×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory stimulačné čierna 3 - 3,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Objavte príjemné vibrácie (nielen) vo vašom análiku! Tento flexibilný vibrátor s tvarom, ktorý cieli na prostatu, má zvodný tvar penisu a potešenie nielen prostatu a hrádzu, ale pokojne aj G-bod a klitoris. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, presne tam, kde to máte rád/rada.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Snívate o luxuse a realistických pôžitkoch? Furious Rabbit 2.0 je tu preto, aby vám splnil vaše sny! Skrýva v sebe dva super výkonné motory a má pôvabný semi-realistický dizajn. Dostane vás do raja vďaka 3 funkciám: prirážanie, rotujúce koráliky a vibračné ušká pre klitoris. Nechajte si poláskať bod G i klitoris zároveň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Čierna

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Rozšantite sa doma alebo pokojne aj na verejnosti s týmto vzrušujúcim a diskrétnym vibračným vajíčkom prémiovej kvality od značky Bswish. Predajte ovládač svojmu partnerovi a prenechajte mu tak všetku kontrolu nad vaším vzrušením. Divoké vajíčko potom nažhaví vaše citlivé miestečká a vďaka tichým vibráciám bude intímnym tajomstvom medzi vami a vaším drahým. Ten si vás večer vonku pekne nažhaví, aby neskôr doma nechal tento oheň vášne vzplanúť na maximum.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomocník pre skutočný orgazmus! Real Vibration M je pôvabný vibrátor z veľmi príjemného silikónu, s ktorým popustíte uzdu svojej fantázii. Je mierne realistický a ponúkne vám 7 intenzívnych funkcií a 4 režimy intenzity. Flirtujte s ním a dosiahnite vrcholy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Nájdite svoj bod G a užite si nekončiace potešenie a uspokojenie s týmto vibrátorom s dokonalo zakrivenou hlavou. Je vyrobený z prémiového silikónu, má 5 úžasných funkcií, je vodovzdorný a nemôže sa dočkať, kedy sa stane vaším najvernejším priateľom. Pokiaľ patríte medzi tie menej šťastné z nás a neveríte, že aj vo vnútri vašej vagíny sa skrýva tajomný bod G, máme teraz jedinečnú príležitosť sa s týmto vibrátorom presvedčiť o opaku.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Táto čierna vibračná hlavica vo vašej zbierke hračiek rozhodne nestratí, hoci má pomerne kompaktnú veľkosť! Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte s jej pomocou svoje citlivé intímne miesta alebo si doprajte masáž unavených a natiahnutých svalov kdekoľvek na tele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibrátora so šikovnou posuvnou guličkou, ktorá bude dráždiť a tešiť citlivý G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Chceli by ste čarovný prsteň, ktorý by vás vzal do iného sveta? Do sveta plného potešenia a orgazmov? Vibračnému prsteňu Belou Flutter sa nevyrovná ani ten, ktorý mala Arabela! Je to vibračný multi-talent, ktorého špička je tvorená 4 lupeňmi pre rozmanitú stimuláciu. Nasaďte si ho a zoznámte ho so všetkými citlivými bodmi na vašom tele!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Archenemy Black

    Snívate o zmyselných zážitkoch za vašimi zadnými dvierkami? Je jasné, že na to budete potrebovať šikovnú hračku, ktorá vám s tým pomôže! Tou môže byť napríklad tento stimulátor prostaty od Pretty Love. Má hladký a dômyselne zakrivený dizajn a dopraje vám funkciu pulzovania v špičke. Vyberte si 12 úžasných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný a dômyselne tvarovaný vibrátor si zamiluje váš bod G, pretože ho pohodlne nájde, pohladká a dostane do extázy. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.