×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 3 - 3,9 cm hladký

Položky 65 až 96 z celkom 393

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čerešňovo Červená

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Vibrátor pre mužov Rocks-Off Rude-Boy je tvarovaný na súčasné dráždenie mužskej prostaty a semenníkov. Zaistí silnejšiu podporu erekcie a intenzívnejší orgazmus u mužov.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikátny tvar a dokonale silné vibrácie, s ktorým preletíte až do orgazmického neba, taký je Pretty Love Snaky Vibe. Má dvojité zakončenie, prvé je hladké a druhé jemne vrúbkované a spája ich pevná a mäkká silikónová reťaz. Táto hračka je predovšetkým všestranná, stane sa obľúbeným doplnkom lezbického sexu, ale aj sexu muža a ženy alebo sólo hier.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Trochu sa nudíte? S Rush Nova vás všetka nuda prejde! Je to šikovná erotická hračka, ktorá vás duálne poteší, obsahuje totiž v sebe 2 výkonné motory. Jeden má na starosti vibrácie a druhý bude nasávať klitoris. Viete, ako docieliť absolútnu slasť? Nechajte obe dve funkcie pracovať spoločne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Ružová

    Dokonalý vibrátor v tvare písmena U, zacielený ako na bod G, tak aj na klitoris. Ohromí vás svojou flexibilitou, univerzálnosťou a funkciami. Poháňaný je 2 výkonnými motormi a ponúka veľa možností experimentovania a dosiahnutia maximálneho potešenia. Vyrobený je zo 100% zamatovo hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantná čierna erotická pomôcka so zlatým detailom a predovšetkým so schopnosťou povyrásť až o 8 centimetrov. Okúste s týmto luxusným elegánom novú úroveň sebalásky, ktorú sľubuje predovšetkým harmonika uprostred tela Magnum Opus, ktorá vás vezme do extázy rovno a bez zbytočných odbočiek. Jednoduché ovládanie, dobíjanie cez USB, 4 úrovne pulzácie, 3 rýchlosti vibrácií a 3 režimy ťahu, to všetko robí z tohto vibrátora dômyselnú a vzrušujúcu hračku, ktorú po prvom vyskúšaní nebudete chcieť minimálne pár týždňov dať z ruky.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 393

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.