×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 3 - 3,9 cm extra silné vibrácie

Položky 65 až 93 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ombra Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ombra premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s elegantným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Snívate už dlho o nových výšinách intímneho potešenia? Majestic vám ich ukáže! Jeho vibrácie a zmyselný pohyb hore dole vás dovedú k neuveriteľným orgazmom. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý si obľúbite na prvý dotyk a praktická prísavka vám splní vaše hands-free sny. Užite si vzrušujúce pôžitky, ktoré nemajú obdobu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Hľadáte svojho prvého alebo overenú klasiku? Tento viacrýchlostný fialový vibrátor so zatočeným povrchom bude tým pravým. Uspokojí vás tak moc, že sa vám podlomia kolená, jeho super hladký TPR materiál na povrchu si zamilujete na prvý dotyk a počkajte, keď vyskúšate tie vibrácie. Nie je na čo ďalej čakať!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Nechajte sa unášať na vlnách potešenia s vibrátorom California Dreaming. Pošteklí váš bod G až k tomu najdivokejšiemu orgazmu! 3 úrovne pulzácií budú neuveriteľne príjemné rovnako ako 10 vibračných vzorov. Špeciálne trepotajúce sa zakončenie tejto hračky je tu len a len pre nekonečnú vášeň vášho bodu G.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Tento delfínik poľúbi všetky vaše citlivé miestečká. Jeho hlava sa otáča v 8 úrovniach a malé ramienko dráždi klitoris pomocou intenzívnych vibrácií. Nájdite si na seba chvíľku času a preplávajte s týmto delfínikom oceán.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude tak počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a ponúkne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a nabídne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelovo modrý vibrátor s hodvábnym povrchom bude slasťou pre vaše oči a predovšetkým pre vašu vagínu! Pôsobí veľmi luxusným dojmom, pretože ho zdobia čarokrásne blyštivé kamienky. Jeho tvar je báječne ergonomický, takže sa prispôsobí vašim kontúram a poteší vás 7 vibračnými režimami o 5 rýchlostiach. Urobte si radosť týmto vyšperkovaným vibrátorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Nabídne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje nahor a nadol, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprijdete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje hore a dole, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprídete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    "Dlho si ma neobzeraj a radšej sa ma rovno dotkni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, a navyše je aj ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov s veľmi tichým chodom, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac ako jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 93 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.