×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 3 - 3,9 cm

Položky 33 až 57 z celkom 57

  1. 1
  2. 2
  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalec pánskeho análneho potešenia! Ergonomický tvar je dokonale prispôsobený mužskej anatómii tak, aby vibráciami so špeciálnou intenzitou stimuloval prostatu a oblasť hrádze. U tohto análneho vibrátora sú vrcholným dielom dizajnérov Fun Factory jeho dokonalé krivky, ktoré umožnia hlboké a bezbolestné pohladenie a privedú vás k extáze. Duke je jasný kandidát na titul: Najobľúbenejší pánsky stimulátor prostaty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Čo takto vyskúšať vzrušujúce rotácie v kombinácii s vibráciami a dostať sa tak až do siedmeho neba? Inya Petite je rotačný vibrátor realistického spracovania, ktorý vás ohromí svojím vzhľadom a tiež 7 vibračnými režimami. Potešte sa ním, bude tu pre vás,  kedykoľvek budete potrebovať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Pôvabné puzdro av ňom šikovná hračka Mon Ami, ktorá vám dopraje nebeské blaho. Je jedinečná, zábavná, príjemná a predovšetkým všestranná, je to totiž vibrátor a stimulátor klitorisu s funkciou sania zároveň. Objavte silu 2 výkonných motorov a nechajte si nimi vziať dych!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Myslíte si, že Mabo je len obyčajný vibrátor? OMYL! Je elegantná šikula, ktorý má ergonomický tvar, ramienko na klitoris a flexibilné prevedenie. Ukrýva v sebe špeciálny motor, ktorý vytvára jemné pohyby na stimuláciu G-bodu. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, ktorého dotyk si jednoducho zamilujete. Čítajte ďalej a objavte všetky jeho detaily.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento vibrátor s očkom na prst, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Pretiahnite prst koncový otvorom a skúmajte vibrácie na tých najcitlivejších miestach na vašom tele.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento vibrátor nielen pre páry, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Chopte sa a skúmajte vibrácie na tých najcitlivejších miestach na vašom tele alebo na tele vášho partnera či partnerky.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je skutočný kamarát do nepohody! Z jeho funkcií sa vám vzrušujúcim spôsobom zatočí hlava a nebudete chcieť prestať. Objavte vibrácie, prírazy hore a dole a tiež rotácia dvoch radov guličiek. Na svoje si samozrejme príde aj váš klitoris a vy si budete zakaždým s Robinom vychutnávať maximálnu rozkoš.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Tak to tu ešte nebolo, vibrácie a nafukovacie funkcie v jednom jedinom nádherne ružovom vibrátore od Pretty Love! Tento nový jedinečný vibrátor má dva vibračné body a funkciu nafukovania, vďaka ktorej vás perfektne naplní potešením. Tak si to nechajte páčiť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Laurence Rabbit Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vibrujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Convo Tapping and Finger Wiggle Prostate Massager Black

    To najlepšie pre moderných mužov! Tento stimulátor prostaty sľubuje potešenie bez kompromisov, volá sa Covno a ukrýva v sebe 3 neuveriteľne výkonné motory! Užite si 9 režimov vlnitého pohybu prsta v špičke, ktoré vám zaistia presnú stimuláciu a zároveň podľahnite 9 režimov poklepávania na druhom konci.

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    Máte radi také tie manuálne práce ako trebárs skrutkovanie? V tom prípade budete milovať aj tento vibrátor! Jeho skrutkovitá štruktúra vás rozparádi rovnako ako vibrácie o 3 rýchlostiach a 7 režimoch. Užite si jedinečnú hračku so špirálovitou textúrou a prenikajte znova a znova!

    99,90 €

    61,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Chcete niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Insatiable G pre vás bude nielen vibrovať, ale môže sa aj automaticky nafúknuť! Vychutnajte si s ním dokonalé potešenie, vyberajte si zo 4 nafukovacích nastavení od mierneho až po pulzujúce nastavenie a nezabudnite ani na vibrácie v 7 režimoch.

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 57 z celkom 57

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.