×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodotesné 4 - 4,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Dylana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Chcete realistického milenca, s ktorým si budete môcť užívať zakaždým inak? Áno! Toto pôvabné vibračné dildo verne pripomína skutočný penis. Je skvele flexibilný, má výrazné žilky a vypuklý žaluď. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaháknuť ju môžete aj za postroj. Zamilujte sa na prvý pohľad!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 7 8.5 Inch Vibrating Cock Chocolate

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje, a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si určite obľúbite rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S rovnakou ľahkosťou ako motýľ dosadá na kvetinu sa tento vibrátor dotkne vášho bodu G a vibráciami ho privedie k šialenstvu. Je z nádherne hebkého silikónu, dobíja sa pomocou USB kábla a silu vibrácií si budete voliť pomocou tlačidla medzi krídlami. Odleťte do sveta vášne, šťastia a orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostate Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 7 8.5 Inch Vibrating Cock Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje, a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si určite obľúbite rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Richarda na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Richarda na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Hľadáte kvalitný vibrátor pre vašu maximálnu spokojnosť? Tento od Nu Sensuelle je ideálny adept! Dalo by sa povedať, že má dvojakú osobnosť, je to nežný a milujúci potešiteľ, ktorý svojou zakrivenou hlavou a starostlivo vytvarovanými hrebeňmi môže potešiť G-bod alebo klitoris.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodotesný šikula pre všestranné potešenie! Dotyk jeho hebkého silikónu budete milovať rovnako ako jeho luxusný vzhľad a dych vyrážajúce schopnosti. Do raja vás vezme svojim dômyselným tvarom a hlavne 15 vibračnými režimami, ktoré budú súčasne láskať vagínu, bod G a klitoris. Podľahnite sile 3 motorov a vychutnávajte si úžasné orgazmické zážitky.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Aká ohromujúca žiara! A nielen to, na to tiež vzrušujúca stimulácia citlivých miest alebo unavených svalov kdekoľvek na tele! To všetko získate jedine s vibračnou hlavicou Glow in the Dark od You2Toys. Má jedinečnú fluorescenčnú textúru, ktorá svieti v tme a vďaka vodotesnosti ho môžete použiť aj pod vodou. Vystavte ju svetlu a následne sa vydajte na erotické prieskumy s vašou novou obľúbenou hračkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nezáleží na tom, či veríte alebo neveríte na kúzla, tento magický vibrátor vás tak aj tak očarí! Ukrýva v sebe dva silné motory, vďaka ktorým sa dostanete na ten najvyšší vrchol všetkých čias. Pulzujúci bod v špičke bude zmyselne dráždiť G-bod a pružné vonkajšie ušká sa budú venovať klitorisu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a robte si to pokojne aj v kúpeľni, Magic Stick je vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Dokážete udržať tajomstvo? Táto vzrušujúca tajomná hračka totiž áno! Je to malý vibrátor, s ktorým sa úplne ponoríte do sveta vášne. Jeho ultra mäkké vrúbky na silikónovej hlave v tvare kvetiny vám doprajem úžasne uspokojujúci pocit potešenia. Každý jediný vrúbok prenáša vibrácie zo silného motora priamo na vaše citlivé miesto. Tak si vychutnajte škádlivé blažené pocity!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Roberta na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Roberta na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.