×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory dobíjacie silikón fialová

Položky 33 až 64 z celkom 251

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bill Purple

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne Billa, ktorý vám pomôže opäť rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa počas styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dajú okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň vagínu príjemne zúži. Úžasným spoločníkom sa však stane pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite s Billom sile vzrušenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Trochu sa nudíte? S Rush Nova vás všetka nuda prejde! Je to šikovná erotická hračka, ktorá vás duálne poteší, obsahuje totiž v sebe 2 výkonné motory. Jeden má na starosti vibrácie a druhý bude nasávať klitoris. Viete, ako docieliť absolútnu slasť? Nechajte obe dve funkcie pracovať spoločne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Čo môže byť lepšie ako blow job? Blow job s vibráciami! Staňte sa najlepšou orálnou potešiteľkou všetkých čias, bude vám k tomu stačiť tento malý, ale výkonný vibrátor. Je v tvare klipu, takže si ho pohodlne pripevníte na stranu úst a bude len na vás, či váš rozvrkočený jazyk bude láskať jeho penis, semenníky alebo hrádzu. Blow Job Vibe disponuje 5 režimami vibrácií, je dobíjací cez USB a vyrobený zo silikónu a polyuretánu bezpečného pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodotesný stroj na orgazmy! Tento ergonomicky navrhnutý bezdotykový stimulátor klitorisu vás zaplaví slasťou behom pár okamihov. Jedinečná technológia Pleasure Air totiž bude váš klitoris rozmaznávať pomocou intenzívnych tlakových vĺn pripomínajúcich sanie. Objavte novú úroveň masturbácie a orgazmu, ktoré bude chcieť zas a zas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Neuspokojíte sa len tak s niečím a snívate o silnej hračke s pulzujúcim pohybom? Royals The Dutchess vyslyší vaše priania! Hodí sa na stimuláciu klitorisu, aj vagíny. Má zaoblenú hornú časť, ktorá uľahčuje zavádzanie, zatiaľ čo mäkký silikón vám bude príjemný a pohodlný. Vyberte si z 10 rôznych funkcií!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fialová

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Malý, vodotesný a vhodný nielen na cesty, taký je tento realistický vibrátor z kolekcie Elegant Series. Má pôvabný tvar penisu s výrazným žaluďom a tiež žilkami. Ponúkne vám 15 vibračných režimov a poskytne vám rozmanité potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Nezabudnite si to s ním užiť aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ste náročná a neuspokojíte sa len tak s niečím, pretože vždy chcete to najlepšie? Presne pre vás je tu nový Lelo Ora 3, ktorý vám ukáže skutočnú 100% blaženosť. Jeho moderná technológia PreMotion využíva pevný a presný rotačný pohyb a vzrušujúci hrbolček sa otáča a vibruje. Je lepší než jazyk, je intuitívny, je dokonalý. Vyskúšajte ho a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Pre spoločné vyvrcholenie! Táto párová hračka kombinuje krúžok na penis a semenníky s flexibilným vibrátorom a stimulátorom klitorisu. Po tom, čo sa krúžky nasadia na penis a semenníky, usadí sa plochý vibrátor so stimulačnou textúrou na penise a bude spríjemňovať prenikanie. Dámy, nebojte sa, vďaka vlnitému stimulátoru si na svoje príde aj klitoris. Zrátané, podčiarknuté – toto bude omamná stimulácia pre všetkých!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Fialová

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Zo všetkého najviac milujete orálny sex a mali by ste ho najradšej každý deň? Váš sen sa stane skutočnosťou s Paloqueth Powerful Clitoral Sucking vibrátorom! Využíva jedinečnú technológiu vákuového sania a váš klitoris je tak nasávaný podobne ako pri orálnom sexe. Vyskúšajte, aký je, a už nebudete chcieť žiť bez neho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Konečne našla hračku, ktorá dokonale uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácie, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, kedy ju vyskúša. Chcela všetko hneď a naraz.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Realistický tvar, pohyby podobné prirážaniu, dlhá výdrž (až 2 hodiny na jedno nabitie!) a veľký výber pulzačných rytmov a rýchlostí. To je nový Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Zažívajte jedinečne vzrušujúce pocity s týmto kamarátom deň, čo deň! Taplastic Vibe je stimulátor klitorisu s vibračno-pohyblivým prvkom. Ohromí vám 6 rôznymi režimami poklepávania, ktorými vás dostane do kolien. Objavte jeho kúzlo, bude to lepšie ako orálny sex!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Aké je jej najhorúcejšie tajomstvo? Vibrátor na prsty, ktorým si to dokáže urobiť v posteli, ale ešte radšej ho používa ako spoločníka vo svojich čipkovaných nohavičkách. Hladký silikón je jej telu dokonale príjemný a motorček počúva jej klitoris. Jej srdce bije rýchlejšie, jej prst stláča tlačidlo a pridáva na vibračnej intenzite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 251

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.