×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory California Exotics

Položky 65 až 95 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Raven Charmer Black

    Predstavujeme Raven Charmer, rozkošný kompaktný vibrátor pre diskrétne a zmyselné potešenie. Je to elegantný a zamatovo mäkký vibrátor s pružnými uškami, ktoré vás vezmú do stavu blaženej extázy. Objavte jeho 10 intenzívnou funkciou vibrácií a pulzácií od jemných až po super silné.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    WTF! Wand to Fuck? Áno! Možno sa už chvejete nedočkavosťou, až okúsite 10 omamných vibračných funkcií. Flexibilná hlava z úchvatne príjemného silikónu a výkonný motor budú láskať nielen citlivé intímne miestečká, ale pokojne aj unavené svalstvo po celom tele. Užite si hot sólo hrátky aj párové šantenie s nádhernou Wand to fuck!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Je výkonný mini vibrátor s 10 vibračnými funkciami, pamäťovými čipom a sexy siluetou. Nechajte sa ním omámiť a vďaka jeho malej veľkosti ho majte neustále pri sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming L.A. Love Blue

    Ešte ste nenašli svoj vibrátor snov? Dreaming LA je tým správnym adeptom, to nám verte. Je nežne hravý, výkonný a luxusný. Ponúkne vám 10 funkcií intenzívneho sania pre klitoris a 3 rýchlosti nezávislých vibrácií a prírazov. Prežívajte s ním svoje obľúbené nielen letné fantázie zas a znova!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohacenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Huntington Beach Heartbreaker Purple

    Milujete hravé designy? Kolekcia California Dreaming oživuje fantázie a prináša sexy zážitky! Patrí do nej aj tento Heartbreaker vibrátor s ktorým bude prežívať horúce letné romance v akomkoľvek ročnom období. Vychutnajte si 10 výkonných režimov nasávania klitorisu a 3 vibračné rýchlosti až sa vám roztrasú kolená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý sa pohrá s vašim g-bodom. Ovládajte jeho funkcie sama alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia cez diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa Vám síce roztrasú cez stimuláciu g-bodu, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšiu časť vašej kvetinky, tak do toho – poďte lietať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Existujú obyčajné a výnimočné vibrátory. A jeden z tých výnimočných si práve teraz prezeráte. Oddáte sa s ním svojim najdivokejším fantáziám a vzrušujúce teplo. Ramienko určené na stimuláciu klitorisu sa zmyselne hýbe zo strany na stranu a zavádzacia časť vie vibrovať o 3 rýchlostiach. Vychutnajte si dotyk luxusného vyhrievaného vibrátora a premeňte svoje sny na skutočnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Predstavujeme Opal, revolúciu v zmyselnom potešení! Je to veľmi pôvabný, ale aj šikovný masážny prístroj so zvodnou textúrou pre perfektnú stimuláciu. Ponúkne vám 10 intenzívnych funkcií vibrácií a pulzácií a vypočuje každé vaše prianie. Podľahnite jemným alebo neuveriteľne silným vibráciám a vychutnajte si skúmanie vlastného potešenia.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Acclaim vás pohltí svojim intenzívne pulzujúcim bodom a ergonomickým tvarom, ktorý bude obkresľovať vaše krivky a stimulovať všetky správne miesta. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stella Mini Massager Orange

    Verili by ste, že táto malinká vibračná hlavička v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jej 12 intenzívnych vibračných a pulzačných funkcií na vlastné telo či klitoris. Vyrobená je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude rozmaznávať nielen na intímnych miestach, ale pokojne po celom vašom tele všade tam, kde potrebujete trochu namasírovať a uvoľniť.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Applausevás pohltí svojim ergonomickým tvarom, ktorý bude obkresľovať vaše krivky a stimulovať všetky správne miesta. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným vibračným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stella C Curve Purple

    Verili by ste, že tento roztomilý fialový vibrátor v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jeho 12 intenzívnych vibračných a pulzačných funkcií na vlastné telo, predovšetkým na G-bod a klitoris. Vyrobený je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude úplne rozmaznávať a láskať.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Pink

    Vychutnajte si nekonečné smyslné potešenie s Butterfly Kiss. Je to dobíjací pôvabný vibrátor, a poskytne vám dômyselnú stimuláciu a vďaka svojmu premyslenému tvaru zasiahne všetky citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy a to tak, že jeden za druhým!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ramrod Rocking Gray

    Chcete zažiť maximálne potešenie? Vezmite si na pomoc Ramroda! Je to výkonný vibrátor s dych vyrážajúcou funkciou pohybu „poď sem“ as neuveriteľnou silou! Precízne pohyby a intenzívne vibrácie vám prinesú super vzrušujúce pocity a vyvolajú túžbu zažiť ten najlepší orgazmus všetkých čias.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ramrod Thrusting Gray

