×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Neuspokojíte sa len tak s niečím a snívate o silnej hračke s pulzujúcim pohybom? Royals The Dutchess vyslyší vaše priania! Hodí sa na stimuláciu klitorisu, aj vagíny. Má zaoblenú hornú časť, ktorá uľahčuje zavádzanie, zatiaľ čo mäkký silikón vám bude príjemný a pohodlný. Vyberte si z 10 rôznych funkcií!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Jamie, vibrátor v štýle králika s jedinečnou funkciou prírazov o 5 režimoch a tiež intenzívnymi vibráciami o 10 úrovniach. Má realistické prevedenie a silné telo čiernej farby, čo je super erotické kombo, ktorým si splníte všetky svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Fialová

    Zajačikový vibrátor zvládajúci obľúbený pohyb "poď sem". Trigger môžeme s pokojom označiť za jeden z najinovatínejších vibrátorov a to nielen z hľadiska dizajnu, ale tiež vďaka jeho funkciám, univerzálnosti a sile.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Realistický tvar, pohyby podobné prirážaniu, dlhá výdrž (až 2 hodiny na jedno nabitie!) a veľký výber pulzačných rytmov a rýchlostí. To je nový Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Rabbit je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si úžasnú stimuláciu nielen vnútra vagíny, ale predovšetkým klitorisu vďaka šikovnému vonkajšiemu ramienku.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Snívate o úplnej spokojnosti? Táto hračka vám ju dopraje, pretože sa bude cielene venovať G-bodu a zároveň bude malým jazýčkom láskať perlu slasti zvanú klitoris. Jazýček má 10 stimulačných režimov a vnútorná vaginálna časť má zase 10 rôznych vibračných režimov. Užite si ich všetky a ohnite si vibrátor do takej polohy, ktorá vám bude vyhovovať najviac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row purple

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúce želanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vašej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Hľadáte niečo pôvabné a zároveň šikovné? Toto nie je len tak nejaká vibračná hlavica, je to úchvatná kvalitná hračka s 2 použiteľnými koncami. Vychutnáte si s ňou silné vibrácie z jednej strany a vzrušujúce hrejivé rotácie za strany druhej. Hladká hlava poteší nielen citlivé miesta, ale aj stuhnuté svaly kdekoľvek na tele. Druhý koniec sa postará o vagínu, je príjemne vyhrievaný, vibruje a rotuje, čo sľubuje úplnú blaženosť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Tento silný, silikónový vibrátor s funkciou ohrievania a so svojou zalomenou formou stimuluje šikovne bod G upokojujúcim hrejivým efektom. Tento jedinečný a relaxačný vibrátor umožňuje svalom relaxovať, zatiaľ čo krvný obeh dosiahne pri príjemnej hre svoj vrchol.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojitá stimulácia a extra silné vibrácie! Tento vibrátor od Javida má elegantný tvar a spracovanie, vďaka ktorému sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Malé ramienko s mäkkými jazýčkami bude rozmaznávať klitoris, guličky sa postarajú o análnu slasť a na svoje si príde aj vagína a G-bod. Vychutnajte si všetko alebo nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Snívate o takmer realistickom vibrátore pre skutočne ohromné orgazmy? S Dorcel Real vibrátorom popustíte uzdu svojej vášnivej fantázii naplno! Zaflirtuje si s vami skrz 7 vibračných nastavení a 4 režimy intenzity presne tak, aby ste dosiahli svoje ciele v podobe vrcholov potešenia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už k dosiahnutiu orgazmu nemusíte hnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.