×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bezdrôtové vibračné vajíčka vagína

Položky 129 až 160 z celkom 169

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie i uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Lechies Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Toto vajíčko vás prekvapí viac než Kinder vajíčko! Je diskrétne, výkonné, hebké a šikovné. Je tvarované presne pre kontúry vášho tela a jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Disponuje tiež technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si užijete ako v sebe, tak pri dráždení klitorisu. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie v sebe skrýva guľôčky so schopnosťou rotácií o 8 režimoch! Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Tak krásne a tak šikovné! Vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebké a príjemné . Je pripravené splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum, a to kdekoľvek a kedykoľvek! Jeho bujné tvary budú rozumieť vašim telesným proporciám a rozhodnutie, kto mať v ruke ovládač bude len na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie vyniká funkciou "klopania" pohyblivou časťou, ktorá vás bude láskať neuveriteľným spôsobom. Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Radi na to idete múdro? S hračkou Pleonix Neo 2 a vašim chytrým telefónom to ešte len bude jazda! Môžete ju totiž ovládať cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta, synchronizovať ju s obľúbenými 2D interaktívnymi videami alebo webkamerou. Nechajte sa unášať slastnými vibráciami a vzlietnite s Phoenixom do nebesky orgazmických výšin.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Toto vibračné vajíčko Love Distance Range je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobené z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže zapadne do vagíny ako uliate, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Remote Control Rotating Egg 7 Patterns Pink

    Predstavte si, že váš partner či partnerka ovláda vašu rozkoš cez toto rotačné vajíčko a chystá vám tak super vzrušujúcu predohru. Chceli by ste to zažiť? 7 režimov rotácií vás perfektne rozdovádza a vďaka tomu, že je vajíčko super diskrétne, môžete sa takto nezabudnuteľná predohra odohrávať pokojne aj na verejnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Ball Pink

    Duálna vibračná zábava je záruka perfektného potešenia! Toto dokonale anatomicky tvarované vibračné vajíčko RC Double Pleasure Love Ball kombinuje flexibilný vibrátor na klitoris a vnútorné vibračné vajíčko na láskanie vagíny. Alebo viete čo? Pokojne ho použite aj pre análnu hru! V kreativite sa medze nekladú!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie a uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad aj na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom vo vagíne sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Doba sa mení, o sexualite sa začína otvorene hovoriť a nie je teda na čo čakať, ráčte preskúmavať nové vzrušujúce radosti osamote alebo so svojím náprotivkom! Nami je šikovné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré má zaoblený a zakrivený tvar a dlhý silikónový chvostík. Chopte sa sama ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku, vaše zrušenie nebude poznať medze!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Pink

    Máte odvahu na to prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od Freelztoys sa môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto ZigZag vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou pohybu o 360º, čo je veľa wow! Vďaka tomuto rotačnému pohybu sa vo vašej vagíne priamo roztancuje a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Double Time Acai

    Milujete kombináciu, keď sa príjemná stáva aj užitočným? Double Time je presne taká erotická pomôcka. Bude vás tešiť a vzrušovať omamnými vibráciami a okrem toho jej nosením účinne posilníte svaly panvového dna a zaistíte si tak prevenciu proti inkontinencii a tiež silnejšie orgazmické zážitky. Vyjdite si Double Time na prechádzku a ovládač zverte svojmu náprotivku, z prechádzky sa potom razom stane sexi predohra!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Remote Vibrating Bullet Black

    Mini vibrátor na diaľkové ovládanie ponúka nespočetne veľa možností, ako sa pohrať! Poteší vás silným motorom a 10 vibračnými programami, medzi ktorými bude prepínať ten, kto bude mať v ruke ovládač s dosahom až 20 metrov. Vezmite si ho von a schovajte do nohavičiek, alebo sa s ním pohrajte doma v spálni!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Carina Velvet Pink

    Zažite bujaré vzrušenie! Carina vo vás bude vášnivo tancovať a láskať vám svojimi 7 krúživými a vibračnými funkciou! Má absolútne príjemný textúrovaný povrch zo silikónu platinovej kvality a vybavená je aj diaľkovým ovládaním, ktoré si môžete nechať alebo ho zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Doprajte si tú najlepšiu predohru či chvíľu sebalásky kedykoľvek a kdekoľvek!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys The Candy Shop Sweet Apple