    Chcete zažiť maximálne potešenie? Vezmite si na pomoc Ramroda! Je to výkonný vibrátor s dych vyrážajúcou funkciou prírazov as neuveriteľnou silou! Precízne ťahy a intenzívne vibrácie vám prinesú super vzrušujúce pocity a vyvolajú túžbu zažiť ten najlepší orgazmus všetkých čias.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ramrod Gyrating Gray

    Chcete zažiť maximálne potešenie? Vezmite si na pomoc Ramroda! Je to výkonný vibrátor s úchvatnou textúrou as neuveriteľnou silou! Precízny materiál a intenzívne vibrácie vám prinesú super vzrušujúce pocity a vyvolajú túžbu zažiť ten najlepší orgazmus všetkých čias.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Vibrating Sailor 7" Blue

    Pripravte sa na nádherné vzrušenie s týmto realistickým Admiral vibračným dildóm! Je skvele autentické a ako živé! Jeho flexibilný dizajn je mäkký a pevný zároveň a pýši sa koncovou prísavkou pre hands-free hrátky. Skúmajte vnemy a vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Jack Rabbit Elite Suction Rabbit Blue

    Hľadáte kvalitnú erotickú hračku pre tie najvzrušivejšie zážitky? Pomôcky z kolekcie Jack Rabbit sa pýšia úchvatnými funkciami aj luxusným prevedením. Patrí medzi ne aj tento okúzľujúci Elite Suction Rabbit, ktorý vás dostane svojimi 10 vibračnými funkciami, a hlavne funkciou vášnivého sania klitorisu aj o 10 úrovniach. Maximalizuje svoje potešenie!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Control Dual Rider Purple

    Uchopte diaľkové ovládanie a nechajte sa rozvášniť týmto masážnym prístrojom. Má jeden jediný cieľ – vaše uspokojenie. Bol vytvorený pre sebalásku a objavovanie. Ponúkne vám 12 funkcií intenzívnych vibrácií prostredníctvom 2 výkonných motorov. A ten tvar a materiál? Radosť pozerať a pohladiť.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Ecstasy Grey

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Ecstasy. Je to trojitý vibrátor s pulzujúcim bodom pre G-bod, vibračnými korálkami pre anál a vibračnými uškami pre klitoris. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Elite Rocking Rabbit Pink

    Hľadáte kvalitnú erotickú hračku pre tie najvzrušivejšie zážitky? Pomôcky z kolekcie Jack Rabbit sa pýšia úchvatnými funkciami aj luxusným prevedením. Patrí medzi ne aj tento očarujúci Elite Rocking Rabbit, ktorý vás dostane svojimi 10 vibračnými funkciami, a hlavne funkciou vášnivého poklepávania v špičke o 3 rýchlostiach. Maximalizuje svoje potešenie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Elite Rotating Rabbit Blue

    Hľadáte kvalitnú erotickú hračku pre tie najvzrušivejšie zážitky? Pomôcky z kolekcie Jack Rabbit sa pýšia úchvatnými funkciami aj luxusným prevedením. Patrí medzi ne aj tento okúzľujúci Elite Rotating Rabbit, ktorý vás dostane svojimi 10 vibračnými funkciami, a hlavne funkciou vášnivého otáčania v špičke o 3 rýchlostiach. Maximalizuje svoje potešenie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Elite Thrusting Rabbit Purple

    Hľadáte kvalitnú erotickú hračku pre tie najvzrušivejšie zážitky? Pomôcky z kolekcie Jack Rabbit sa pýšia úchvatnými funkciami aj luxusným prevedením. Patrí medzi ne aj tento okúzľujúci Elite Thrusting Rabbit, ktorý vás dostane svojimi 10 vibračnými funkciami, a hlavne funkciou vášnivého prirážania o 3 rýchlostiach. Maximalizuje svoje potešenie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrátor Hype Flexi nie je len na prvý pohľad iba štýlový, ale je tiež odhodlaný splniť vám všetky vaše priania! Ako jeho názov napovedá, je super flexibilný a zároveň dômyselne štíhly, takže sa dostane naozaj všade, kam budete potrebovať. Ponúkne vám 10 vibračných režimov, jednoduché ovládanie, báječne hebký silikón, vodotesnosť a praktické dobíjanie cez USB.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics California Dreaming Santa Barbara Surfer Pink

    Snívate o pobreží Santa Barbary a vlnách? Možno snívate o vibrátore California Dreaming Santa Barbara! Disponuje jedinečnou funkciou vĺn a jeho telo sa tak vlní hore a dole (mrknite na video!). Odplávajte s ním na krásne a orgazmické miesta, a okrem vlniek si užite aj úžasné láskanie klitorisu.

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Chcete niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Insatiable G pre vás bude nielen vibrovať, ale môže sa aj automaticky nafúknuť! Vychutnajte si s ním dokonalé potešenie, vyberajte si zo 4 nafukovacích nastavení od mierneho až po pulzujúce nastavenie a nezabudnite ani na vibrácie v 7 režimoch.

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 95 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.