×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory bezdrôtový

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Ste vy a váš protějšok naozaj zdvíhaví a láka vás objavovať nové vzrušujúce možnosti v posteli? Tak práve pre vás tu je We-Vibe Sync Lite. Je príjemne hladký a hebký, jednoduchý na používanie, a hlavne perfektný pre ešte bližšie prepojenie s vašim náprotivkom. Doprajte si vibrácie, ktoré si užijete obaja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je váš análik pripravený na poriadne vzrušenie? Táto hračka s ním poriadne otrasie! Jeho krk obsahuje koráliky, ktoré spoločne s vibráciami splnia všetky vaše vnútorné túžby. Zúžená špička vám uľahčí zavádzanie a tiež pohodlne zacieli na citlivú prostatu. Objavte radosť a užívajte si ju naplno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Rozšantite sa doma alebo pokojne aj na verejnosti s týmto vzrušujúcim a diskrétnym vibračným vajíčkom prémiovej kvality od značky Bswish. Predajte ovládač svojmu partnerovi a prenechajte mu tak všetku kontrolu nad vaším vzrušením. Divoké vajíčko potom nažhaví vaše citlivé miestečká a vďaka tichým vibráciám bude intímnym tajomstvom medzi vami a vaším drahým. Ten si vás večer vonku pekne nažhaví, aby neskôr doma nechal tento oheň vášne vzplanúť na maximum.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Toto bude miláčik vás oboch! Perfect Lover je párová hračka v tvare písmena C s diaľkovým ovládaním. Je mäkký a pružný, takže sa prispôsobí vašim proporciám a počas milovania bude vibráciami stimulovať klitoris, g-bod i penis. Užite si o niečo lepšie milovanie doplnené o zmyselné vibrovanie, ktorého intenzitu si budete určovať skrz ovládač.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Čo sa stane, až táto pomôcka začne klopkať na váš P-bod alebo prostatu? Začnete sa vznášať na vlnách neuveriteľného orgazmu. Tap It je pevný vibrátor na prostatu s vyskakujúcim tlačidlom vo svojej špičke, ktorý bol navrhnutý tak, aby simuloval klopkanie prstom. A to nie je všetko! Okrem vzrušujúceho klopania na prostatu vie tap It tiež vibrovať a to dokonca pod vodou, pretože je vodotesný.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Chcelo by vaše milostné vyvádzanie trochu spestrenia? Táto jedinečná hračka vás zláka svojím elegantným dizajnom a tiež funkciami, ktoré si užijete pri milovaní, pri predohre, ale aj pri masturbácii. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 úrovní rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. 3 motory ukryté v luxusnom silikóne sa už nemôžu dočkať, až vám aj vášmu náprotivku odhalia neuveriteľne vzrušujúce pôžitky, tak im dajte šancu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Beckhama na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Premýšľate, aké by to asi bolo začať dychberúci orgazmus skrz stimuláciu vašej prostaty? Tak prestaňte iba premýšľať a nechajte tento stimulátor konať. Jeho ergonomický tvar do vás zapadne ako uliaty a jeho duálny motor sa postará ako o stimuláciu prostaty, tak hrádze. Úroveň vibrácií si budete určovať cez ovládač s dosahom až 10 metrov. Nenechávajte svoju prostatu príliš dlho čakať!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje rotujúcimi a vibrujúcimi korálkami. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Pripravte sa na skutočne príjemné chvíle! Ossia poštekli vaše vonkajšie aj vnútorné erotogénne zóny 10 tichými vibračnými režimami a jej úchvatný dizajn zaisťuje pohodlné nosenie doma aj na verejnosti. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a pohrajte sa sólo alebo v páre!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Dylana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký stimulátor prostaty Loyte s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Urobte si radosť! Kedykoľvek a kdekoľvek. Doma alebo na cestách. O samote alebo v páre. Erica je nová inovatívna hračka od luxusnej značky Svakom, ktorá v sebe ukrýva dva výkonné motory pre vonkajšie aj vnútorné stimuláciu. Je plne ovládateľná cez aplikáciu, v ktorej nájdete množstvo možností a inšpirácie k spokojnosti. Urobte si dobre alebo kontrolu nad vašim potešením zverte vášmu náprotivku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Snívate o extrémnej stimulácii? Tak jedine s Ride Extreme od prestížnej značky Nexus! Jeho dva silné motory prinášajú dokonalé uspokojenie a postarajú sa vašu prostatu aj hrať. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si svoje potešenie.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Chcete potešiť svoju prostatu? Tak jedine s touto hračkou! Vie sa zmyselne zahriať a tiež intenzívne vibrovať o 7 rýchlostiach a rytmoch. Hebký silikón si vaše telo zamiluje rovnako ako dômyselný tvar, ktorý bude počúvať vaše proporcie. Funkcia poklepávania bude neuveriteľne dráždiť jednoducho a vibrácie v základni potešia vonkajšie citlivé miesta. Chopte sa diaľkového ovládania alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Nechajte sa poriadne rozpáliť tam vzadu! Tento vibrátor na prostatu Remote Controlled Prostate Plug od značky Rebel vyniká svojimi funkciami a aj tvarom . Vie totiž nielen vibrovať v 11 zmyselných režimoch, ale tiež sa zvláda zahriať až na báječných 42 °C. Uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte sa vyvádzať!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.