×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 4 - 4,9 cm stimulačné klitoris

Položky 33 až 64 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Snívate o realistickom dilde a prahnete po vzrušujúcich vibrácií? Zoznámte sa s Austinom! Je pôvabný autentický tvar vás úplne uhranie a čo potom, keď začnete objavovať 20 vibračných režimov. Austin navyše bude vďaka kratšiemu ramienku láskať aj váš klitoris a silu vibrácií si budete určovať cez diaľkové ovládanie. Pripevnite dildo pomocou koncovej prísavky na hladký povrch a vychutnajte si hands-free jazdu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Masážna hlavice iWand od Doc Johnson sa pýši nielen svojou overenou kvalitou, prvotriednym silikónovým materiálom, vibračnými funkciami, ale aj funkciou zahrievania. iWand bude láskať vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po celom tele. 7 vibračných a pulzujúcich vzorov bolo navrhnutých tak, aby efektívne zvyšovali vzrušenie, a zahrievanie hlavice potom toto vzrušenie ešte znásobuje! Nechajte sa sa hýčkať hodvábne hebkým silikónom a zverte svoje potešenie odborníkovi, ktorým nie je nikto iný ako Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Magic Ram

    Zháňate niečo skutočne autentické? Tento realistický penis s realistickou funkciou tam a späť vás ohromí! Jeho elektro-magnetická technológia je jeho tajnou zbraňou a jeho TPE materiál sa dôveryhodne podobá ľudskej pokožke. Dotknite sa ho a razom ho budete chcieť pozvať ďalej.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovší model masážnej hlavice Doxy, tentokrát o niečo menší a ľahší, aby vám uľahčil manipuláciu, avšak stále tak ohromne výkonný ako modely predchádzajúce. S touto masážnou hlavicou Doxy Number 3 presne zacielite na tie miesta na vašom tele, ktoré si jej lahodné vibrácie práve vyžadujú. Je tiež o niečo tichšia, takže sa hrátky s ňou stanú diskrétnejšie, hoc jej vibrácie sú silné a dunivé. Vyrobená je z tých najkvalitnejších materiálov, telo je z kovu a hlava z hebkého silikónu. Patrí tak medzi to naj, čo súčasný trh s masážnymi hlavicami ponúka.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále veľmi silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorcov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Jeho dva výkonné motory tí prinesú hneď dvojnásobnú porciu potešenia - nefalšovaný zajac. Aj keď zajačikovia nie sú práve vaša šálka kávy - Mr. Rabbit zaručene zmení váš názor, pretože vás vynesie do vskutku orgazmických výšin. Jeho zamatovo matný povrch, flexibilné telo a stimulátor klitorisu zo silikónu príjemného na dotyk sa elegantne prispôsobí vašim krivkám.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych berúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až po pätu, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Nechcete riskovať? Stavte na klasiku! Tento realistický vibrátor bude vašou obľúbenou pomôckou, kedykoľvek vašu myseľ ovládnu hriešne myšlienky. Jeho sexi dizajn v kombinácii s miernym zakrivením sľubuje naplnenie túžby, a to nielen vo vnútri vagíny, ale vďaka hrbolčekom tiež v oblasti klitorisu. Vyberajte si úroveň vibrácií pomocou otočnej časti a užívajte si dotyk hebkého silikónu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jeden z najobľúbenejších vibrátorov v rabbit štýle teraz v novom prevedení! INA 3 je vyrobený z hladučkého silikónu a poteší vás duálnou stimuláciou, ktorá bude zakončená nezabudnuteľným vyvrcholením. Vyberte si z 10 nádherných vibračných režimov a ponorte sa do vzrušujúceho vonkajšieho i vnútorného zážitku.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.