×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 4 - 4,9 cm stimulačné

Položky 65 až 96 z celkom 193

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Vyvinuté pre stimuláciu a maximalizáciu orgazmu! Toto nádherné fantasy dildo je dokonale zakrivené a má ideálny tvar na to, aby vám poskytol jedinečne vzrušujúce zážitky! Bude cieliť presne na G-bod a poteší ho svojimi silnými vibráciami. Zamilujte si jeho funkcie, tvar aj úžasné galaktické prevedenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fialová

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny čiže Dlhý Jan je vodotesný, čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do svojho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaný cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Chcete autentické a vzrušujúce zážitky? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,1 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu, tak sa ju poďte chytiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Chýba vám niečo naozajstné a dvojité? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, dvojitý a ešte k tomu vibračný? Vychutná si ho vaša vagína a anál súčasne a navyše disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Neváhajte a pozvite si Dr.Skina na intímnu prehliadku oboch svojich otvorov zároveň!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 indická Červená

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MiSS Bi Ružová

    Miss Bi kombinuje fenomenálnu klitorálnu stimuláciu so vzrušujúcim dráždením bodu G. Dva na sebe úplne nezávislé motory vás zaručene dovedú až na vrchol!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 9" Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktoré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený štramák so skvele mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to aj s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Potrebujete zahnať nudu a uzmout si trochu tých radostí sveta pre seba? S tým vám pomôže Chris! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Zaistí vám perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu vibrujúci? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Malá, kompaktná a extrémne výkonná, taká je táto nabíjateľná masážna hlavica Wand Vibe z kolekcie Elegant Series. Ponúkne vám 15 rôznych vibračných režimov, s ktorými si užijete dokonale zmyselný masážny zážitok. Perfektne padne do ruky a ľahko sa ovláda, tak ju uchopte a užite si jemnú alebo intenzívnu masáž svojich citlivých miestečiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny, čiže dlhý Jan, je vodotesný čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do vášho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibračná hlavica nemusí byť vždy nutne ťažká a veľká, aby plnila svoj účel a Aida je toho dôkazom. Táto malá, hodvábne hebká vibračná hlavička vám poskytne 10 silných vibračných režimov, pohodlne vám padne do ruky a vďaka vodotesnosti s vami pôjde pokojne aj do vane alebo do sprchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je príliš krátky, aby ste zažívali len priemerné orgazmy. So Stronicem Surf zasiahnete všetky citlivé nervové zakončenia, zažijete uspokojivý pocit plnosti a stimuláciu najvyššieho levelu. Ľahnite si a nechajte Stronic Surf ukázať vám svoje schopnosti a silu v 10 rôznych režimoch. Stronic Surf pracuje hands-free, takže ruky vám zostanú voľné a jeho tichučký motorček vám zaistí úplnú diskrétnosť.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Snívate o realistickom dilde a prahnete po vzrušujúcich vibrácií? Zoznámte sa s Austinom! Je pôvabný autentický tvar vás úplne uhranie a čo potom, keď začnete objavovať 20 vibračných režimov. Austin navyše bude vďaka kratšiemu ramienku láskať aj váš klitoris a silu vibrácií si budete určovať cez diaľkové ovládanie. Pripevnite dildo pomocou koncovej prísavky na hladký povrch a vychutnajte si hands-free jazdu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Hľadáte prirážajúcu hračku? Anal Thruster vie, ako vám to urobiť! Vie vzrušujúco prirážať, ale aj vibrovať a jeho tvar s guľatou hlavou predstavuje ideálnu voľbu pre análnu stimuláciu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prirážania skrz diaľkový ovládač a funkcie si užívajte vďaka vodotesnosti aj v sprche alebo vo vani!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Magic Ram

    Zháňate niečo skutočne autentické? Tento realistický penis s realistickou funkciou tam a späť vás ohromí! Jeho elektro-magnetická technológia je jeho tajnou zbraňou a jeho TPE materiál sa dôveryhodne podobá ľudskej pokožke. Dotknite sa ho a razom ho budete chcieť pozvať ďalej.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasický štíhly vibrátor od značky ToyJoy vás poteší nielen svojím realistickým vzhľadom, ale aj vzrušujúcimi funkciami. Jeho ľahko zakrivené telo pohodlne dočiahne na váš najcitlivejší bod a bude ho stimulovať výkonnými vibráciami, ktoré si budete vyberať pomocou otočného kolieska v dolnej časti vibrátora. Classic Slim je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a je aj bezpečný pre telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Jeho dva výkonné motory tí prinesú hneď dvojnásobnú porciu potešenia - nefalšovaný zajac. Aj keď zajačikovia nie sú práve vaša šálka kávy - Mr. Rabbit zaručene zmení váš názor, pretože vás vynesie do vskutku orgazmických výšin. Jeho zamatovo matný povrch, flexibilné telo a stimulátor klitorisu zo silikónu príjemného na dotyk sa elegantne prispôsobí vašim krivkám.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 193

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.