    Candy Shop je nová kolekcia roztomilých erotických pomôcok od Dream Toys, ktorá svojimi nežnými pastelovými farbami upúta vašu pozornosť! Toto vibračné vajíčko Sweet Apple disponuje diaľkovým ovládačom a ponúka tak možnosť pohrať sa aj na miestach, kde by ste sa za bežných okolností ostýchali. Vychutnajte si 7 vibračných rytmov a 3 rýchlosti a dostaňte sa do varu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Posilňovanie panvového dna alebo vzrušujúce hrátky vo dvojici? Oboje je možné s týmto pôvabne modrým vibračným vajíčkom od Cala Azul. Vďaka zaoblenému tvaru a pružnej koncovej šnúrke sa ľahko zavádza aj vyberá. Vie vibrovať o 10 mocných režimoch a prepínať medzi nimi budete pomocou diaľkového ovládača. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG XL Purple

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto XL vibračné vajíčko ale zas tak nevinné nie je. Je totiž zmyselne extra veľké a nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Red

    Chcete si užiť senzačne vzrušujúci moment kedykoľvek a kdekoľvek? Zamilujte sa do Sereny, vibračného vajíčka, ktoré spárujete s aplikáciou v telefóne! Tú potom môžete zveriť svojmu náprotivku a nechať ho dráždiť vás vibráciami, zatiaľ čo budete spolu na rande alebo pokojne každý na druhom konci sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo Red

    Budete sa hlboké vibrácie a chvenie užívať sama alebo sa o ne podelíte? RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo značky Sweet Smile vás milo prekvapí 2 výkonnými vajíčkami spojenými cca 31 cm dlhým pružným silikónovým pásikom. Jedna z nich sa trasie a pulzuje a druhá vie vibrovať. Vychutnajte si s nimi súčasnú vaginálnu a análnu stimuláciu, vnútornú a vonkajšiu stimuláciu zároveň alebo hranie v páre.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Denver Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibracie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo Pink

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu múdru aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami av neposlednom rade si užite šantenie cez webku. Poďte sa hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eager Egg Vibrating Egg Purple

    Čo potrebujete pre vzrušujúce večer? Za nás rozhodne toto vibračné vajíčko! Je ovládateľné cez diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a vyraziť si na rande, ktoré bude zároveň predohrou. Objavte jedinečné sexi pocity a vyberte si zo 7 nádherných vibračných režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Vychutnajte si vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkové ovládanie! Romp Cello je diaľkovo ovládateľná vibračná hračka s hebkým silikónovým povrchom. Jej tvar bude rozmaznávať vaše citlivé intímne partie a vďaka dobíjaniu cez USB bude vždy pripravená na zábavu. Tak čo, komu zveríte ovládač?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Raine Vibrating Kegel Ball

    Chcete zažiť neuveriteľné pocity a posilniť svaly panvového dna zároveň? Predstavujeme vám Blush Wellness Raine Vibrating Kegel Ball, jedinečnú a inovatívnu vibračnú hračku na diaľkové ovládanie, ktorá prináša nielen potešenie, ale aj prínos pre vaše zdravie a celkovú pohodu. Začnite s tréningom čo najskôr!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Imara Vibrating Egg with Remote

    Snívate o nezabudnuteľných momentoch vášne a rozkoše? Premeňte ich na skutočnosť s týmto vibračným vajíčkom Imara od Blush. Je to vskutku dokonalý nástroj na potešenie v pokoji domova, ale aj na verejnosti. Jeho tichý chod nič neprezradí a vy môžete ovládač zveriť do ruky vašu náprotivku a vyraziť tak na rande a predohru zároveň.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Oliver Wearable Vibrator with Remote Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec! Patrí sem aj toto príjemne mäkké vibračné vajíčko Oliver s 9 + 5 úrovňami vibrácií. Využite diaľkový ovládač a vyjdite s vajíčkom do ulici, čaká vás to najvzrušivejšie rande vášho živta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Platinum Series Plush Egg with Remote Control Black

    Jedno z naj vibračných vajíčok v našej ponuke! Je absolútne výnimočné tým, aké je mäkké ako mráčik. Vyrobené je totiž zo špeciálneho mäkkého silikónu, ktorý je veľmi príjemný a pohodlný pre telo. Vyberte si z 5 vibračných vzorov a 5 intenzít vibrácií, čaká vás až 25 rôznych kombinácií!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkká prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Hodí sa pre tréning a posilnenie svalov panvového dna aj pre vzrušujúcu vnútornú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek. Chopte sa ovládače a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Vibrating Egg with Remote Control Strawberry Red

    Máte odvahu zažívať vzrušenie kedykoľvek a kdekoľvek? Vyskúšajte to s týmto pôvabným vibračným vajíčkom na diaľkové ovládanie. Je to diskrétny a šikovný spoločník pre nekonečné sexy radovánky. S vajíčkom si vyhráte osamote, ale aj so svojim partnerom či partnerkou. Použite ho vaginálne alebo análne, kedykoľvek a kamkoľvek vás vášeň zavedie.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 169

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.