×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory análne

Položky 129 až 160 z celkom 299

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu vibrujúci? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní do zbláznenia. Stimulovať bude vagínu i anál 7 vibračnými režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax

    Tento análny vibrátor Heat-Climax vás so svojimi objemnými okrúhlymi hrotmi rozmaznáva stimulačnou funkciou ohrevu a silnými vibráciami. Zvodne hladký silikón z neho robí perfektné prírodné predĺženie, ktoré prebudí vašu vášeň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. S Double Ecstasy môžete dvojitú extázu zažiť hneď dvoma spôsobmi, pretože ho môžete použiť na súčasnú stimulácii vnútornej časti vagíny a klitorisu, alebo na stimuláciu vagíny a análu zároveň. Čo vyskúšate prvé?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny, čiže dlhý Jan, je vodotesný čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do vášho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 20cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finálne úplne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Premýšľate, ako vylepšiť vaše erotické radovánky s partnerom alebo vlastné chvíľky sebalásky? Rozvibrujte svoju vášeň! Tento malý vibrátor vyrobený z hebkého silikónu vám ponúkne 10 výkonných vibračných funkcií a zaiste oceníte aj to, že v ňom nebudete musieť večne meniť baterky, keďže je dobíjací.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Extrémne flexibilný pomocník pre rôznorodú stimuláciu! Je to luxusný vibrátor s dlhou a pružnou rukoväťou a dá sa ohýbať do všetkých smerov, dokonca až o 180 stupňov! Jeho vibračná hlava vie stimulovať aj tie najhoršie prístupné miestečka a hravo tak dosiahne na G-bod alebo P-bod. Prizvať si ho môžete aj k milovaniu a láskať ním počas aktu klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Hľadáte prirážajúcu hračku? Anal Thruster vie, ako vám to urobiť! Vie vzrušujúco prirážať, ale aj vibrovať a jeho tvar s guľatou hlavou predstavuje ideálnu voľbu pre análnu stimuláciu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prirážania skrz diaľkový ovládač a funkcie si užívajte vďaka vodotesnosti aj v sprche alebo vo vani!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luxusné všestranné vibračné guličky! Na povrchu sú hodvábne hebké a vo vnútri príjemne pevné. Sú flexibilné a ohýbateľné a omámi vás svojou vibračnou funkciou. Vhodné sú pre vaginálne aj análne použitie, zvonku aj zvnútra. Vyberte si za 6 vibračných vzorov a užite si tú úžasnú slasť guličku po guličke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 299

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.