×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory bezdrôtový stimulačné čierna

Položky 33 až 64 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + so svojim zahnutým stimulátorom stimuluje prostatu aj citlivé tkanivo perinea. Dva motory aktivujú silné vibrácie, zatiaľ čo funkcia zahrievania silikónu zaručuje realistické pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax

    Tento análny vibrátor Heat-Climax vás so svojimi objemnými okrúhlymi hrotmi rozmaznáva stimulačnou funkciou ohrevu a silnými vibráciami. Zvodne hladký silikón z neho robí perfektné prírodné predĺženie, ktoré prebudí vašu vášeň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Tento "čarovný" prsteň vám bude závidieť aj Arabela! Slúži totiž na ovládanie mini vibrátora ukrytého v špeciálnej kapsičke sexi krajkovaných nohavičiek. Užívajte si kedykoľvek a kdekoľvek, sama alebo s partnerom, cez deň alebo v noci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Majte prostatu pod kontrolou! Tento láskyplný stimulátor menom Solstice sa ovláda cez aplikáciu v mobile a poteší vás nielen svojou inteligentnou technológiou, ale tiež ergonomickým tvarom. Jeho silný motor, ukrytý v silikónovom tele, rozvibrujú prednastavené režimy, hudba, hlas či vaše vlastnoručne kreslené vzorce. Poďte do toho, poďte si hrať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Čierna

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.