×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodotesné 20 - 24,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Noah, masážna hlavica pre citlivé intímne miesta, ale aj pre uvoľňujúcu masáž stuhnutých svalov kdekoľvek na tele. Ponúkne vám 25 omamných vibračných funkcií cez hladkú zaoblenú hlavu z príjemného silikónového materiálu. Urobte si dobre na tele aj na duši s touto šikovnou vibračnou hlavicou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 6 8.75 Inch Vibrating Cock Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje, a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si určite obľúbite rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho už máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Gili pre vás bude dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a skrz jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a zamatovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a sametovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon vyniká medzi ostatnými hračkami! Je zmyselne čierny s chrómovaným detailom na základni. Vyrobený je z tzv. liquid silikónu, ktorý je hodvábne hebký a mäkký na dotyk a tlačidlá vám zaistia pohodlné ovládanie. Vychutnajte si jeho mäkkú špičku, zakrivený tvar so stimulujúcimi hrebeňmi a dosiahnite na svoj G-bod a pri tom jemne poláskajte aj klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 7 8.5 Inch Vibrating Cock Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje, a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si určite obľúbite rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Richarda na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou striebornej a ružovej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nilo Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nilo premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám rotačnú špičku s 10 funkciami pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tak roztomilý a tak účinný zároveň. Fane si vezme do parády celú vašu vagínu, ukáže vášmu klitorisu i bodu G silu svojich 10 vibračných režimov a vám neostane nič iné, než doslova kričať vplyvom tých najintenzívnejších orgazmov všetkých čias. Je tak príjemný, tak mäkký, roztomilý a hebký, chcete ho? Jasne, že áno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Richarda na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodotesný šikula pre všestranné potešenie! Dotyk jeho hebkého silikónu budete milovať rovnako ako jeho luxusný vzhľad a dych vyrážajúce schopnosti. Do raja vás vezme svojim dômyselným tvarom a hlavne 15 vibračnými režimami, ktoré budú súčasne láskať vagínu, bod G a klitoris. Podľahnite sile 3 motorov a vychutnávajte si úžasné orgazmické zážitky.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu prítlačnú guľôčku a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.