×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 15 - 19,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 313

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibračná hlavica nemusí byť vždy nutne ťažká a veľká, aby plnila svoj účel a Aida je toho dôkazom. Táto malá, hodvábne hebká vibračná hlavička vám poskytne 10 silných vibračných režimov, pohodlne vám padne do ruky a vďaka vodotesnosti s vami pôjde pokojne aj do vane alebo do sprchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Hľadáte prirážajúcu hračku? Anal Thruster vie, ako vám to urobiť! Vie vzrušujúco prirážať, ale aj vibrovať a jeho tvar s guľatou hlavou predstavuje ideálnu voľbu pre análnu stimuláciu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prirážania skrz diaľkový ovládač a funkcie si užívajte vďaka vodotesnosti aj v sprche alebo vo vani!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Space Rider 3000

    Trblietajúci sa vibrátor z mäkkého materiálu vás očarí svojím dizajnom a diskrétne tichými vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko úrovní vibrácií! Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej vibračnej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou intenzívnych vibrácií, z ktorých sa od slasti zbláznia obe vaše dierky. Materiál je úžasne príjemná, pretože sa jedná o vysoko kvalitný silikón. Poďte sa divoko milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Rock N'Ride v sebe ukrýva 2 výkonné motory a je pripravený vás trojnásobne tešiť! Poďte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Feelz Toys Fonzie Fialová

    Neodolateľne fialový vibrátor uspokojí nielen váš bod G, ale tiež aj klitoris. Veľmi tichý a výkonný Feelz Toys Fonzie je vodovzdorný a disponuje 7 divokými vibračnými režimami.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved G-Gasm Delight Ružová

    Hladký vibrátor s dômyselným zakrivením mieriaci priamo na bod G. Užite si ohromujúci orgazmus, ktorý dosiahnete len stimuláciou tohto zázračného miesta pomocou tej najideálnejšej hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Potrebujete, aby váš nový vibrátor bol skutočne extrémne stimulačný? Práve pre vás tu je Evan! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Flexibilné stimulačné výstupky vám zaistia perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 18cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký svet kedy videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours - Sada vibrátorov 5ks

    Sada 5 kusov gélových vibrátorov v metalických farbách.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi Male Attachment

    Chcete od svojej Domi masážnej hlavice ešte viac rozmanitej slasti? Možnosť ju upgradovať získate s týmto nadstavcom pre mužov, ktorého rameno poteší prostatu vďaka svojmu dômyselnému tvaru a druhá časť sa stane praktickou pomôckou pri masturbácii. Objavte ešte viac potenciálu vašej milovanej Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Je tak skutočný a tak výkonný, že si ho prosto zamilujete! Má realisticky tvarované žilky, žaluď a dokonca aj semenníky. Jeho použitie je veľmi jednoduché a rozvibrujú ho 2 AA baterky. Pozvite tento vibrujúci penis do svojej spálne a majte nového najlepšieho priateľa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    surfujete na e-shope a premýšľate, čo z našej ponuky asi potrebujete? Trochu vám s tým pomôžeme - tento strieborný vibrátor zaručene potrebujete a musíte mať! Má 10 výkonných zábavných vibračných funkcií, jednoduché ovládanie a hladký a hebký na dotyk. Vychutnajte si s ním rozmanité hrátky a akonáhle mu dôjde šťava, jednoducho ho dobite cez USB kábel!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Čo takto sa pozrieť na svet cez ružové okuliare? Tento realisticky tvarovaný vibrátor so žilnatou textúrou a zúženým žaluďom sa prispôsobí vášmu potešeniu. Je vhodný pre začiatočníčky, čo sa erotických pomôcok týka, ale aj pre skúsené milovníčky. Jeho veľkosť a tvar budú počúvať vaše telo a zaplavia vás orgazmami, ktoré vám nasadia ružové okuliare.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 313

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.