×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vaginálne 15 - 19,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 237

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dámy, hľadáte kvalitný vibrátor, ktorý vás nesklame? Značka Svakom patrí medzi top v rámci erotického trhu a top je taky vibrátor Iris. Jeho oválne textúrované zakončenie bude perfektné pre stimuláciu g-bodu, a to aj v prípade, že si stále myslíte, že žiadny taký bod nieto G nemáte. Iris je mäkký, silný, príjemný a výkonný, tak ho nenechajte čakať a urobte z neho svojho spoločníka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal mini e vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Candy s tvarom a textúrou pre perfektnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Beckhama na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jej telo už dlho túžilo po hračke s krivkami, ktoré jej budú rozumieť. Túžilo po flexibilite a dokonalému prispôsobeniu sa. A potom ho objavila. Pôvabne fialového milenca vyžarujúceho potešenie. Stačilo jedno jediné stlačenie tlačidla, aby sa pre ňu rozvibroval a hlboko vnútri jej štrbinky ju tešil nekonečne intenzívnym chvením. A potom sa chvela aj ona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Malý, ale šikovný a tiež roztomilý vibrátor z kolekcie Cuties! Má zamatovo mäkký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Má tiež úžasne pružnú hlavu pre ľahké zacielenie na tie správne miesta a ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov. Užite si s ním vo vani či v sprche, je totiž vodotesný!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ráčte vstúpiť do sveta sexuálnych hračiek budúcnosti! Je tu BlueMotion druhej generácie! Jeho tvar je dokonalý pre zacielenie na g-bod a jeho ovládanie skrz aplikáciu bude baviť páry aj sólo jedinca. Vyskúšajte všetky vibračné režimy, aj to, ako vibrátor reaguje skrz aplikáciu na zvuk alebo si vytvorte vlastné vibračné schémy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Hľadáte svojho prvého alebo overenú klasiku? Tento viacrýchlostný fialový vibrátor so zatočeným povrchom bude tým pravým. Uspokojí vás tak moc, že sa vám podlomia kolená, jeho super hladký TPR materiál na povrchu si zamilujete na prvý dotyk a počkajte, keď vyskúšate tie vibrácie. Nie je na čo ďalej čakať!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Cvelynm, purpurovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 30 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na g-bod a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Dylana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Nechajte sa unášať na vlnách potešenia s vibrátorom California Dreaming. Pošteklí váš bod G až k tomu najdivokejšiemu orgazmu! 3 úrovne pulzácií budú neuveriteľne príjemné rovnako ako 10 vibračných vzorov. Špeciálne trepotajúce sa zakončenie tejto hračky je tu len a len pre nekonečnú vášeň vášho bodu G.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrátor nemusí byť nutne len žilnatý penis! Môže to tiež byť roztomilá a zábavná hračka treba s obrázkami zmrzlín, ktorá vyčarí úsmev na tvári. Vychutnajte si vibrácie ukryté v tejto pomôcke z limitovanej edície, ktorej cieľom je prinášať radosť, vzrušenie a uspokojenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Minamo vibrátor

    Mäkký, poddajný dizajn, ktorý ladne kopíruje krivky ženského tela. Odporúčame pre tých, ktorí vyhľadávajú nežné dotyky a nebeskú hebkosť.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 237

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.