×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 15 - 19,9 cm klitoris

Položky 97 až 128 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna z najroztomilejších hračiek z našej ponuky! Tento zelený-mini vibrátor má úžasne pružnú hlavu a nežnú zelenú farbu. Ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov a šťavu mu dodáte cez pohodlné nabitie cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vibrácie a elegantný dizajn!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Vychutnajte si prepojenie a synchronizujte svoje pocity! S Fuse je všetko možné, a to aj na diaľku. Je totiž vybavený Bluetooth technológiou, vďaka ktorej budete svoje zážitky zdieľať na diaľku s partnerom. Vstavaná senzorová technológia umožňuje obojsmerné ovládanie pripojených zariadení (v prípade, že váš náprotivok bude vlastniť masturbátor od Kiiroo) a celú akciu tak môže ovládať ktokoľvek z vás. LED kontrolka vám bude poskytovať svojim svietením spätnú väzbu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Hľadáte hračku, ktorá by v páre slúžila vám obom? Tento jedinečný vibrátor z kolekcie Cala Azul sa o vaše potešenie rád postará. Okrúhla strana môže byť použitá ako masturbátor alebo ako krúžok okolo penisu. Dva konce môžu cielene stimulovať klitoris. Alebo vás napadá ešte iný spôsob, ako naložiť s 10 výkonnými vibračnými režimami? Fantázii sa medze nekladú!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Zmyselný dotyk a dráždenie v úrovni, ktorú si sama vyberiete? Luxusný vibrátor Je Joue Due sa postará o váš G-bod i klitoris a nastavíte si ho tak, aby zodpovedal jedinečným kontúram vášho tela. Potom už len postačí spárovať ho s aplikáciou a vychutnávať si vzrušujúce chvenie, ktoré bude pomaly, ale isto prechádzať v omamné uspokojenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Groove Pink

    Nájdite svoj nový groove s PalmPower Groove! Je to pomerne malá vibračná hlavica, ktorá je pripravená vám poskytnúť zábavné vibrácie a vzrušujúce pocity. Jej motor je poháňaný technológiou PowerBullet, čo sľubuje neuveriteľnú úroveň vibrácií, ktorá vás vezme až do neba. Vyberajte si zo 4 rýchlostí a 3 vzorov a vychutnajte si každý jediný pocit z príjemnej masáže boľavých svalov či erotogénnych zón.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najlepšia stimulácia je tá najpresnejšia stimulácia! Tento vibrátor je vyrobený tak, aby ste s ním mohli dráždiť tie najcitlivejšie miesta na vašom tele. Jeho malá flexibilná hlava vám pomôže objaviť vzrušujúce pôžitky a 3 + 7 vibračných nastavení a vzorov urobí vaše príjemné pocity rozmanité a zmyselné. Urobte si to peknné a presné!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsia, klitoris alebo bradavky - úzka špička modelu Twirling Deligt so svojimi cirkulujúcimi vibráciami trafí vždy úplne presne na body tvojej rozkoše. Vďaka hygienickému nadstavcu je aj ideálnym spoločníkom na cesty.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Snívate o jemnom dotyku a pocite lietajúcich motýlikov v bruchu? Otouch Mushroom budete milovať! Je to veľmi príjemný masážny stimulátor, s ktorým budete objavovať svoju vášeň, kreativitu a hlavne neskutočne úžasné pocity. To si jednoducho nemôžete nechať ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor Alexandra s tenkým a presným koncom, ktorým poláskate všetky citlivé body. Vyberte si za 3 rôznych silikónových návlekov na špičku a 10 vibračných frekvencií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Potrebujete vibrátor, ktorý vám zaručene urobí dobre? Tento rabbit z kolekcie Cala Azul sa postará o G-bod a zároveň aj klitoris a je pre vás rozhodne tým pravým. Jeho mäkký luxusný silikónový materiál sa bude príjemne dotýkať vašich citlivých miest a 10 vibračných režimov vás vezme na vrchol blaha, tak si to nechajte páčiť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zvezte sa na vlnách eufórie a objavte orgazmy, ktoré otrasú celým vašim telom. Le Wand XO je jedinečný dvojmotorový dobíjací vibrátor, ktorý vás poteší vonkajšou a vnútornou stimuláciou zároveň. Jeho baňatá špička pohodlne dosiahne na G-bod či prostatu, zatiaľ čo sa malé ramienko s textúrou oprie o klitoris či hrádzu. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika je výkonný a zároveň veľmi tichý, rád vám vďaka vodotesnosti bude robiť spoločníka aj vo vašej či v sprche a ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 vibračných intenzít. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento vibrátor s očkom na prst, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Pretiahnite prst koncový otvorom a skúmajte vibrácie na tých najcitlivejších miestach na vašom tele.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Pink

    Chcete sexi masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Charm White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvojitý vibrátor pre dvojitú zábavu! S tým vibrátorom na batérie realizujete svoje erotické sny a túžby buď v páre, alebo len sama so sebou. Ramená môžu stimulovať vagínu a anál zároveň alebo nimi môžete zovrieť bradavky, klitoris či semenníky. Sú extrémne mäkké a flexibilné a majú rozličné šírky. Vychutnajte si 10 vzrušujúcich vibračných režimov.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.