×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bezdrôtové vibračné vajíčka vagína

Položky 65 až 96 z celkom 169

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Chýba vášmu sexuálnemu život vzrušujúca iskra? Dodajte mu ju s týmto vibračným vajíčkom! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie, z čoho už je jasné, že si s vajíčkom môžete vyraziť napríklad na prechádzku a nechať vášho partnerka či partnerku, aby vám pomocou ovládača vyberal úroveň vibrácie. Z toho pozerá tá najlepšia predohra ever!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Máte odvahu prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od FeelzToys sa môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Knock Knock polaská vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravení na orgazmické potešenie? My Orgasm Egg poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcou špičkou. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Skúšali ste už zmyselné vzrušovanie na verejnosti? Žiadna pomôcka na to nie je tak ideálna ako vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vajíčko Secret Delight však môžete ovládať aj hlasom! A hrať sa s ním nemusíte len vonku, spríjemní totiž aj milostné chvíľky v spálni. Vyskúšajte niečo nové a vzrušujte sa na povel!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Vyskúšajte novú dimenziu erotických hrátok na verejnosti s vibračným vajíčkom. Úroveň vibrácií budete voliť skrz diaľkový ovládač a verte, že vás všetkých 10 režimov poriadne rozparádi. Viete si predstaviť, aký asi bude návrat domov po nezbednej hre s vibračným vajíčkom vonku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Joanne Purple

    Popisok pripravujemeChcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Ponúkne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho náprotivku? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Hiib pôvabne ružovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami slastných rotácií a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Chytré a výkonné vibračné vajíčko! Je malé, roztomilé a inteligentné, pretože ho môžete spárovať s aplikáciou v mobilnom telefóne. Jeho mäkká a premyslená štruktúra vás bude neuveriteľne láskať a vy zažijete dokonalé pocity šťastia. Pohrajte sa s aplikáciou a zverte ovládanie vajíčka svojmu náprotivku alebo ho pripojte k svojej obľúbenej hudbe!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Remote Control Egg

    Užívajte si nádherné a vzrušujúce pocity, o ktorých nebude vedieť nikto iný okrem vás a vášho partnera, ktorému zveríte ovládač od vajíčka slasti. 10 vibračných režimov a rýchlostí tohto silikónového zázraku vás bude vo vašej vagíne tešiť kdekoľvek (pokojne aj na verejnosti)! Nechajte svojho miláčika zablbnúť si s vami večer v bare a nažhaviť vás na vášnivé vyvádzanie, keď sa vrátite domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Váš osobný tréner panvového dna! Kegel Rejuve je ešte múdrejší, než očakávate. Je vybavený vysoko citlivými viacbodovými senzormi, ktoré detekujú aj tú najjemnejšiu svalovú silu. Šikovná aplikácia Magic Kegel APP vám potom na mieru ponúkne tréningové kurzy, zhodnotí váš pokrok a poradí vám, ako najlepšie zlepšiť svoje ženské zdravie pomocou posilňovania svalov panvového dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Blue

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto nebesky modré vibračné vajíčko ale zas tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Chcete skúsiť trojku bez tretej osoby? Stačí si prizvať toto šikovné vajíčko od Rithual, ktoré dodá šťavu vášmu sexuálnemu životu. Disponuje totiž funkciou vibračného pohybu hore a dole pre tie najvášnivejšie vzrušujúce pôžitky. Vydajte sa s ním kamkoľvek a ovládať zverte svojmu náprotivku, aby rozhodoval o úrovni vašej stimulácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Viete, ako obľúbená bola škola hrou? A čo aj keby posilňovanie svalov panvového dna sa stalo hrou? Perifit je pomôcka určená na tréning panvového dna pomocou hry v mobile. Princíp je jednoduchý - zatínate svaly a uvoľňujete ich, čím sa zároveň hýbete v hre. Perifit je navrhnutý lekármi a je odporúčaný všetkým ženám, ktoré si chcú svoje panvové dno spevniť nielen zábavným, ale tiež účinným spôsobom.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu smart aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami a v neposlednom rade si užite vyvádzanie cez webku. Poďte si hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Jive Blue

