×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory červená

Položky 129 až 160 z celkom 238

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Action Limbe Up & Down Vibrator with Flipping Tongue & Hitting Ball Red

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Limbe, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie prirážať o 3 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom poklepávania šikovnej guličky. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v jednoduchom a intuitívnom ovládaní. Patrí sem aj otec príjemne mäkká vibračná hlavica Titan so 7 + 5 úrovňami vibrácií. Prechádzajte plynulo jeho nastavením a vyberte si také, na aké máte práve chuť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor ako rúž so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje absolútnu diskrétnosť a zmyselné dráždenie zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s trochu iným rúžom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Chance G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec! Patrí do nej aj tento nádherný vibrátor na stimuláciu G-bodu, ktorý vyniká LCS displejom zo spodnej strany, ktorý bude zároveň slúžiť ako praktický dotykový ovládač. Vyberajte si zo 6 úžasných vibračných režimov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Raspberry

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Plum

    Dámy, chcete si urobiť naozaj dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vo vnútri alebo zvonku vášho lona. Poďte Arce ešte viac spoznať a presvedčiť sa o tom, že ho musíte mať!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Mini Coco Red

    Malý potešiteľ pre vašu absolútnu slasť! Mini Coco do nášho e-shopu dorazil z Francúzska a nechýba mu tak typický francúzsky šarm. Postará sa o váš klitoris, ktorý prostredníctvom vzrušujúceho vákua bude vytvárať tlakové vlny simulujúce sánie o 10 úrovniach intenzity. Majte ho neustále pri sebe a doprajte si lahodné orgazmy do pár sekúnd kedykoľvek sa vám zachce!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Red

    Už ste zažili ten výbušný pocit po celom tele plný slasti? Či už áno alebo nie s touto nádhernou hračkou si ho budete môcť dopriať každučký deň. Jej hebký otvor privíta váš klitoris a bude nasávať a dráždiť jeho citlivé nervové zakončenia, a to buď nežne jemne alebo super intenzívne, záleží, na čo budete mať práve chuť. A viete čo? Zoznámiť ho môžete aj s bradavkami alebo napríklad s ušnými lalôčikmi.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Red

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tím, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr ako zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer 2GO XL Heads 3 pack

    Náhradné hlavice pre Womanizer 2GO z mäkkého silikónu. Balenie obsahuje 3 kusy.

    26,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Váš nočný stolík volá po tejto luxusnej hračke Lelo x Diesel SONA Cruise, tiež ho počujete? Charakteristická žiarivá červená farba na ňom bude jednoducho a jednoducho vynímať. Ale dosť o vzhľade, je síce dôležitý, najmä v tejto červenej limitovanej edícii, ale funkcia je vždy najdôležitejšia!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Woomy Romeo Vibrator Red

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj tento mini vibrátor Romeo, ktorý svojej Julii dopraje všestrannú príjemnú stimuláciu. Užite si s ním sólo alebo v páre!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Keby ste si mohli vybrať akúkoľvek super schopnosť, aká by to bola? Nebol by to napríklad o niečo dlhší a mierne zahnutý vibračný prst, s ktorým by stimulácia všetkých citlivých miestečiek dostala úplne nový rozmer? Marvelous Arouser splní vaše priania! Kúpte si ho ako tajnú zbraň s 10 funkciami nielen pre G-bod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Zažite intímne potešenie a nezbednú radosť zo špirálovitého povrchu tohto vibrátora! Jeho hravý dizajn vyzerá na prvý pohľad roztomilo a nevinne, ale nenechajte sa zmiasť. Ukrýva v sebe veľa ohromujúcej sily. Vyberte si z jeho 4 vibračných režimov a 3 vibračných rýchlostí a nájdete blaženú spokojnosť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento ohybný vibrátor Eliza, ktorý bude vždy držať v pozícii, do ktorej ho ohnete.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Planet Wand-er Berry-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impozantný masér, ktorý má všetko, čo potrebujete pre hýčkajúcu masáž celého tela i erotickú stimuláciu. Ste pripravení detailne preskúmať svoje telo ako cudziu planétu a dopriať si potešenie a uvoľnenie?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor s prekvapivým trikom v rukáve - pohyblivou stimulačnou guličkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Hovorte o tom, čo máte rada! Tento zábavný vibrátor má tvar červených pier, ktoré sú pomerne malé a vyrobené z hebkého silikónového materiálu. Nechajte sa nimi pobozkať tam, kde sa vám to budete páčiť najviac a vyberte si z 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar s baňatou hlavou je ideálny na presnú stimuláciu bodu G a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vibrátorom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento análny kolík Isabella s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Ohromí vás nielen 10 vibračnými funkciami, ale aj nafukovacou funkciou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Dua Multifunction Rechargeable Vibrator Up & Down with Red Tongue

    Hľadáte neobyčajný vibrátor so schopnosťou prírazov a mrštným jazýčkom? Zdá sa, že Dua tu čaká priamo na vás! Roztancuje sa vášnivým tancom okolo vašich citlivých oblastí a rozmaznávať vás bude jemným silikónovým materiálom. Jeho perfektný ergonomický tvar a funkcia prírazov, pulzáciou, osciláciou a olizovaním sú pozvánkou na planétu Orgazmus, ktorá sa neodmieta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabné srdiečko, o ktorom by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračným srdiečkom z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci výraznú červenú a elegantnú ružovo-zlatú. Je umelecky navrhnuté, módne a zároveň vzrušujúce, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je plochý, anatomicky tvarovaný a poteší vulvu, klitorisu aj análik zároveň. Môžete ho nosiť jednoducho v nohavičkách a použiť aj vo vode, je totiž vodotesný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Tento prémiový mini vibrátor za skvelú cenu je špecialista na vaše citlivé miesta! Jeho efektívny dizajn s 2 flexibilnými ramenami vám poskytnú presnú stimuláciu na klitorise, bradavkách či hrádzi alebo kdekoľvek inde. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsia, klitoris alebo bradavky - úzka špička modelu Twirling Deligt so svojimi cirkulujúcimi vibráciami trafí vždy úplne presne na body tvojej rozkoše. Vďaka hygienickému nadstavcu je aj ideálnym spoločníkom na cesty.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Manto G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec! Patrí do nej aj tento nádherný vibrátor na stimuláciu G-bodu menom Manto, ktorý vyniká LCS displejom zo spodnej strany, ktorý bude zároveň slúžiť ako praktický dotykový ovládač. Vyberajte si zo 7 úžasných vibračných režimov o 5 úrovniach intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Dash G-Spot Vibrator Red

    To najlepšie pre G-bod! Tento vibrátor bol navrhnutý tak, aby vám za všetkých okolností doprial maximálne potešenie. Má tvar, ktorým úplne bez problémov dosiahnete na svoj bod slasti a doprajete si intenzívne pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a tiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor Alexandra s tenkým a presným koncom, ktorým poláskate všetky citlivé body. Vyberte si za 3 rôznych silikónových návlekov na špičku a 10 vibračných frekvencií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Raspberry

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 238

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.