberte si z 10 režimov vibrácií a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Návlek na penis so zaujímavým dizajnom, koncovým hrotom z pevného materiálu a šikovným mini-vibrátorom. Koncová špička poskytuje vizuálne predĺženie o cca 2,3 cm a stimuláciu každým ťahom. Mini-vibrátor má 10 výkonných funkcií pre vycibrené uspokojenie a vďaka kvalitnému pružnému silikónu návlek na penis perfektne padne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Silnejšia erekcia, intenzívnejší orgazmus a opticky väčšie semenníky. Armour Tug je tenšia verzia najpredávanejšieho Cock Armour. Revolučný anatomický tvar presne objíme penis aj semenníky a zaistí pôsobivý zážitok.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Ľahký a príjemný krúžok na penis a semenníky, ktorého nosenie je pohodlné, príjemné a sexy. Pomôže vám „vytvarovať“ vaše mužstvo, pretože to je jednak erekčný krúžok na penis a zároveň mierny rozdeľovač semenníkov. Vyrobený je zo 100% tzv. liquid silikónu, takže je super mäkký a pružný.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Všetko, čo máte radi v jednom jedinom doplnku od Oxballs. Tento Cocksling je skvele tučný, pevný a flexibilný zároveň. Vyrobený je z kvalitného FlexTpr materiálu a rozdelí vaše semenníky, ktoré zároveň bude mierne tlačiť. Zaujíma vás, ako to bude vyzerať? Mega sexy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Chcete so svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho behom milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Dokonalé potešenie pre mužov! Tento jedinečný krúžok na penis posilní a spevní vašu erekciu a zároveň vám dopraje intenzívny zážitok zo stimulácie hrádze. Príjemný a pružný silikón obopne vaše mužstvo a vám nezostane nič iné, než uchopiť ovládač a začať si vyberať za 4 vibračných rýchlostí a 7 vibračných vzorov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Malá, ale šikovná hračka pre rozmanitú zábavu! Tento párový vibrátor má tvar prstenca a jeho ramienka sú báječne pružné, takže vás budú tešiť zvonku aj zvnútra, proste ako budete chcieť. Vychutnajte si silu 2 motorov a tiež 10 rôznych vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekčné krúžky pre všetky penisy! Táto výhodná sada obsahuje 4 druhy erekčných krúžkov, ktoré chce na svojom úde každý. Tie svetlejšie z nich sú mierne flexibilné a pohodlné budú predovšetkým pre začiatočníkov, zatiaľ čo skúsenejší milovníci si obľúbia tmavšie krúžky, ktoré sú o niečo pevnejšie. Majte balenie na nočnom stolíku, aby sa stačilo len natiahnuť a jeden vytiahnuť!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácia poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude smyslná a nekonečná! Viete, ako skončí? Společným výstupom na vrchol, ach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný krúžok pre spokojnosť oboch partnerov. Je pružný, takže bude pohodlne držať na penise a jeho diamantovaá textúra bude spoločne s vibráciami dráždiť klitoris počas milovania. Vychutnajte si milovanie ešte o niečo viac a maximalizujte svoje pôžitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok s králičími uškami je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami vibrácií bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to je zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Clear

    Extra veľký a extra mäkký trojkrúžok na penis a semenníky! Získate s ním sexy tvar a mäsitejšiu hrúbku, pretože je oveľa väčšia ako jeho predchodca. Vyrobený je z úžasne mäkkého a pružného materiálu, ktorý bude penisu aj semenníkom super príjemný a bude držať na svojom mieste! Užite si ešte väčšie vydutie a viac slasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.