×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 2 v 1

Položky 33 až 64 z celkom 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Máte rada kvety? Túto ružu budete milovať celým svojim klitorisom, to nám verte! Je to horúci trend, ktorý drví sociálne siete a my sme nadšení, že je konečne aj v našej ponuke. V strede kvetu ruže sa nachádza šikovný jazýček a dopraje vám polízaníčko o 12 režimoch. Okrem toho vie aj vibrovať, taktiež o 12 režimoch, a to v časti „stonky“, ktorú pohodlne a presne zacielite na všetky citlivé miesta. Nechajte Rose Lover, nech vám pomôže rozkvitnúť vášňou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nie je nič krajšie než si splniť sny! Snom každej ženy je nepochybne dokonalý vibrátor, ktorým sa môže stať aj teto pôvabne fialový Sweet Smile. Čo vášmu lonu ponúkne? Budú to vzrušujúce rotácie malých guľôčok a tiež obľúbená funkcia prirážania v 10 režimoch. Bez pozornosti nezostane ani klitoris, ktorému sa budú venovať malinké jazýčky, vrúbky a intenzívne vibrácie. Čerešničkou na torte je koncový žaluď, ktorá je rovnako ako celý vibrátor dokonalo hebký. Nechajte sa láskať a rozmaznávať, zaslúžite si potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris smyslnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Majitelia DOXY No.3 pozor! Je tu kolekcia nadstavcov na vašu obľúbenú masážnu hlavicu z dielne prestížnej značky Nexus. Tešte sa na tie najkvalitnejšie materiály a tvary pre ženské i mužské uspokojenie. Vyberte si napríklad Nexus Rabbit pre bezkonkurenčnú intenzívnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Objavte s ním nebeské orgazmy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Chcete párovú hračku, s ktorou vaše všedné milovanie dostane šťavu? Tento stimulátor zasiahne všetky citlivé miesta a nebudú na to potrebné ruky. Súčasťou balenia je aj návlek na časť, ktorá sa stará o klitoris, ktorý vytvorí extra mikro vibrácie. Je to jednoducho všetko, čo potrebujete pre super sexy noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň alebo ho omotajte okolo žaluďa, omamné orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tak roztomilý a tak účinný zároveň. Fane si vezme do parády celú vašu vagínu, ukáže vášmu klitorisu i bodu G silu svojich 10 vibračných režimov a vám neostane nič iné, než doslova kričať vplyvom tých najintenzívnejších orgazmov všetkých čias. Je tak príjemný, tak mäkký, roztomilý a hebký, chcete ho? Jasne, že áno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň a vychutnajte si omamné orgazmy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Elegantný, zmyselný a vzrušujúci, presne taký je tento nový vibrátor Ünihörn! Svojím pretiahnutým a zakriveným telom pohladí vás G-bod aj klitoris a dopraje vám neuveriteľné orgazmy. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu 10 vibračných a 4 rotačné funkcie, ktoré si môžete užívať dohromady alebo každú zvlášť? Máte to najradšej vo vani? Žiadny problém, Ünihörn je vodotesný!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.