×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 3 - 3,9 cm análne

Položky 33 až 64 z celkom 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prosta intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? S Pre 7x P MILKER si na svoje príde aj vaša hrádza a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Chcete všetko v jednom? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,2 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu a zmyselná textúra vás ešte viac rozparádi. Tak sa nechajte pohltiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. S Double Ecstasy môžete dvojitú extázu zažiť hneď dvoma spôsobmi, pretože ho môžete použiť na súčasnú stimulácii vnútornej časti vagíny a klitorisu, alebo na stimuláciu vagíny a análu zároveň. Čo vyskúšate prvé?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luxusné všestranné vibračné guličky! Na povrchu sú hodvábne hebké a vo vnútri príjemne pevné. Sú flexibilné a ohýbateľné a omámi vás svojou vibračnou funkciou. Vhodné sú pre vaginálne aj análne použitie, zvonku aj zvnútra. Vyberte si za 6 vibračných vzorov a užite si tú úžasnú slasť guličku po guličke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Rock N'Ride v sebe ukrýva 2 výkonné motory a je pripravený vás trojnásobne tešiť! Poďte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Zažite skvelú análnu stimuláciu s týmto štýlovým vibračným análnym kolíkom z kolekcie Hueman! Vyrobený je z mäkkého príjemného silikónu a ponúkne vám 10 rôznych vibračných nastavení. Je dômyselne zahnutý, aby sa dotýkal prostaty a jeho telo pripomínajúce 3 guľôčky vás bude tešiť pri zavádzaní i vyberaní.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    Máte radi také tie manuálne práce ako trebárs skrutkovanie? V tom prípade budete milovať aj tento vibrátor! Jeho skrutkovitá štruktúra vás rozparádi rovnako ako vibrácie o 3 rýchlostiach a 7 režimoch. Užite si jedinečnú hračku so špirálovitou textúrou a prenikajte znova a znova!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Objavte príjemné vibrácie (nielen) vo vašom análiku! Tento flexibilný vibrátor s tvarom, ktorý cieli na prostatu, má zvodný tvar penisu a potešenie nielen prostatu a hrádzu, ale pokojne aj G-bod a klitoris. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, presne tam, kde to máte rád/rada.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.