    Vychutnajte si zábavu a vzrušenie v spoločnosti Jive, novinky od We-Vibe. Je to skrz aplikáciu ovládateľný vibrátor, takže si môžete dopriať sólo hands-free hrátky alebo zveriť ovládanie svojmu partnerovi, ktorý môže byť pokojne na druhom konci sveta a aj napriek tomu vás môže vášnivo dráždiť. Pridajte do svojho intímneho života trochu dobrodružstva a nenechajte ho upadnúť do nudné rutiny, Jive vám s tým pomôže.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Debby Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Ponúkne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho náprotivku? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Dámy, buďte úprimné, aký máte vzťah so svojou vagínou a ako je na tom vaše panvové dno? Ak je vaša odpoveď nič moc alebo dokonca veľký zlý, spozornite, práve pre vás je tu tento úchvatný pomocník Perifit Care+! Pomôže vám obnoviť, regenerovať a posilniť vaše panvové dno, napojiť sa na seba a užívať si zmyselné potešenie, po ktorom túži každá z nás. Poďte zistiť viac!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Toto vajíčko vyzerá síce decentne, ale vie svojimi vibráciami urobiť veľkú parádu! Ovláda sa bezdrôtovo cez ovládač a bude len na vás, či si s ním budete užívať v pohodlí domova alebo ho vezmete na vzrušujúci výlet kamkoľvek von. Vyrobené je z kvalitného a príjemne hebkého silikónu, je nabíjateľné a vodotesné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikónové vajíčko navrhnuté na jednoduché použitie v tých najtemnejších nociach. Užite si s ním dokonalé potešenie a zároveň posilnite svaly panvového dna. Rechargable Kegal Ball Starter je ideálny pre všetky začiatočníčky, ktoré iba začínajú objavovať svoje vzrušujúce tajomstvá. Rozvibruje sa pre vás v 12 režimoch a nebudete musieť nikdy riešiť výmenu vybitých batérií, pretože je dobíjacie cez USB. Ste pripravení na zmysluplnú stimuláciu a radostné orgazmy?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Máte odvahu prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od Freelztoys si môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elvira Pink

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna a chcete si pri tom užiť aj trochu vzrušenia? Guľôčky Elvira sa ovládajú cez aplikáciu s príjemným rozhraním, kedy si môžete zvoliť i vibrácie v rytme hudby, prednastavené vibračné režimy, alebo si intenzitu voliť intuitívne v nastavení Free Control Mode. Nechajte si aplikáciu pre seba, alebo ju zverte svojmu náprotivku a nechajte sa stimulovať pokojne aj na verejnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Sexy čierne vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie pre všetky páry, ktoré túžia po tom užívať si aj na verejnosti. S dosahom ovládača 10 m doprajete svojmu náprotivku 10 vibračných režimov v 3 rýchlostiach! Pôjde len o nežné vzrušovanie alebo snáď o nútený orgazmus? O tom rozhodne ten, kto bude mať v ruke ovládač!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vezmite si ho von, ovládač zverte partnerovi a nechajte sa unášať vibráciami, ktoré budú len a len vaším tajomstvom. Takto hra neskončí nevinne, tak ju vyskúšajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Rozšantite sa doma alebo pokojne aj na verejnosti s týmto vzrušujúcim a diskrétnym vibračným vajíčkom prémiovej kvality od značky Bswish. Predajte ovládač svojmu partnerovi a prenechajte mu tak všetku kontrolu nad vaším vzrušením. Divoké vajíčko potom nažhaví vaše citlivé miestečká a vďaka tichým vibráciám bude intímnym tajomstvom medzi vami a vaším drahým. Ten si vás večer vonku pekne nažhaví, aby neskôr doma nechal tento oheň vášne vzplanúť na maximum.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 169

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.