×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 20 - 24,9 cm G-spot

Položky 65 až 96 z celkom 173

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Bruno Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Bruna, cenovo dostupný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Špička stimulujúca G-bod je príjemne textúrovaná a dômyselne zahnutá. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Bruna!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Snívate o takmer realistickom vibrátore pre skutočne ohromné orgazmy? S Dorcel Real vibrátorom popustíte uzdu svojej vášnivej fantázii naplno! Zaflirtuje si s vami skrz 7 vibračných nastavení a 4 režimy intenzity presne tak, aby ste dosiahli svoje ciele v podobe vrcholov potešenia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Chcete byť happy každý deň? Happy Rabbit vás bude robiť šťastnou kedykoľvek budete chcieť! Ukrýva v sebe totiž 2 motory, a okrem vibrácií má tiež funkciu v pohybe, teda jemné zdvíhanie celého hriadeľa, čím bude nebesky dráždiť G-bod. Pripravte sa na orgazmickú extázu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Tento silný, silikónový vibrátor s funkciou ohrievania a so svojou zalomenou formou stimuluje šikovne bod G upokojujúcim hrejivým efektom. Tento jedinečný a relaxačný vibrátor umožňuje svalom relaxovať, zatiaľ čo krvný obeh dosiahne pri príjemnej hre svoj vrchol.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už k dosiahnutiu orgazmu nemusíte hnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Dovoľte vašim snom stať sa skutočnosťou a podľahnite tomuto vibrátoru s dômyselným zakončením od celosvetovo obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho kvality objavilo už veľa žien, takže sa Lucid Dream môže pýšiť aj niekoľkými oceneniami a teraz aj vy môžete vyskúšať, aké to je, keď si váš G-bod užíva intenzívnu stimuláciu vďaka ergonomickému tvaru hračky. Lucid Dream vám ponúkne skutočne silné vibrácie, pôsobia predovšetkým v špičke a môžete ich plynule regulovať otočným gombíkom na rukoväti. Dámy, nechajte svoj G-bod jasať vzrušením a, páni, nezúfajte, tento vibrátor sa vďaka svojmu tvaru môže pohrať aj s vašou prostatou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrátor v štýle králika s viacrýchlostnými vibráciami. Stimulujúce drážky a výrazný žaluď poskytujú maximálne potešenie. Prísavka znamená, že je možná aj zábava bez použitia rúk a že je hračka tiež kompatibilná s postrojmi. Bunny Deluxe je vodeodolný, a preto ho možno používať vo vani alebo sprche.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nie je nič krajšie než si splniť sny! Snom každej ženy je nepochybne dokonalý vibrátor, ktorým sa môže stať aj teto pôvabne fialový Sweet Smile. Čo vášmu lonu ponúkne? Budú to vzrušujúce rotácie malých guľôčok a tiež obľúbená funkcia prirážania v 10 režimoch. Bez pozornosti nezostane ani klitoris, ktorému sa budú venovať malinké jazýčky, vrúbky a intenzívne vibrácie. Čerešničkou na torte je koncový žaluď, ktorá je rovnako ako celý vibrátor dokonalo hebký. Nechajte sa láskať a rozmaznávať, zaslúžite si potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pýtate sa samej seba, ako by ste mohli dosiahnuť absolútnu slasť? Odpoveď je jednoduchá - stimulujte obe svoje citlivé miesta zároveň. Vibrátor Jazz Rabbit na to bude ideálnym pomocníkom, pretože bude láskať ako vnútornú časť vagíny, tak i vonkajší bod G pomocou kratšieho ramena. Nechcite len niečo, chcite rovno všetko!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    O bode G toho bolo povedané už toľko! Teraz už nezáleží na tom, či ho už máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Tate pre vás bude dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a skrz jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybu "poď sem" a tiež 12 výkonnými vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Nenechajte sa prehovárať k zoznámeniu sa s týmto čiernym elegánom, ktorý vám zmení život. Vaše lono s ním skúsi zmyselné prirážanie napodobňujúce skutočné prenikanie, ako to nevie žiadna iná hračka. Nádher mäkký a príjemný silikónový materiál si zamilujete rovnako ako premyslene zahnutú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky. Tak na čo ešte čakáte?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Ako dosiahnuť tie najpríjemnejšie orgazmy? S hračkou pre presnú stimuláciu z každého konca! Sway je pomôcka s premysleným tvarom a dunivými vibráciami na oboch koncoch. Je ideálny pre skúmanie a objavovanie G-bodu, prostaty, klitorisu, proste dráždenie úplne kdekoľvek! Pridajte funkciu otepľovania, relaxujte a vznášajte sa vzrušením.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cielený na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka naslúcha vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 173

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.